Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Semifinaler!

Skrevet av: Moderator 09.08.2011 23:26

Samtidig som vi reklamerer for neste sesong av OddsNet-ligaen, ser vi frem til spennende semifinaler i sommerens ligacup som vi har arrangert i samarbeid med Betfair. Les om kampene og deltakernes vei til minst 2000 kroner!

Det nærmer seg virkelig den store finalen i sommerens ligacup! Senest fredag kl 0900 vet vi hvem av de fire semifinalistene som vil brake sammen i kampen om en tur til sagnomsuste Old Trafford i Manchester, men allerede nå er alle fire garantert en premie på minst kroner 2000. Vi har sett litt på de fire kandidatene:

 

Sudde har vært på OddsNet siden august 2005. Leverer primært fotball, men er også innom basket, håndball og ishockey, og kan vise pene +/- 115% på sine Mine Spill over siste par år. Vi stjeler en hyppig brukt TV-idè, og lanserer denne veien til semifinalen for Sudde:

"Vinner" førsterunden 0-0 på bortebaneregelen mot oster etter begge ryker på mesterskapskamper i fotball, hhv dame-VM og Copa'n.

Ny bortekamp i runde 2 hvor han høvler enkelt over BF FREM med sifrene 2,90-w.o. Begge forsøker å levere på Alta-Sandefjord, motstanderen sågar med en 1,01-oddser uten analyse.

Den kommende semifinalisten fortsetter å spille borte, og avansementet mot Queudrue reddes av en Rosenborghands og påfølgende straffespark til Sogndal. Sudde sitt valg kjører greit, i alle fall spillemessig, over Enga 2-1 på løkka si.

I åttendedelsfinalen venter endelig kamp hjemme, og Sudde går for en lavoddser på Røa med handicap som sitter. Motstander Queenoftheturf ryker på sitt spill i Champions Leaguekvalen på Dynamo Kiev.

Formlaget Sandefjord sin snuoperasjon på Høddvoll sørger for seier mot Caesar i kvartfinalen og vi ønsker lykke til i semi'n som nå venter :)

 

Motstander Aspmyra Kickers mistenker vi sterkt for å ha et hjerte som banker varmt for Bergfamilien og de tre andre som har spilt i Glimt sine gule drakter siden tannbørsten ble gjenoppfunnet i nord. Et kjært og velkjent nick på fotballforumet som har kommet til halvfinalen på følgende måte:

BK FREM finner vi også her, denne gangen marginalt slått 2,00-2,05 etter vedkommende treffer på et underspill på damenes NBA, men det holder ikke mot AK som treffer på målfest når Breidablikk gjester Lerkendal.

Skrell bommer på et lokaloppgjør på vestlandet, mens AK, som Sudde, tar seg videre fra andrerunden etter Sandefjordseier i Alta.

Bortekamp mot Roddick249 i tredjerunden. Hjemmefordelen bruker vedkommende til å sette en lavoddser på at det skal scores minst to mål i kampen AIK-Elfsborg; dette skjer ikke og dermed er avansementet sikret selv om det bommes på målfest mellom Randaberg og Bryne i Adeccoligaen.

I runde fire står velkjente Kristobal på motsatt banehalvdel. Han er kjent for å trylle med sine ord og setninger, men poeng til Enga på besøk i Hellas klarer han ikke å få opp fra flosshatten. Kickers ryker også på sitt Adeccoligaspill fra Gjemselunden, men går videre med 0-0 og bortebaneregel.

I kvartfinalen borte mot putt postes det en bunke spill fra begge to - de ender til slutt med treff begge to, men AKs 2,15 på minst fire mål i kampen Hønefoss-Randaberg holder til semifinale og minst 2000 kroner i premiepenger.

 

I den andre semifinalen ser vi først på alles kjære holgern. Det er deilig å være norsk i Danmark, men det må jaggu være deilig å være dansk der også når man sitter inne med en slik enorm kompetanse som holgern gjør. Jeg tror det er flere enn undertegnede som gleder seg til håndballene begynner å sprettes og kastes igjen!

holgern starter med seier mot Aleksander etter spill tapt og mulig en kontroversiell w.o.-seier i førsterunden. Undertegnede sjekker nå opp og får bekreftet at denne er ok, så da skal ikke lages noe baluba som kan få fokuset vekk fra semifinalen :)

lmika beseires marginalt 1,99-1,9 i runde to etter begge treffer på kvalikkamper til diverse europeiske ligaer.

PySa går for en noe pysete 1,33-oddser i runde tre, men den ryker. holgern sitt målkalas i Ungarn til 2,70 sitter!

Når Jon Kanon sin B på serieleder Ranheim på besøk på Jæren ryker, spiller det liten rolle at holgern bommer på et kvalspill til EL. Med bortebane går han til kvartfinale med 0-0 på bortebane.

Der venter Exley som ryker på sin H/H på Brann hjemme mot Godset. En noe uvanlig HU til 1,34 på Viking sitter lett til tross for Mos sin utrolige scoring for TIL og holgern er semifinaleklar.

 

Der møter han mye mindre meritterte Belyavski som til tross for at han/hun har vært "kunde" hos OddsNet siden februar i 2005, kun står registrert med sju registrerte spill og 21 innlegg totalt. Spillene postet nå i det siste har sendt vedkommende helt til de fire siste på denne måten:

Førsterunden ble vunnet på en noe kontroversiell måte når bidraget likevel ble godkjent i trettende time og Zindre røyk på en noe kjedelig måte.

Begrunnelsen på tipset i runde to var av en helt annen verden, men siden både han og TravLars bommet på sine spill ble det avansement på bortebaneregelen.

bAREåGE ryker på sitt travspill i runden etter, og da reddes Belyavski av bortebaneregelen når en av mange toppseriekamper i svensk fotball denne sesongen må avbrytes grunnet tull fra tribuene.

I neste duell tror ikke semifinalisten på 2-0-seier til Kirilenko mot Paszek, men hvordan det hadde endt om kampen hadde blitt spilt vet ingen. MFF og Rangers sloss om å få flest røde kort i Champions Leaguekvaliken, men to mål i kampen er nok til treff for Belyanski.

Ulriken - Rom treffer på at det scores minst to mål når Manchesterlagene lager målfest i helga, men det hjelper lite når en vinnerhest på Rättvik til 2,25 sender vår svenske venn til semifinalene.

 

Der er bakgrunnsstoffet folkens!! Det blir en finale mellom Norge og et av våre skandinaviske naboland. OddsNet.com ønsker alle fire lykke til og måtte den rødeste Manchester Unitedsupporteren av dere vinne turen til Old Trafford :)