Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Knuser vond statistikk!

Skrevet av: Moderator 23.09.2011 21:40

Everton har vunnet 7 av de 8 seneste oppgjørene mot Manchester City, en fantastisk og svært bemerkelsesverdig statistikk. Betfair's nye ekspert, Lee Dixon, velger likevel å se bort fra dette og tror Roberto Mancini sitt mannskap knuser den, for dem, vonde statistikken.

Hvordan forklarer du en Opta-statistikk som denne: Everton har vunnet syv og tapt en av deres siste åtte Premier League-kamper mot Man City og de siste fire på rad. Det er den type form du forventer fra Manchester United mot et lag som alltid er truet med nedrykk, mens United praktisk talt vant ligaen hvert år. Av og til gir fotballen oss disse noe bisarre faktaene og selv om jeg er nødt til å respektere Everton sin bortestatistikk mot City kan jeg ikke forklare det.

Dersom City ikke ender opp med å vinne ligaen og det kun med et par poeng i differanse, er det mye mulig de
kommer til å se tilbake på 2-2 resultatet på Craven Cottage forrige søndag som en kamp de virkelig burde ha vunnet. Det er ingen skam å miste poeng mot et lag med en god hjemmestatistikk som Fulham, men lag som satser på å vinne Premier League-tittelen kan ikke gi bort en tomålsledelse til noen som helst. Det uavgjorte resultatet var nok en bitter pille å svelge for Roberto Mancini, men på en måte var det en slags oppvekker at lag ikke kommer til å møte det stjernespekkede laget for kun å legge seg ned og dø.

Kampodds

Jeg tror Roberto Mancini endelig kommer til et punkt der han vet hvilke elleve som er hans beste. Det har vært
mye sammenfallenhet når det gjelder spillere han har plukket ut i Premier League og den ene Champions League-kampen, mens vi så et svært annerledes spilleroppsett i Carling Cup-seieren. En ting er sikkert: Dette mannskapet er rikt nok til å satse på et seriøst angrep på flere konkurranser. Det samme kan ikke bli sagt om Everton som ikke kjøpte en eneste spiller i løpet av sommeren og ser ut til å ha ett av de tynneste mannskapene på Goodison Park som jeg kan huske. Et ekte tilfelle av de som "har" mot de som "ikke har" her.

Som de aller fleste liker jeg en fortellende statistikk, men i dette tilfellet kommer jeg til å ignorere sifrene og kun se utifra at 2011-årgangen av Manchester City er mye bedre enn den som stadig tapte mot Everton de siste åtte årene. Jeg tror ikke dette kommer til å bli like lett som enkelte av deres andre hjemmeseire i denne kampanjen, men City er vinnerne for meg. Men det er en lav pris, så kanskje det er mer å hente i et Betfair Multispill.

Over 2.5 mål/Riktig resultat

Til tross for City's endeløse forlegenhet av rikdom på topp, har forsvaret deres ofte manglet konsentrasjon og gjort tåpelige feil. Ja, de slapp ikke inn mål mot Swansea og Wigan i ligaen, men de slapp inn to mot både Bolton og Fulham (som vi har sett), i tillegg til mot Tottenam, en kamp de vant lett. Dette nåværende Everton-laget
mangler muligens stjernenavnene som City kan skryte av, men i spillere som Tim Cahill, Leon Osman og
Marouane Fellaini er det noen erfarne spillere som har vært i laget en stund og som kan skape litt trøbbel for City-forsvaret. Hjemmelagets sterke angrep og porøse fosvar gjør at vi kjøper over 2.5 mål til 1.73. Om vi tar denne logikken litt videre og til en mye større pris, er det kanskje verdt å plassere et spill på 3-1 til 13.5.


Til å score

Det er det åpenbare spillet, men la ikke det alene avskrekke deg. Sergio Aguero har scoret åtte mål i hans første fem Premier League-kamper og med det matcher han statistikken til Mick Quinn for Coventry. Han har tilpasset seg denne ligaen enkelt og er i sitt livs form. "Even" er en ekstremt rettferdig pris for at han kommer på målskjemaet igjen.

Anbefalte spill

2 poeng Kjøp Manchester City til å vinne til 1.46

3 poeng Kjøp over 2.5 mål til 1.73

1 poeng  Kjøp 3-1 til Manchester City til 13.5

3 poeng Kjøp Sergio Aguero til å score når som helst til 2.0

Lee Dixon har også gjort seg opp noen tanker om utfallet i Stoke - Manchester United, noe du kan lese mer om nedenfor; 

Stoke undrer seg garantert over hva som egentlig skjedde siden de fikk et flaut tap mot Sunderland, et lag som
virkelig slet før det resultatet. Tony Pulis sitt lag er stolte over å gjøre det grunnleggende riktig og aldri tillate seg å se tåpelige ut, så det har har nok vært mye selvransakelse i opptakten til denne store kampen hjemme
mot ligalederne Manchester United.

United har nok sett tilbake på deres egen søndagskamp mot Chelsea og anser seg selv som ganske heldige som vant den 3-1. De dominerte ikke ballbesittelse, de kunne ha sluppet inn minst et par mål til og til tider forsvarte de seg slettes ikke bra. Men det er hva som skjer når du har en god flyt og du er nødt til å gjøre det meste ut av det for på et eller annet tidspunkt kommer hellet ditt til å endre seg.

Kampodds
Stoke har nok trent på forsvar hele uken i et forsøk på å sørge for å holde ting tett så lenge som mulig i denne
kampen. Det kan resultere i en mindre-enn-vakker forestilling på lørdag ettermiddag, men det kan også resultere i en god spillestrategi for oss. United sin pris på 1.58 ser litt lav ut, og muligens en overdreven reaksjon til måten Stoke spilte forrige helg, men Opta minner oss på at Manchester United har vunnet alle seks Premier League-kampene mot Stoke City og kun sluppet inn to mål. Den beste måten å tilnærme seg denne kampen på er å
selge tittelforsvarerene til 1.6 med tanken på å kjøpe dem in-play til 2.0 eller høyere.

Over/Under 2.5 mål

Ganske lik match odds-markedet, og denne ser litt skjev ut på grunn av Stoke sin forrige kamp. Ja, United sine kamper har hatt en tendens til å være høyscorende i det siste, men hvilken som helst seier vil bli sett på som et positivt resultat for Sir Alex Ferguson for å vedlikeholde flyten og beholde deres 100%-statistikk. Dette kan være et av de klassiske tilfellene hvor et dårlig mål utgjør forskjellen og jeg tror dette har ingrediensene til en
lavtscorende affære.

Første målscorer

Javier Hernandez er sannsynligvis den spilleren Stoke-forsvarerene har mareritt om etter det vidunderlige målet scoret med hodet i denne kampen i fjor, men han går sannsynligis glipp av kampen på grunn av skade. I følge Opta er Wayne Rooney kun den andre spilleren til å score i hver av de fem første Premier League-kampene i sesongen for laget sitt, etter Jose Antonio Reyes for Arsenal i 2004. Han er også den første spilleren til å score ni mål i hans første fem Premier League-kamper i en sesong. Rooney til å score når som helst til "evens"
ville normalt sett være spillet å plassere, men siden vi tror dette blir en lavtscorende kamp er det muligens verdt å satse litt mer og kjøpe at han blir første målscorer til 5.5.


2 poeng Selg-for-kjøp Manchester United til 1.6 med mål å kjøpe dem til 2.0

2 poeng Kjøp under 2.5 mål til 2.12

1 poeng Kjøp Wayne Rooney til å bli første målscorer til 5.5