Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Storskrell i Tyskland!

Skrevet av: Moderator 13.05.2011 19:37

Ronny Johnsen tror Bayern Munchen får seg en skikkelig kilevink i helgen. Han tror også målkåte Liverpool fortsetter sin fantastiske form og innkasserer en ny 3-poenger hjemme mot Tottenham. Les disse og andre helgetips fra den eminente eksperten til Unibet.

Lørdag
Bayern Munchen Stuttgart B
Jeg forsøker meg med en dyping fra tysk Bundesliga lørdag. Bayern Munchen kan i teorien bli nr 2 på tabellen, men må da vinne denne kampen samt at Bayer Leverkusen må tape i Freiburg. Jeg tror ikke Leverkusen taper, og jeg tror heller ikke Bayern Munchen vinner. Grunnen er enkel Stuttgarts fantastiske form for tiden. Legg også til at Stuttgart vant sist gang de spilte borte mot disse vertene. Bayern blir store favoritter, men jeg satser på en overraskelse i denne kampen.

Søndag
Liverpool Tottenham H
Takk og pris for at Liverpool kom sent i gang denne sesongen. Det sier jeg på bakgrunn av at jeg selv er fan av Manchester United. Det spillet laget har vist den siste tiden viser at troen er tilbake på Anfield. Tradisjonelt er Liverpool et lag som alltid fullfører sesongen, så selv om det ikke blir Champions League, og Europa League ikke er like attraktivt, så er dette en kamp de setter alle kluter til for å vinne. Liverpool kommer fra oppvisningen mot Fulham sist, men Spurs fikk juling av Manchester City. Tottenham-spillerne er slitne og bruker nok mer tid på feriekataloger om dagen. Denne vinner de røde enkelt.

Mandag
Aalesund Strømsgodset H
Det er spennende kamper å se frem til 16. mai i Tippeligaen. Jeg velger å tippe på at serieleder Strømsgodset får bank på vestelandet av Aalesund. Det er to faktorer som jeg legger til grunn for dette tipset og det er 1) Aaleund er suverent best på eget gress, og 2) laget elsker å møte godset på hjemmebane. Jeg tror også godset-gutta liker å være outsidere, men her blir det favoritter. Trener Rekdal vet å motivere de oransje, og her sender de godset hjem til Drammen uten poeng.

Supertoto XL lørdag
Ingen hadde 14 rett sist og dermed blir det ekstra verdi i helgens Supertoto-kupong. Her kommer mitt forslag:

Chelsea Newcastle      H
** Chelsea skuffet mot Manchester United. Nå kan de lippe seg løs, og dette vinner de enkelt.

Ajax Twente   HUB
** Toppkampen i Nederland der vinneren mest sannsynlig blir seriemestere. Twente leder med et poeng på Ajax. Jeg våger ikke annet enn å helgardere.

Catania Roma B
** Roma skal vinne denne da vertene har absolutt ingenting å spille for.

Arsenal Aston Villa       H
** Jeg tror Arsenal spillerne nå kan slippe seg løs, og har de stolthet så avslutter de sesongen med stil. Villa virker å være i feriemodus allerede.

Birmingham Fulham    HB
** Fulham fikk grisebank av Liverpool, og i denne kampen trenger vertene poengene. Jeg er dog temmelig sikker på at Fulham-spillerne har merket Mark Hughes sin vrede på treningene denne uken, og jeg garderer kampen med HB.

Liverpool Tottenham  H
** Tottenham er i feriemodus til tross for at de kan nå Europa League. Liverpool skulle ønske sesongen varte noen uker til. Sikker H.

Wigan West Ham          HUB
** Jumboen mot nestjumboen. Jeg gjør det eneste korrekte og helgarderer.

Napoli Inter    U
Begge lag er glade for uavgjort og da blir det gjerne slik i italiensk fotball. Sikker poengdeling.

Getafe Osasuna            HU
** Begge lag kjemper desperat om å overleve i Primera. Jeg tror vertene unngår tap, men garderer hjemmeseier med uavgjort.

Sevilla Real Sociedad   B
** Motivasjonstip fra min side. Sevilla fikk grisebank av Ronaldo og R Madrid sist. Sociedad trenger poeng for å berge plassen.

Real Zaragoza Espanyol              H
** Også her motivasjonsspill. Espanyol-spillerne er nok halvveis på ferie allerede, mens Zaragoza må vinne for å unnagå nedrykk.

Barcelona Deportivo   H
** Jeg tror Barcelona ønsker å avslutte hjemmekampene med stil og dermed satser de på poengene i denne kampen. Deportivo trenger mest sannsynlig noen poeng til, men tvilsomt om de kommer på Nou Camp. Jeg tror faktisk laget kan spare spillere til siste seriekamp for å unngå skader.

At Bilbao Malaga           HUB
** Bilbao jager femte plassen på tabellen, mens Malaga en i superform om dagen. Vanskelig å tippe på forhånd så denne blir helgardert.

At Madrid Hercules     HB
** Sesongen er over for begge disse lagene, og det er det laget som vil mest her som vinner. Hercules spiller i divisjonen under neste sesong og ser nok sjansen til å kapre en god skalp. Jeg halvgarderer.