Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Favorittene stormer frem

Skrevet av: BT Karlsen 22.06.2011 12:17

De største favorittene på herresiden avanserte greit fra 1. runde i årets Wimbledon-turnering, og Unibet's tennisekspert Jan Frode Andersen, tror heller ikke de går på noen miner i 2. runde.

Her er Unibet's tennisekspert Jan Frode Andersens vurderinger:

Nadal
var rusten på gresset i det første settet og Russel ledet 4-2, men så fant Nadal rytmen og da ble det total overkjøring som ventet. Ryan Sweeting kan bli litt tøffere for Nadal, men amerikaneren mangler en stor serve og da er man sjanseløs mot Nadal som tar seg videre i strake sett.

 

Djokovic var den av favorittene som imponerte mest i sin første kamp på det hellige gresset. Sterke Chardy var helt sjanseløs og Djokovic ser ikke ut til å ha tatt skade av å droppe Queens turneringen som oppvarming på gress. Spesielt serven imponerte med 80% 1.serve og serberen avga kun 11 poeng på serve i hele kampen. 2.runde motstander er fortsatt ikke klar da Anderson/Marchenko måtte bryte i 4.sett, men ingen av de er i nærheten av å matche det serberen leverer akkurat nå.

 

Federer imponerte ikke i sin første kamp og virket meget nervøs mot ukjente Kukushkin, men sveitseren var mye bedre mot slutten av kampen. Federer møter nå franske Mannarino som gikk til kvartfinale i Queens med imponerende seiere over Del Potro og Simon. Federer kan bli litt testet men går videre i 3 eller 4 sett.

 

Murray var meget nervøs mot grusspesialist Gimeno Traver og tapte det første settet, men skotten var fryktelig god mot slutten og vant hele 15 games på rad!  2.runde motstander Tobias Kamke er en lovende tysker, men blir flere nummer for liten mot Murray som går videre i 3 sett. 

 

To outsider bets jeg liker:

 

Malisse- Mayer: Mayer har hatt sin desidert beste sesong og er nå nr. 18 på Atp listen. Tyskeren spiller sin beste tennis på grus selv om han også har hatt gode resultater på gress. Jeg tror tyskeren er litt sliten i både hode og kropp etter mange tøffe uker på rad denne sesongen.  Mayer slet veldig med helt ukjente Evans mens Malisse virket rågod mot Zverev. Malisse er bedre trent enn noengang og liker gress. Belgieren var nære å slå Murray i Queens og gikk til semi i Hertogenbosch. Rundt 2 x pengene på Malisse er hyggelige odds. 

 

Sela - Simon:  Sela har spilt strålende på gress tidligere og blant annet slått Andy Roddick i Queens. Mot Gilles Simon tror jeg israeleren har gode muligheter fordi Simon er småskadet og trakk seg midtveis i sin 1.runde kamp i Queens. Dessuten er Sela i kjempeform med 3 turneringsseiere på rad. Dette var dog i Challenger turneringer, men i Nottingham på gress slo han nr. 55 i verden Chardy i finalen og tapte bare 1 sett i hele turneringen. Simon slet i 4 tøffe sett mot Roger Vasselin i sin første kamp. 2,40 i odds på Sela er et bra bet, men jeg selger meg trolig ut når Sela leder da Simon er en seig luring. 

 

Lykke til med spillene!