Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

The Big Four!

Skrevet av: Moderator 17.06.2011 19:10

Unibet's tennisekspert, Jan Frode Andersen, spår få overraskelser i årets Wimbledon. Han tror det kommer til å stå mellom topp 4 på rankingen, nemlig Rafael Nadal, Novak Djokovic, Roger Federer og hjemmehåpet, Andy Murray.

- Nadal er tøffest i hodet.
- Djokovic er årets desidert beste spiller.
- Federer er tidenes beste gresspiller 
- Murray er den farlige utfordreren og i form etter seieren i Queens. Har i tillegg slått de tre beste mange ganger.

 

Det beste bettet er trolig Murray til 7x pengene, men jeg er tvil om han er tøff nok i hodet i en Grand Slam finale mot enten Djokovic eller Federer. 

 

Nadal: Har fått en litt skummel trekning. De to første rundene blir total overkjøring mot Russel og Sweeting, men mot Milos Raonic kan det bli riktig ubehagelig. Raonic har en av verdens beste server og har vært årets nykommer. Han vant San Jose og hadde matchball mot Roddick i Memphis-finalen og gress bør passe kanadieren utmerket.

Del Potro kan også gå mot Nadal tidlig men jeg frykter ikke argentineren på gresset. Fjorårets finalist Berdych i kvartfinale er tøff trekning og det er mer ubehagelig for Nadal å møte slike spillere som tsjekkeren i tidligere runder hvor utfordrerne er mer avslappet.

For Nadal så vil det samme gjelde som for Bjørn Borg. Greier Nadal å overleve det lynraske gresset i uke 1 blir spanjolen nesten umulig å slå når gresset er slitt bort i uke 2.

 

Djokovic: Årets soleklart beste spiller har 2 semifinaler på gresset i Wimbledon og har aldri overbevist, men i år tror jeg serberen vil vise hvem som er verdens beste spiller. Serberen får bruk for returene sine mot Anderson og vil få en liten gresstest mot Baghdatis, men disse passer Djokovic bra. Søderling i kvartfinalen er tøft, men Djokovic har verdens beste retur og vil nøytralisere svensken.

Federer i semifinale er en kamp jeg allerede har begynt å glede meg til.

 

Federer: Sveitseren har fått den desidert beste trekningen av alle favorittene. Tsonga blir den eneste virkelig farlige motstanderen før semifinalen, men jeg tror ikke Tsonga er god nok til å slå en revansjesugen Federer som viste fantastisk form i French Open. 
 

Murray: Murray imponerte veldig mot Roddick i semifinalen i Queens. Skotten var ikke like god mot Tsonga i finalen, men Murray blir vrien å slå på gresset i Wimbledon. Gasquet/Wawrinka og 3x Wimbledon-finalist Roddick bør bli de verste motstanderne før semi, men disse spillerne passer skotten utmerket og skotten vil også ha en bedre mulighet mot Nadal i en semifinale enn i en finale. 

 

 

Dameklassen:  

Den store nyheten er at fjorårets mester Serena Williams er tilbake. Hun har et langt år med masse skader bak seg og spiller Eastbourne denne uken. Serena var rusten men tøff i sin første kamp i Eastbourne, men den turneringen vil trolig tappe sitt av energien hennes. Uansett så har Willliams vist at hun sammen med søsteren Venus er verdens desidert beste på gress. 

 

6,5 x pengene på både Venus og Serena er fristende. Det som taler mot Venus er at hun har fått en forferdelig trekning. Hun må slå både Zvonareva, Jankovic og outsider Kvitova før en eventuell semifinale og det tror jeg blir for mye selv for dronningen av Wimbledon.

 

Denne gangen tror jeg mest på Maria Sharapova og jeg liker 6,5 x pengene. Hun har virkelig begynt å finne formen og var fantastisk i Roma. Sharapova var også veldig god i Miami og likeså i French Open. På gress er hun best og hun vant Wimbledon i 2005, så hun har selvtillitten på underlaget til å tukte selv Williams søstrene. Det at hun går mot Serena Williams i en kvartfinale tror jeg er en fordel for Sharapova. Den kvartfinalen blir en helt rå mulighet til Livebetting og jeg gleder meg enormt. 

 

Lykke til med bettingen.

Tennishilsen fra Jan Frode Andersen