Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Debutanten seiret!

Skrevet av: Moderator 26.09.2011 17:14

Serieinnspurten i sesong 11 av Eliteserien ble sammenlignet med intensiteten og spenningen man kun opplever i en Hitchcock-klassiker av beste merke. Til slutt var det "loftus" som dro det lengste strået takket være en durabelig spurt fra Mark Cavendish i København sine gater.

Seierherren hadde nemlig satt sin lit til at nevnte Cavendish skulle ende topp 3 i VM i sykling, noe som satt som et skudd i og med at Cavendish ble verdensmester og blant annet slo vår egen Edvald Boasson Hagen i innspurten.

Med det vant "loftus" sin duell mot "keeg1" i det som viste seg å være en ren seriefinale. "SokndalHalifaxian" hadde også sjanse på gullet før serieavslutningen, men misset på sitt spill og fikk kun med seg 1 poeng fra sitt bortemøte mot allerede nedrykksklare "bluebird".

Sluttabell i Eliteserien: 
1. loftus                     10   6-1-3   19 poeng
2. SokndalHalifaxian   10   5-2-3   17 poeng
3. keeg1                     10   4-4-2   16 poeng
4. supermichael          10   3-3-4   12 poeng
5. Beckololo                10   3-3-4   12 poeng
6. bluebird                  10   1-3-6    6 poeng    

"loftus" rykket for øvrig opp til Eliteserien med minst mulig margin forrige sesong. Han kom opp som den beste toeren fra 1.divisjon med en totalodds på minimale 0,22 foran "Roddick249". Det hindret ham altså likevel ikke fra å ta innersvingen på sine konkurrenter i toppdivisjonen og stikke av med tittelen i sin aller første sesong blant creme de la creme i OddsNet-ligaen.

Sterke debutanter
Med seieren ble "loftus" fjerdemann som tok Elieserie-tittelen som debutant og nyopprykket til toppdivisjonen. De andre er;

"noddi_86" vant som debutant i sesong 3.
"holgern" vant som debutant i sesong 7.
"supermichael" vant som debutant i sesong 9.

Mange veier til Rome
"loftus" fikk en svak start på sesongen med kun 1 poeng på sine to første matcher, men siden hanket han bra med poeng og han tok faktisk 4 strake hjemmeseire ved hjelp av en lavoddstaktikk av dimensjoner - se nedenfor;

1,33 i odds
1,35 i odds
1,30 i odds
1,40 i odds

Dette viser at nettopp taktikk kan være en svært viktig faktor i OddsNet-ligaen og det viser samtidig at det finnes mange veier til Rome.

For "supermichael" ble sesong 11 rene marerittet i det som skulle bli en jubelsesong og 3 strake titler i Eliteserien. Drømmen ble ganske kortvarig og han måtte i stedet svelge skuffelsen og ta den tunge veien ned i 1.divisjon. Han endte på 4.plass, men plassene 4-6 ender som kjent med nedrykk og viser at fortsatt eksistens i Eliteserien ikke er noe for sjarte sjeler.              
  
Høyoddser av de sjeldne ga tittel
"RolfHauk" var klar for nedrykk til 3.divisjon allerede før siste serierunde ble sparket i gang. Han hadde derfor ingen ting å tape og gikk for et skikkelig langskudd i håp om å stjele til seg toppscorer-tittelen. Tipset til fantastiske 23 i odds ga ham et kvantesprang på oddstoppscorer-listen og sikret ham faktisk tittelen foran "steinlager111" som også imponerte med en 15-oddser i siste serieomgang.  
     
Topp 3 på toppscorer-listen ble dermed seende slik ut;
1. RolfHauk          24,35
2. steinlager111   23,35
3. ladywing          17,08   

For samtlige resultater og tabeller i OddsNet-ligaen, se menyen til venstre på siden.