Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

-Manchester United vinner komfortabelt

Skrevet av: BT Karlsen 03.05.2011 22:56

Betfairs ekspert Andy Gray har naturligvis også vurdert onsdagens returoppgjør i semifinalen i Champions League, og tror Manchester United greit tar seg av Schalke i en målrik kamp.

Her er Betfairs tippeekspert Andy Grays vurdering av Manchester United - Schalke:

Manchester United - Schalke

 

Det er vanskelig å argumentere for at Schalke på en eller annen måte skal komme tilbake i denne kampen. Ikke bare fordi Manchester United sin hjemmestatistikk har vært så bra denne sesongen, men også fordi Schalke var så dårlige i den første kampen. Mens dette er et lag som har slått ut to vannvittig erfarne Champions League-lag i Valencia og Inter Milan i de tidligere rundene, var de ikke i stand til å beholde ballen i laget i Gelsenkirchen, og i langt mindre stand til å skape noen ekte sjanser. Ganske visst spilte United svært bra selv og fant en bra rytme til pasningsspillet tidlig på, men det var kun fordi Schalke lot dem gjøre det og ikke var i stand til å stoppe de farlige mennene som Wayne Rooney, Antonio Valencia og Javier Hernandez. Den meksikanske spissen kunne ha scoret hattrick hadde det vært en annen dag.

 

United har en stor kamp fremfor seg den kommende helgen mot Chelsea. Selvom tap i den kampen likevel gjør at United har store sjanser til å vinne tittelen, vil en seier for Sir Alex sine menn mer eller mindre gjøre slutt på Chelsea sine håp til å forsvare Premier League-kronen deres. United-treneren har allerede sagt at det er sannsynlig at Wayne Rooney kommer til å hvile under onsdagens kamp og det er mulig vi kommer til å se et par andre spillere som normalt starter får en hvil, men ikke la det stoppe deg fra å kjøpe nok en hjemmeseier. Rooneys fravær bør bety en sjanse for Dimitar Berbatov, som tilfeldigvis er Premier League sin toppscorer, og dersom Michael Owen får en kamp i stedet for Hernandez kommer han til å satse på et par mål for å få ham tilbake i kampen om å spille en slags rolle i søndagens kamp. Nani kommer sannsynligvis til å starte også, og dette er den type kamp hvor jeg kan forestille meg at han storspiller, og kommer på scoringslisten.

 

Schalke har gjort det bra i denne konkurransen og det har vært en velkommen lettelse for fansen som har måttet tåle en ganske skuffende periode på den hjemmlige fronten. Kampanjen kommer også til å øke den tyske klubbens pengemidler og det kan bety et par nye fjes i mannskapet på starten av den neste kampanjen. Men deres Champions League-eventyr ender på Old Trafford, og jeg kommer til å bli overrasket om, til tross for et noe svekket lag, det ikke ender med en komfortabel seier for United.

 

Anbefalt spill:

Kjøp Manchester United til å vinne til 1.52

Kjøp Nani til å score til 3.3

Kjøp Manchester United til å vinne 3-1 til 14.0