Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

NordicBet: Stella vinner!

Skrevet av: Moderator 14.08.2011 18:02

Vi nærmer oss høstens utgave av "Skal vi danse" og NordicBet presenterer her årets kandidater. De tror vår Grand Prix-deltaker Stella Mwangi går til topps og at Lars Bohinen nok ikke kopierer sine danseprestasjoner fra Ullevaal tidlig på nittitallet.

Dette har vi fått tilsendt fra NordicBet:

Da er endelig navne på deltakerne i årets " Skal vi danse" bekreftet. NordicBet tror Stella Mwangi har de beste forutsetningene for å lykkes i konkurransen. Med musikalsk bakgrunn og afrikanske danserymer i kroppen har hun et godt utgangspunkt. Hun er i tillegg svært blid og er et vinnende vesen som kan det å sjarmere. Hun framstod som storfavoritt med landeplagen "Haba Haba" i Melodi Grand Prix, men må nøye seg med å være hårfin favoritt i " Skal vi danse". Det er tross alt ikke lenge siden hun var veldig mediefokusert og det kan kanskje tale litt i hennes disfavør.

Vi tror oppmerksomhetsglade Rachel Nordtømme blir en tøff motstander på parketten. Hun vil elske dette showet og hun bør ha alle fysiske forutsetninger for å levere bra dans. Atle Pettersen fra Skien er den vi rangerer på tredjeplass i en ellers jevn og spennende sesong av " Skal vi danse" Han sang seg inn i hjertene til uttalige pikehjerter under X Faktor og vi tror fremdeles han har sexapealen inntakt. Årets svakeste på dansegulvet tror vi blir ex fotballspiller Lars Bohinen. Vi ser ikke for oss at han vil blomstre med glitter og paljetter. Vi legger hodet på blokka og tilbyr hele 18 ganger innsatsen om Lars Bohinen vinner. Med det presenterer vi han som favoritt til å framstå som årets " dansekalkun"!


Litt mer om årets deltakere rangert etter NordicBets oddsliste:


Stella Mwangi (odds 4.00)
Stella Mwangi ble landskjent med landeplagen "Haba Haba", og nå tror Nordicbet at den smilende og blide dama vil sjarmere oss i "Skal vi danse" Hun" viser bra rytmesans i framførelsen av sin landeplage, og vi minstenker at hun kan ha et dansetalent på nivå med Tshawe Baqwa.De afikanske danserytmene vil komme til sin rett i latindansene. Den musikalske bakgrunnen er en fordel, men vi er sikre på at hun også har gode fysiske forutsetninger for å levere bra dans. Stella har rett og slett potensiale til å bli et fyrverkeri på dansegulvet. Stella blir NordicBets favoritt med odds 4.00.

Rachel Nordtømme (odds 4.50)
Rachel Nordtømme har nok en meget god fysikk og en relativt myk kropp som burde passe brukbart for å omskoleres til dans. Dama har vel ry på seg for å være en av landets vakreste og det er liten tvil om at hun vil bli ekstremt vakker i de spektakulære antrekkene en kan benytte i " Skal vi danse".Vi tror kanskej Stella har hakket mer rytme i kroppen og derfor kommer Rachel på andreplass på vår rangking med odds 4.50.


Atle Pettersen (odds 5.00)
Alte Pettersen sang seg inn i uttallige pikehjerter under X Faktor og vi tror han fortsatt har sexapealen inntakt. Vi er litt usikre på hans fysiske form, men vi er rimelig sikre på at han gjennom sin sjarme vil overleve konkurransen i mange uker. Med like hard innsats som i X Faktor vil han trene seg i god nok form til å kjempe med Stella og Rachel om seieren til odds 5.00.


Inger Lise Hansen (odds 6.50)
Politikere har ikke stått i kø for å delta i " Skal vi danse", men Inger Lise Hansen vil markere seg meget positivt. Vi tror hun kan gjøre en suveren innsats i standardansene, men at hun mangler litt styrke og eksplosivitet til å vinne. Hennes deltakelse går nok ikke helt upåaktet hen i det politiske miljøet, men vi tror at politikere har fått en økt respekt hos folket etter de tragiske terrorhandlingene. NordicBet tror at Inger Lise Hansen vil sanke mange stemmer uavhengig av partitilhørighet. Vi tror hun får en fin fjerdeplass og skulle hun vinne tilbyr vi 6.50 ganger innsatsen.


Kari Traa (odds 7.00)
Kari Traa er en eksplosiv dame som er sporty og formen bør være inntakt. En tidligere kulekjører som trolig har knær som har vært utsatt for store belastninger og hun er derfor svært skadeutsatt. Hun er en sjarmerende dame, men vi tror kanskje hun er litt for direkte og rå i sin væremåte til å bli en publikusyndling. Kari havner i midtsjiktet med odds 7.00


Anna Anka (odds 7.00)
Dette er et scoop for Skal vi danse om hun virkelig er å finne i startfeltet. En frittalende dame som også har en kropp ribba for overskuddsfett. Pen dame, men hun er vel mest kjent for litt " corny" uttalelser og spørsmålet er vel om det går helt hjem hos "Skal vi danse" seerne..Det fysiske betviler vi ikke, men vi tror ikke hun blir like ellegant som mange av de andre kvinnelige delatakerne. Havner som Kari i midsjiktet med odds 7.00


Anders Jacobsen (odds 7.50)
Anders Jacobsen har lagt hoppskia på hylla og har vel god tid nå til å delta i Skal vi danse og andre realities. Tross for dårlige resultater i skibakken de siste åra har Anders framstått som en sympatisk fyr som vi tror er ekstremt godt likt i de fleste samfunnslag. Rent fysisk er han nok spenstig og bør ha rimelig fart i bena. Anders er tynn og vi er litt spente på hvordan han vil framstå sammen med sin dansepartner. Anders fås til odds 7.50 hos NordicBet


Noman Mubhasir (odds 9.00)
Noman Mubashir blir en spennende utøver som vi tror dommer Christer Tornell vil elska å se i en tango for to. Vi tviler litt på at han blir like populær hos publikum, men mannen virker å ha en holdning og en kropp som burde ha gode forutsetninger for å passe i et såpass stilsikkert konsept. Noman fås til odds 9.00


Rune Larsen (odds 17.00)
Den eneste med musikals bakgrunn vi ikke har særlig tro på denne gang er Rune Larsen. En meget stram kar som vil levere varene i Standard, men det er mye å forlange at en over 60 år vil kjempe helt i tetskjiktet i en slik fysisk krevende konkurranse. Vi er rimelig sikre på at dette blir for tøft for Rune og derfor gir vi hele 17 ganger innsatsen om du tror han vinner.


Lars Bohinen (odds 18.00)
NordicBet spår at årets " dansekalkun" kan bli Lars Bohinen. Lars har et langt liv bak seg på fotbalbanen så det fysiske burde ikke være en utfordring. Han er riktignok rimelig sprek, men vi tror han vil slite mer med å stokke beina på dansegulvet enn på fotballbanen. Vi ser ikke for oss at han vil blomstre med glitter og paljetter. Vi legger hodet på blokka og tilbyr hele 18 ganger innsatsen om Lars Bohinen vinner.