Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Trippel til 200 i odds!

Skrevet av: Moderator 02.08.2011 22:20

En ny sesong av Premier League står for tur og topplagene satser som aldri før. Unibet's ekspert, Ronny Johnsen, er ute med tanker rundt den nye sesongen og kliner blant annet til med et saftig trippelspill til 200 i odds.

- Hva veier tyngst av erfaring eller økonomisk handlekraft når man skal spå utfallet av hvordan tabellen i Premier League ser ut etter siste serieomgang i Mai 2012? Jeg vet jeg ikke tar feil dersom jeg hevder at ligagullet havner enten i Lancashire eller i London.

Ser man på fotballens historie i England, så er det gigantenes høyborger som igjen dominerer. Fotballen startet i London, og fortsatte her som amatørsport langt inn i det 20 århundre. De rike onklene bak de store firmaene i Lancashire under den industrielle revolusjonen gav oss profesjonell fotball fra midten på 1880-tallet.

- Hjertet mitt sier at Manchester United tar sitt 20. ligamesterskap i Mai, men hjernen er ikke like skråsikker. Med en nabo som rasler med oljepengene i Manchester City, en hovedstadsklubb som strør om seg med russiske rubler i form av Chelsea, og et gammelt rovdyr som igjen har fått smaken på blod, Liverpool, er det duket for kanskje den mest spennende Premier League sesongen på lenge. Med i kampen om en plass blant de fire beste er også Tottenham og Arsenal.

Nøkkelen for gull til United er at stallen holder seg skadefri. Det er nesten skremmende å se hvor gode de røde djevlene har vært i sommerens treningskamper. Sir Alex Ferguson har pisket spillerne i form for at klubben ikke skal komme på etterskudd i starten. Her handler det om å ikke gi en eneste centimeter gratis til konkurrentene.

Mye er skrevet om Manchester City. Det regner penger i klubben, og manager Roberto Mancini får alt han peker på. Når det er sagt, synes jeg Mancini har fremstått som en klok manager. Han får nok av utfordringer den kommende sesongen. City er liksom ikke akseptert i media og journalister ser frem til å sette både klubben og dets spillerne på harde prøver. Jeg tror City blir nr 3, og deres største sjanse til trofe er i cupene.

Jeg tror Chelsea blir Manchester Uniteds argeste konkurrent. Laget har en utrolig spennende manager i Andre Villas Boas, og får han en flying start på sesongen så kan Chelsea bli vriene å ha med å gjøre. At Fernando Torres er målsugen etter en svak fjorårssesong styrker også klubbens sjanser. Jeg tror blåtrøyene fra London blir nummer 2, men at de får toppscoreren i Premier League i form av Torres.

Rovdyret som lukter blod er Liverpool. De falt utenfor Topp 4 i fjor, og når du først faller utenfor et lukket selskap er det tungt å komme inn igjen. Men, jeg tror at med Kenny Dalglish i sjefsrollen, og med stødige folk rundt han i apparatet så tar Liverpool seg tilbake blant de fire beste lagene. Jeg synes de savner breddeholdere, et par forsvarsspillere og ikke minst dybde i angrepet. Det vil bli mye ballinnehav og pasninger på kryss og tvers. Det var gulloppskriften for 25 år siden, men den har utgått på dato.

Liverpool tar Champions League-plassen fra Arsenal som sliter med interne problemer. Interne i den form av at de beste spillerne skulle ønske de var andre steder. Jeg synes dessuten stallen er tynn og det er store mangler i forsvaret. Arsenal blir best nr 5 den kommende sesongen. De kan tape 5. plassen til naboen fra Nord London Tottenham. Er det en klubb som er avhengige av sine nøkkelspillere så er det nettopp Tottenham. Holder Rafael van der Vaert og Gareth Baile seg skadefrie kan Spurs overraske, og de har en lur manager i Harry Redknapp.

Ronnys drømmetrippel til 200 i odds:
Ligamestere: Manchester United
Toppscorer Premier League: Fernando Torres
FA Cupmestere: Manchester City

Oddsen finner du her.

Lykke til med spillene!