Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Månedens OddsNetter mai: "TravLars"

Skrevet av: BT Karlsen 07.06.2011 22:31

Brukeren "TravLars" har gjort seg positivt bemerket i den senere tiden, med innbringende tips og andre konstruktive bidrag. Hans innsats i mai førte ham til topps i vår månedskåring, og for tittelen "Månedens OddsNetter" får "TravLars" 1000 norske kroner inn på konto hos Moneybookers!

"TravLars" er nok et forholdsvis nytt bekjentskap for den jevne OddsNet-brukeren, for selv om han har vært blandt oss en god stund, er det først i år han virkelig har gjort seg bemerket. Spesielt de siste månedene har "TravLars" vært en flittig og god bidragsyter gjennom flotte tips, diskusjoner og resultatoppdateringer.
Som navnet røper er det først og fremst trav som er spesialfeltet til "TravLars", men han går ikke av veien for å tipse om fotball eller vintersportsbegivenheter hvis han føler for det. 
Vi ønsker å belønne den gode innsatsen, og har da kåret "TravLars" til "Månedens OddsNetter" for mai 2011.


Vi benytter anledningen til å takke våre brukere for alle tips og bidrag i mai og håper på flere nye spennende tips og analyser neste måned! Du kan bli "Månedens OddsNetter" for juni 2011 ved å poste dine tips på OddsNet og ellers oppfylle de kriterier som er beskrevet under! Vi minner også om at man ved å bli kåret til "Månedens OddsNetter" stiller sterkt i kampen om å bli Årets OddsNetter, der vinneren får NOK 5.000 i tillegg til en flott pokal!

Til slutt tar vi med litt generell informasjon om våre kåringer/utmerkelser:

OddsNet ønsker å gjøre litt ekstra stas på gode bidragsytere og derfor har vi en kåring som vi kaller "Månedens OddsNetter". Den som vinner denne utmerkelsen mottar NOK 1.000 (eller tilsvarende i annen valuta) inn på spillekonto hos Moneybookers og inntar for evig tid en plass i OddsNets "Hall of fame".

Et kriterie for å bli vurdert som månedens OddsNetter er at man bruker "Mine spill"-funksjonen og poster tips på foraene. Mange benytter allerede denne funksjonen som enkelt kan brukes til å holde regnskap over både spill som postes på foraene og private spill. Vi ser likevel gjerne at enda flere OddsNettere tar i bruk funksjonen. Andre ting som vil bli lagt vekt på er selvsagt kvaliteten på analysene og tilbakebetalingsprosenten (TBP).

Vi understreker likevel at det ikke BARE er tilbakebetalingsprosenten for den enkelte som blir lagt til grunn ved utvelgelsen av månedens OddsNetter, men en helhetlig vurdering. For eksempel vil hjelp med utvikling av spilleguider, posting av resultater og alt annet som er positivt for OddsNets brukere telle med når vi skal plukke ut en vinner.

Hver bruker kan vinne en gang i løpet av året, og vinnerne står selvsagt samtidig sterkt i kåringen av "Årets OddsNetter". Årets OddsNetter 2011 vinner NOK 5.000 inn på konto hos Moneybookers i tillegg til en flott pokal!