Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

En hjemmeseier i vest

Skrevet av: Moderator 25.08.2011 22:26

Både Brann og Viking spiller hjemme i helgen og Betfairtipseren tror et av lagene vinner hjemme. Hvilket det er, og om det er Tromsø eller Stabæk som får med seg poeng hjem i medaljekampen, ser du om du trykker på linken rett under.

Se der ja, det var ikke så vanskelig :)

Spørsmålet er om det er like enkelt å få inn disse tipsene sendt fra Betfair Norge:

Brann-seier i kampen om sølvet

 

Rundens ubestridte storkamp spilles allerede fredag på Brann Stadion når Tromsø kommer på besøk.  Brann har vært et bra hjemmelag så langt, mens Tromsø, på tross av 2. plassen på tabellen, har vært elendige borte.

 

Brann står med 6-2-2 hjemme, men tapene hjemme kom i 3. og 5. serierunde. Siden det så har de småpene 5-2-0 på eget gress. Nå er det vel ikke fritt for at absolutt hele fotball-Norge, bergensere inkludert, går å venter på at Brann skal sprekke. Men enn så lenge så ser det faktisk ut som at de har funnet vinnerformelen og at de er the real deal!

 

Tromsø er utilnærmelige hjemme og står med 9-2-0 på 11 kamper. Borte er historien en helt annen, for der står de bare med en enslig seier på 8 kamper. Rett nok har de fått med seg 3 uavgjorte også, men de har tapt 4 ganger. Skal TIL klare å beholde medalje så må de starte å ta mer poeng borte. Det så ut som at de skulle slå LSK, men da kollapset de totalt og slapp inn 3 mål på noen få minutter, etter at de ledet 2-0. Etter at TIL fikk sin ene borteseier for året mot Fredrikstad, så har de tapt de 3 bortekampene etter mot VIF, LSK og Viking.

 

Det er mye som taler for at dette skal bli hjemmeseier, for TIL er blottet for selvtillitt borte, mens Brann har vært meget gode hjemme. Seier til Brann betales med 2.10, og det syns vi er godkjent.

 Uten penger, uten stjerner, men poeng tar de!

 

Det kan ikke være lett å være Bærumsgutt om dagen, spesielt ikke om man holder med Stabæk. Stjernene blir solgt en etter en, klubben har ikke hjemmebane fra neste år og økonomien er skral, men å ta poeng på fotball banen det gjør de vist uansett hvem som blir borte. Denne helgen så reiser Stabæk til Vestlandet for å møte et Viking-lag som er på bedringens vei.

 

Viking har ikke vært så ille hjemme denne sesongen (4-4-2), og etter 1-0 og 2-0 over Aafk og Fredrikstad for noen uker siden, så så de nesten ut som et fotball lag igjen. Men de to seirene har blitt fulgt opp av 2 tap på bortebane og en seier hjemme over et bortesvakt Tromsø.

 

Stabæk har en imponerende rekke med poeng i det siste og vi må tilbake til 3. juli for å finne sist de tapte en fotballkamp. Det var borte mot Brann og de tapte 2-1. Borte så har Stabæk faktisk vært vel så gode som hjemme og de står med pene 5-2-2. Etter tapet for Brann så står de med 3 seire og 1 uavgjort, men bare en av disse kampene har vært spilt borte.

 

Poeng til bæringene betales med 1.83 i form av +0.5 asian handicap, og det syns vi blir litt for høyt til å ikke spille!