Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Sommerkonkurranse - fantastisk flotte premier!

Skrevet av: BT Karlsen 01.07.2011 13:00

I samarbeid med Betfair inviterer vi til årets sommerkonkurranse, som er en ligacup over OddsNet-ligalesten. Her gjelder det å kjenne sin besøkelsestid, for det er fullt av gode premiesjanser. Vinn en tur til Old Trafford, en iPad/iPhone, eller en av mange fine pengepremier i en pott som overstiger kr. 30.000! Du er faktisk sikret premie bare ved å delta, så meld deg på nå!

Sommerkonkurransen 2011: OddsNet-ligacup I

Konkurransen foregår som en ren utslagsturnering/cup, over 7 runder i løpet av 4 uker (ukenr. 28, 29, 30 og 31. 1.runde har deadline 13./16. juli og finalen 6. august).
Du deltar med å poste begrunnete tips på OddsNet. To deltakere møtes til duell i hver runde til en enkelt kamp, og den som tipser om spilleobjektet med høyest odds som går inn, vinner kampen - etter reglene kjent fra OddsNet-ligaen. Vinneren går videre til neste runde, mens taperen er ute av konkurransen.
Det er ikke noe krav om at du skal ha deltatt i OddsNet-ligaen tidligere, så her har du en ypperlig mulighet til å prøve ut konseptet uten å forplikte deg for en hel sesong.

Det er plass til 128 deltakere i 1. runde, som deles opp i to puljer og avvikles i løpet av den første konkurranseuka, pulje 1 i midtuken (13-14.juli) og pulje 2 i helgen (16-17.juli). Deretter avvikles det to runder hver uke, med deadlinedager onsdag og lørdag, hvor vi bruker de vanlige tidsfristene for de øverste divisjonene i OddsNet-ligaen.
 

Premier:
1.: Finalevinner og cupmester: En fotballtur til Old Trafford (fly, hotell og kampbillett) eller NOK 7000,- (valgfritt)
2.: Tapende finalist: NOK 4000,-
3.: Bronsefinalevinner: NOK 3000,-
4.: Tapende bronsefinalist: NOK 2000,-
5. - 8.: Tapende kvartfinalister: NOK 1000,- hver
 
Skulle du være uheldig å ryke ut tidligere, så er det fine premier også til tidlig utslåtte dyktige deltakere:

Blant de tapende åttendedelsfinalistene får de 4 beste hver NOK 250,-
Blant de tapende 3. rundedeltakerne får de 4 beste hver NOK 250,-
Blant de tapende 2. rundedeltakerne får de 4 beste hver NOK 250,-
Blant de tapende 1. rundedeltakerne får de 8 beste hver NOK 250,-
 

I tillegg får samtlige deltakere som leverer godkjent spill i 1. runde NOK 100,- inn på sin Betfair-konto!


Alle pengepremier er i form av penger inn på spillekonto hos Betfair.
 

Tilleggspremie:
1 stk iPhone 4 (16gb) eller iPad2 - valgfritt.
Denne trekkes ut blant alle deltakere som har plassert et spill hos Betfair via mobil i løpet av konkurranseperioden.
 

Vilkår/krav:
- Alle deltakere i konkurransen må ha spillekonto hos Betfair. Hvis en ikke har spillekonto hos Betfair, må dette opprettes innen konkurransen starter. Klikk her for å opprette konto nå!
- Alle deltakere må selv spille for minimum kr. 100,- hos Betfair i løpet av konkurranseperioden for å kunne motta premiene som er på kr. 250 eller mer.
 

Påmelding:
Meld deg på nå ved å sende en e-post til [email protected] innen søndag 10.juli kl. 16.00, hvor du skriver ditt navn, kallenavn på OddsNet og brukernavn på Betfair. Skriv "Påmelding Ligacup" i emnefeltet. Husk at det kun er plass til 128 deltakere, så det er førstemann til mølla!

I påmeldingsmailen kan du også skrive om du helst ønsker å være med i pulje 1 (midtuke) eller pulje 2 (helg) i 1.runde hvis du har noen preferanser på den fronten, så skal vi prøve å få tatt hensyn til det.
 

Regler:
Konkurranseduellene spilles etter de vanlige reglene i OddsNet-ligaen, med følgende endringer:

- Dersom kampen ender uavgjort ut i fra poengberegningen i ligaspillet (1-1, begge deltakeres bidrag taper/voides), går deltakeren med bortebane videre til neste runde.
- Det er ikke tillatt å komme med konkurransebidrag som har nøyaktig lik odds som det kampmotstanderen har angitt i kamptråden (av ovennevnte regel).

- Hvem som møtes og hvem som får hjemmebane og bortebane avgjøres ved tilfeldig trekning i 1. runde. Med unntak av at deltakerne som er kvalifisert for Eliteserien og 1. divisjon i sesong 11 av OddsNet-ligaen er seedet, og kan ikke møte hverandre. I 2. runde er deltakerne som er kvalifisert for Eliteserien i sesong 11 av OddsNet-ligaen seedet, og kan ikke møte hverandre.
Etter hver runde settes det opp en rangeringsliste etter odds på vinnende tips, og de som har fått inn tips med høyest odds får hjemmbanefordel i neste runde.