Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Tøft for Fugla i plankebyen!

Skrevet av: Moderator 05.05.2011 10:42

Fredag tyvstarter Tippeligarunden med oppgjøret Fredrikstad - Lillestrøm. Unibet's tippeekspert, Ronny Johnsen, tror hjemmelaget snører igjen sekken mot målkåte romerikinger og innkasserer 3 poeng. Les alt om denne og andre tips, både fra Norge og utlandet.

Allerede fredag er det altså klart for en ny Tippeliga-runde og oppgjøret mellom Fredrikstad og Lillestrøm er først ut. De siste oppgjørene mellom disse to klubbene har vært riktig så målrike, men jeg tror sekken snøres igjen fredag. Det blir en tett og jevnspilt kamp, der jeg tror vertene drar det lengste strået. LSK har overrasket meg positivt hittil, men FFK på eget gress er ingen enkel oppgave. Hjemmeseier på Fredrikstad Stadion.

Brann får bank på Ullevål (lørdag)
Lørdag ettermiddag blir det fotballfest i Oslo. Oppgjørene mellom Vålerenga og Brann er alltid imøtesett med stor interesse. Det vil komme busslast med busslast av glade bergensere til tigerstaden, og sammen med Klanen så ligger det an til å bli en voldsomt festaften. Begge lag tok seg enkelt videre i cupen, men jeg er hellig overbevist om at Vålerenga er et bedre fotball-lag enn Brann, så dette er en kamp der poengene blir igjen hos vertene. Det blir en lang tur hjem over fjellene til Bergen for gutta i rødt.

United fikser biffen hjemme (søndag)
Søndag ettermiddag tror jeg vi kan høre jubelbrølet fra Old Trafford over Nordsjøen. Det er duket for seriefinale mellom Manchester United og Chelsea, og jeg kan ikke gjøre annet enn å satse mine kroner på at United vinner kampen, og blir kronet som engelske ligamestere for 19. gang. Utgangspunktet er enkelt Chelsea må vinne og det betyr at de må frem og angripe. Det tror jeg passer som hånd i handske for spillere som Nani, Rooney og Fernandez. Dette er en kamp hele fotball verden ser frem til, og gjett som jeg gleder meg. Jeg har champagnen på is den skal ut søndag kveld!

Liverpool surfer videre (mandag)
Mandag kveld kan Liverpool ta et gigantsteg på spill i Europacupen neste sesong dersom de slår Fulham på bortebane i Vest London. Liverpool er i superform om dagen, og ser ut til å vinne sine kamper med riktig komfortable siffre. Imidlertid så møter man et Fulham-lag som også har vist god fotball de site ukene. Brede Hangeland er i god form, og har selv funnet veien til nettmaskene. Liverpool slo Fulham 1-0 på Anfield i slutten av januar, men er et mye bedre lag nå tre måneder senere. Jeg tror på mer jubel for de røde fra Merseyside og her seiler de hele veien hjem med tre pinner i baggasjen.

Supertoto lørdag Lille blir for store
Lørdag må du huske på å bli med på Supertoto! Supertoto er Unibets Europeiske tippekupong, og er du alene om å tippe korrekt utfall på de 14 kampene så utløser du superjackpotten på 50,000 euro! Det er vel noe å ta med seg i planleggingen av årets sommerferie?

Her er mine tips til lørdagens kupong. Husk innleveringsfristen kl.: 16:00

Kamp 1, Aston Villa Wigan, sikker H
Disse lagene møtte hverandre i slutten av januar og da vant Villa 2-1. Wigan har god statistikk på Villa Park, men jeg tror de er sjanseløse i dennekampen.
Kamp 2, Bolton Sunderland, halvgardering H og B
Sunderland gjør mye rart om dagen, men laget står med tre strake seire mot Bolton. Bolton er alltid vriene å slå i Lancashire. Jeg tar bort uavgorten, og tror at et av lagene får inn seiersmålet.
Kamp 3, Everton Manchester City, sikker H
Manchester City er så godt som sikret spill i Champions League neste sesong, og jeg tror laget fikser det de eventuelt trenger av poeng i hjemmekampene. Dette er en kamp Everton vil gi alt for å vinne, og jeg tror de gjør nettopp det.
Kamp 4, Newcastle Birmingham, halvgardering U og B
Newcastle er så godt som klare for spill i Premier League neste sesong, mens Birmingham trenger noen poeng til. Blåtrøyene er et godt organisert lag under Alex McLeish, og selv om Newcastle tidvis viste bra spill mot Liverpool, så stoler jeg ikke på laget. Jeg tror på poeng for Birmingham i denne kampen.
Kamp 5, West Ham Blackburn, helgardering HUB
West Ham er så godt som nede, men skulle de vinne denne kampen, kan de få igjen troen på en mirakel-redning av plassen i Premier League.Blackburn trenger også poengene,så her tror jeg alt kan skje. Helgardering!
Kamp 6, Valencia Real Sociedad, halvgardering H og B
Valencia jakter 3. plassen på tabellen, men har tapt sine siste kamper. Har luften helt gått ut av laget, eller klarer man å samle seg på ny? Sociedad kjemper mot nedrykk, og har stor motivasjonen til å poeng i denne kampen. Jeg føler det som en enten eller kamp, og tror på seier til et av lagene.
Kamp 7, At Bilbao Levante, sikker H
Levante har så godt som berget plassen i La Liga, mens Bilbao ikke helt hargitt opp håpet om spill i Europacupen neste sesong. Baskerne er alltid sterke hjemme, og jeg tror igjen at motivasjonen avgjør. Poengene blir igjen i Bilbao etter kampslutt.
Kamp 8, Sporting Gijon Dep La Coruna, helgardering HUB
Skal den gamle storklubben Deportivo rykke ned? De har kniven på strupen,og bør ta poeng i denne kampen. Gijon er ferdigspilt for sesongen, og havner midt på tabellen. Enåpen kamp der alt kan skje.
Kamp 9, Hercules Racing Santander, halvgardering U og B
Racing vant sist igjen etter to tap, mens Hercules ser ut til å gå mot nedrykk. Gestene trenger noen poeng til for å sikre seg plass i neste sesongs La Liga, og jeg tror laget fikser brasene med poeng i denne kampen.
Kamp 10, Tottenham Blackpool, sikker H
De som trodde at sesongen var over for Spurs da de røyk ut av Champions League får tro om igjen. Spurs er plutselig i en durabelig kamp med Liverpool om 5. plassen på tabellen, og må ha poengene i denne kampen. Blackpool virker helt ute av form, og kan få en marerittavslutning på sesongen som lovet så mye positivt for noen få måneder siden.
Kamp 11, At Madrid Malaga, sikker H
Dette blir en interessant kamp mellom to lag i god form. Jeg tror dog hjemmebanefordelen avgjør og at poengene blir igjen i den spanske hovedstaden.
Kamp 12, Roma AC Milan, helgardering HUB
Med seier i denne kampen blir AC Milan italienske ligamestere denne sesongen. De kan også rekke med et poeng, og man blir mester også med tap dog må feiringen utsettes. John Arne Riises Roma kjemper med Lazio om 4.plassen på tabellen, og også de trenger poengene sårt. Helgardering!
Kamp 13, Nancy Lille, sikker B
Lille kjemper en durabelig kamp med Marseille om å bli franske mestere denne sesongen. Her møter de et lag i nedrykksstriden, men jeg tror klasseforskjellen avgjør. Lille blir for store for Nancy.
Kamp 14, Sevilla Real Madrid, sikker H
Jeg tror de fleste Real Madrid-spillerne studerer feriebrosjyrene om dagen fremfor ligatabellen. Ut av Champions League og uten sjanse til å ta igjen Barcelona. Sevilla derimot kjemper en hard kamp om blir nr. 5 på tabellen. Da trenger man poeng, og det får man mot et Real lag som ikke trenger de.