Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Ny hjemmedobbel og mer Engatrøbbel

Skrevet av: Moderator 13.05.2011 14:13

Vi nærmer oss den o'store 16.mairunden og Betfair sin tipser, som vi mistenker å også skrive under et annet nick på våre fora, går for en favorittdobbel mot to elendige bortelag. I tillegg tror vedkommende at det blir en ny svett dag for Lars Hirschfeld når Vålerenga gjester Fredrikstad.

En klassisk hjemmedobbel på Stabæk og Tromsø til 2,14 og et nytt Vålerengatap til 2,50 i odds går Betfair for. At Enga gikk av banen på Kjelsås med kun to baklengs bør de takke en meget god keeper Lars Hirschfeld og hjemmespisser som vel ble overnervøse når de gang på gang på gang på gang kom alene mot Vålerengaburet på stillingen 2-1 i cupkampen i midtuken for. Klanens slogan "I år så tar vi alt", som ble flittig brukt på diverse engarelaterte nettsteder før seriestart, har allerede smuldret bort like mye som verdien på Manchester Uniteds noe spesielle spisskjøp Bebe. Dette skriver Betfair:

16. mai jubel i gymsalen og på Nordpolen

 

16. mai er norsk fotballs store høytidsdag, det blir ofte satt opp gode hjemmelag mot ditto dårlige bortelag. Akkurat dette har vi to gode eksempler på i ukens dobbeltforslag fra Tippeligaen. Første kampen vi har valgt oss ut er Stabæk hjemme mot Sogndal.

 

Stabæk startet sesongen på en elendig måte, men siden har de spilt seg opp og er nå på 3. plass på tabellen, og sist slo de "umulige" Haugesund borte med 4-3. Motstander 16. mai er et Sogndal lag som ikke har noe å vise til så langt, om man ikke regner 2 poeng etter 2 0-0 kamper på hjemmebane som noe å vise til da. Borte har de rukket å tape alle 3 kamper så langt (mot Godset, Sarpsborg og Aalesund). Seier til Stabæk betales med 1.43 i skrivende stund, og det holder faktisk for oss!

 

Den andre kampen vi tar med er en av de kampene som ser ut som årets sikreste hjemmeseier. Tromsø har vært uslåelige så langt, og da spesielt hjemme, der de enda ikke har avgitt poeng i år. 3 kamper, 3 seire og småpene 6-1 i målforskjell etter at Haugesund, Start og Odd har vært på besøk. Motstander 16. mai er Sarpsborg, et lag som har imponert hjemme med 3 seire (Molde, Sogndal og Start), men like imponerende er det ikke at de står med 3 strake tap borte (Haugesund, Godset og Odd) og 4-10 i målforskjell.

 

Tromsø virker utilnærmelige hjemme når motstanden er ordinær, og det er den 16. mai. Derfor blir vårt andre spill på doblen at "Gutan" vinner, til tyste tribuner (ingen som hører noe klapping, for alle må jo ha polvotter på i kulden).  Med det så har vi 1.5*1.43, noe som gir oss en totalodds på 2.14.

 

Fest i Plankebyen

 

Mye kan sies om Vålerenga, men stallen burde være god nok til å kjempe i toppen av Tippeligaen. Men akkurat nå så er den ikke god nok til å slå et 2. divisjons lag en gang, og det snakkes om at de skal bytte spillesystem. Fredrikstad har til tider spilt bra fotball, noe spesielt seieren over Rosenborg på hjemmebane viste. Totalt holder det til 5. plass på tabellen så langt for Fredrikstad.

 

VIF er altså i en liten krise, tap i cupen for laber motstand og 4. sist i Tippeligaen etter at de ikke har vunnet noen av de 4 siste kampene. Borte ble det seier i seriepremieren mot Viking, men siden har det blitt tap for Rosenborg og Stabæk.

 

Vi tror et entusiastisk hjemmelag med fullsatte tribuner gir VIF store problemer, og til 2.50 i odds så syns vi det er mer en godkjent.