Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Tippetips fra Betfair

Skrevet av: BT Karlsen 28.05.2009 14:17

I forbindelse med Tippeligarunden i Pinsehelga ønsker Betfair her å komme med noen tips.

Tipsene er skrevet av Betfair Norge

Brann og Molde med ny målfest?

 

Molde har startet sesongen på en fantastisk måte, og hadde det ikke vært for overtidsmål mot i de siste to kampene, så hadde de ledet serien. Molde har faktisk slitt hjemme, mens de på bortebane har de storspilt med 4 seire og bare 1 uavgjort.

 

I dag så skal de møte Brann, et lag de scoret 15 ganger mot på tre kamper i fjor, og som de blant annet hadde et fantastisk comeback mot på nettopp Brann Stadion. Brann har startet sesongen under pari, men har skjerpet seg litt i det siste og ser nå ut til å være inne på vinnersporet.

 

Som allerede nevnt så ble det scoret fryktelig mange mål mellom disse lagene sist sesong, Molde scoret 15, mens Brann måtte nøye seg med bare 5. Likevel så er det et spill på over totalen på 2.5 som er fristende her, oddsen er på 1.71 hos Betfair, mens de litt dristigere kan spille over 3.5 til 2.72.  Hva er vel bedre en masse mål og fotballfest i Bergen på en ellers kjedelig torsdag?

 

 

Start fortsetter parademarsjen mot et svakt Fredrikstad?

 

Start er en av sesongens absolutt største overraskelser så langt. De har spilt svært attraktiv fotball og har scoret masse mål. I tillegg så har de fått fram Mads Stokkelien som med midtukens cupkamp har scoret i fire kamper på rad! Start har også til gode å tape på bortebane i årets serie.

 

Fredrikstad har det ikke lett om dagen, klubbdirektøren har vært ute i media og sagt at det er som å vinne i Lotto å ha så mange bossmanspillere, for da unngår klubben store lønnsutgifter til neste år. Naturlig nok så ble ikke dette tatt så veldig bra opp av spillergruppen. Når de da på toppen av dette bare står med 3 strake tap og bare 1 seier på de siste 6 kampene, så er det ikke lett å være fra Plankebyen for tiden.

 

I øyeblikket kan man få rundt 3.40 for en seier til gjestene fra Sørlandet i lørdagens NRK-kamp, og dette er en odds som nok kommer til å synke en del fram mot kampstart.

 

 

Rosenborg gjør som de pleier?

 

Det er få lag som har et så bra tak på motstanderen som Rosenborg har mot Bodø Glimt. Rett nok så vant Glimt borte mot Rosenborg i fjorårets serieavslutning, men på 2000-tallet så står Rosenborg med hele 14 seire mot Glimt og bare 1 tap, mens 3 av kampene har endt uavgjort. På Aspmyra har ikke Bodø Glimt slått Rosenborg siden 2-1 seieren i 1979!

 

Glimt så ut til å finne tilbake til fjorårsformen med seier over Stabæk, uavgjort borte mot Tromsø og en pen 3-0 seier hjemme mot Aalesund, men sist så spilte de en elendig kamp og tapte hele 4-0 borte mot Start.

 

Rosenborg leder serien selv om ikke alt har gått på skinner for de i det siste, tre uavgjort-kamper på rad ble avløst av en 1-0 seier hjemme mot Viking nå sist. Rosenborg er forøvrig det eneste laget som enda ikke har tapt en kamp i årets serie, og det vil være litt av en bombe om tapet skulle komme på nettopp Aspmyra.

 

Oddsen på gjestene fra barteby er på ca 1.90, og det bør man forsøke med det overtaket de har på laget fra 'de forblåstes by'.