Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Strømsgodset uslåelig i Drammen!

Skrevet av: Moderator 05.05.2011 15:41

Strømsgodset har inntatt tabelltoppen etter 12 av 15 mulige poeng. Nå venter et durabelig toppoppgjør mot Tromsø som følger kun 1 poeng bak. Betfair tror drammenserne tar en ny 3-poenger og sin fjerde strake seier hjemme på Marienlyst. Les også bookmakerens tro på et par målrike kamper som spilles i en dobbel denne runden.

Det er duket for en skikkelig toppkamp når Strømsgodset tar i mot Tromsø i Drammen, i en kamp som (selvsagt) ikke sendes på tv. Vi tror den nåværende serielederen befester sin posisjon på toppen av tabellen og tar alle 3 poengene mot et Tromsø lag som sliter borte.

 

Godset har vunnet 4 av 5 kamper så langt, og alle sine 3 hjemmekamper. Det eneste tapet var ganske merkelig, for de røk hele 1-5 i Kristiansand mot Start, men det var visst bare et arbeidsuhell.

Tromsø har ikke tapt borte enda, men har 2 uavgjorte. I forrige bortekamp mot Sogndal var det ikke lett å se hvilke lag som faktisk hørte til helt på bunnen av tabellen, for det var en begredelig forestilling. Det er ikke godt å si hva som gjør at Gutan ikke presterer på bortebane, men kan det være dårlig vær, mangel på flygende rotter (måker) som tar maten ut av hendene på deg, eller en stadion som er kåret til ligaens dårligste?

 

Godset har vunnet de siste 2 mot TIL i Drammen med 2-1, og til 2.40 i odds så tror vi den historien gjentar seg og at Godsets ungutter topper tabellen videre!

Over i sør og over i Plankebyen

Noe av det beste med Tippeligaen så langt er at det er enkelte lag som nesten garanterer målfest. Vi velger å spille en over-dobbel med to slike lag. Den første kampen vi har sett oss ut er at det blir målrikt i Fredrikstad. Laget fra plankebyen tar i mot et Lillestrøm-lag som har hatt mer mål i sine kamper så langt, enn enkelte lag har på hele sesongen. 

Fredrikstad har ikke hatt så mye mål denne sesongen, for kun 2 av 5 kamper har endt med mer en 2.5 mål. Det var åpningskampen der de vant 2-1 borte mot Aalesund, og nå sist når de tapte 3-1 borte for Stabæk. Lillestrøm derimot har vært en orgie av mål så langt. En kamp har rett nok endt under, det var 1-1 borte mot VIF. Utenom den kampen har de faktisk ikke hatt mindre enn 5 mål i noen av de andre 4 kampene. Totalt har LSK vært involvert i hele 27 mål på 5 kamper så langt. 

Over betales med 1.65 i odds, og det er mer en godt nok til at vi tar den med på doblen vår.


Start har spilt makrellfotball så lenge de har befunnet seg på det glade Sørlandet, så man kan jo lure på hva de har i vannet der (med tanke på at det er midt i bibelbeltet så er det vel neppe en ulovlig substans). Start har spilt over i begge sine hjemmekamper (5-0 og 4-1), mens alle bortekampene har endt under totalen. Motstander i helgen er Aalesund, og tango-trøyene har også over i 2 av 5 kamper i år. Start spiller temmelig naivt hjemme med alle mann i angrep, og det bør åpne for mål både den ene og den andre veien.

 

Vi får 1.65 på at denne kampen også ender over 2.5 mål, og når vi slår dette sammen med 1.65 fra den første kampen, så står vi igjen med en odds på 2.72 for de 2 kampene.