Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

-Chelsea slår Tottenham

Skrevet av: BT Karlsen 28.04.2011 18:00

Betfairs ekspert Andy Gray har vurdert helgens runde i Premier League, og tror Chelsea slår Tottenham i en målrik kamp i London-derbyet lørdag.

Her er Betfairs tippeekspert Andy Grays vurdering av lørdagens Premier League-kamper:

Det ser ut som om Manchester United nok en gang er på vei til en ny Premier League-tittel, men kampen for Champions League-plassene er fortsatt i live, og det er også kampen om å unngå livet i The Championship. La oss prøve å tippe på hva som kommer til å skje denne helgen.  
 

Chelsea - Tottenham

Tottenham ser virkelig ut som et lag som er tynnslitt etter en lang sesong og litt skuffet med måten denne kampanjen har utviklet seg på. En kvartfinaleplass i Champions League var en god innsats og det var selvfølgelig ingen skam i å gå hodestups ut mot Jose Mourinhos Real Madrid. Men de gikk ut tidlig i begge de hjemmelige cupene og har hatt noen rimelig vinglete resultater i ligaen, hvor de ofte mislykkes i å vinne mot lag på den gale enden av tabellen. Å tillate at en hjemmeledelse på 2-1 blir snudd til 2-2 mot West Brom som de gjort forrige lørdag var typisk av et lag som sannsynligvis har mistet spruten og som ønsker at denne sesongen ender jo raskere jo bedre.

Akkurat det motsatte kan bli sagt om Chelsea som ser ut til å ha en ny vår for øyeblikket. Selvtilliten er høy, de spiller bra og de vinner kamper. Ankomsten av David Luiz var et stort vendepunkt i sesongen deres og selvom Fernando Torres kun scoret for første gang siste helg, så har det faktumet at han er i klubben gitt Carlo Ancelotti flere valgmuligheter og det har økt konkurransen om plassene. Så har vi Michael Essien. Å få en spiller som ham tilbake fra skade er som å gå ut og signere en verdensener i januar, og det er ikke tilfeldig at Chelsea sine resultater og spill har bedret seg dramatisk siden han kom tilbake fra skade han er rett og slett så god.

Spurs har dårlig statistikk på StamfordBridge og med de omstendighetene jeg akkurat nevnte tror jeg ikke de kommer til å bedre den denne lørdagen. Når det er sagt, så har de noen angrepsspillere i grei form og jeg kan se for meg at de scorer minst en gang, selvom det vil være for en tapt sak.

Anbefalt spill:

Kjøp Chelsea til å vinne til 1.52

Kjøp Chelsea til å vinne 3-1 til 13.0

Kjøp begge lag scorer til 1.9

 

Blackburn - Bolton
Den seieren over Arsenal i helgen var den beste mulige comebacken for Bolton etter deres FA cup-elendighet, og livet ser litt søtere ut for dem nå. Derimot er livet ganske så surt for Blackburn og ting kan bli enda verre her. Kjøp Bolton til å vinne til 4.1; kjøp Bolton til å vinne 1-0 til 14.0.

Blackpool - Stoke
Stoke gjør det veldig bra for øyeblikket, men de har spilt mange kamper i løpet av de siste to ukene og dette kan være kampen hvor Blackpool tar et enormt steg mot å unngå nedrykk. Kjøp Blackpool til å vinne til 2.92; kjøp Blackpool til å vinne 2-1 til 12.0.

Sunderland - Fulham
Jeg er ikke sikker på hvem som starter på topp for Sunderland for alle er i behandlingsrommet akkurat nå, men jeg tror de kan klare i det minste uavgjort mot et godt nok Fulham-lag. Kjøp uavgjort til 3.3; kjøp 1-1 til 7.0.

West Brom - Aston Villa
To lag som ikke har så enormt mye å spille for på dette stadiumet av sesongen, men det er et lokalt derbyoppgjør og jeg tror vi kan få en veldig bra fotballkamp. Kjøp uavgjort til 3.45; kjøp 2-2 til 13.5.

Wigan - Everton
Everton avslutter sesongen på en positiv måte og selvom det er Wigan som virkelig trenger poengene tror jeg det er gjestene som får dem. Kjøp Everton til å vinne til 2.64; kjøp Everton til å vinne 1-0 til 8.6.