Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Tror på storlagene!

Skrevet av: Moderator 22.04.2011 13:47

Andy Gray har liten tro på at noen av tittelkandidatene tråkker i salaten denne helgen. Han har imidlertid krydret forhåndstipsene med både resultatspill, målscorerspill og andre spenstige spillvalg.

Manchester United vs Everton

 Som en tidligere Everton-spiller var det noen deprimerende uker denne sesongen da David Moyes sitt lag gikk gjennom en rotten resultatperiode. Men Everton ble ikke et dårlige lag natten over og heller ikke ble Moyes en dårlig trener helt plutselig. Jeg har tidligere snakket om hvordan Tim Cahill så ut til å ha mistet litt av sin vanlige sprut etter Asia-cupen og hvordan Louis Saha sine konstante skader har rammet lagets balanse hardt. Men det er ved slike situasjoner at trenere virkelig viser hva de er verdt og Everton-sjefen har rokket litt om på laget og begynt å få resultater. Phil Neville ble dyttet opp til midtbanen fra høyrebacken og hans vell av erfaring har kommet til syne i de siste kampene og utgjort en stor forskjell. Jermaine Beckford har funnet en slags form etter en noe vanskelig førstesesong i Premier League og Leon Osman har scoret to mål på tre kamper hvilken som helst trener i verden kan fortelle deg hvor viktig det er at midtbanespillerne dine bidrar til målstatistikken.

 

Til tross for Everton sin oppsving i hell viser statistikken oss at Old Trafford ikke er et godt jaktmarked for Merseyside-laget. Folk har helt sikkert teorier om det er på grunn av Everton sitt spillesystem eller kun mangel på selvtillit. Hva det nå enn er, så ville det være en bombe dersom de dro dit og vant, og jeg tror målet deres før denne kampen er ett poeng og nok en kamp hvor de unngår tap (for å forlenge den gode perioden deres).

 

United er ekstremt skuffet over tapet deres mot Manchester City i FA-cupen fordi det var en kamp mot bitre rivaler og fordi det betyr at drømmen om the treble er nå over. Likevel så er de nok simpelthen mest skuffet over det faktum at de ikke spilte bra når de mest trengte det. Faktisk så spilte de mye bedre mot Newcastle og var sannsynligvis ganske uheldige ved å ikke få mer enn ett poeng fra den kampen. Det er mulig at Sir Alex roterer på laget igjen for denne kampen med Schalke-kampen rett rundt hjørnet, men hvem som enn kommer til å utgjøre resten av laget så forventer jeg at Wayne Rooney kommer til å være i startoppstillingen.

 

Et tap på nøytral bane og en borteseier er en ting, men på Old Trafford fortsetter United å regjere. Alt tatt i betrakning så forventer jeg ikke at United kommer til å vinne komfortabelt, men jeg forventer at de plukker opp enda tre poeng.

 

Anbefalt spill:

Kjøp Manchester United til å vinne til 1.48

Kjøp Manchester United til å vinne 3-1 til 13.5

Kjøp begge lag til å score til 1.94

 


Chelsea v West Ham

Chelsea er formlaget i denne divisjonen. Siden det hjemmetapet mot Liverpool har de vært uslåelige i de siste åtte og hadde det ikke vært for det bisarre poengfallet i midtsesongen ville de ha vært svært godt med i tittelkappløpet.

 

Spørsmålet alle stiller seg akkurat nå er hvordan du løser et problem som Fernando Torres. Carlo Ancelotti har prøvd ham på topp med enten Didier Drogba eller Nicolas Anelka og ved enkelte tilfeller begge to, og ved et annet tilfelle med ingen av de. Men ingen av disse har egentlig virket og ikke bare har Torres fremdeles til gode å score, men han har ikke spilt særskilt bra heller. Spisser har perioder som dette hvor de prøver absolutt alt og ballen rett og slett ikke går inn. Og, når den endelig gjør det, så blir den dømt for offside! Det samme skjedde med meg og av og til er det kun et mål som trengs for å få deg i gang. Torres er en for god spiller for en slik tørkeperiode til å fortsette, og både treneren hans og fansen er nødt til å vise en kvalitet: tålmodighet. Fortsett å ha tro på ham, gi ham spilletid, oppmuntre ham og han kommer til å gjøre det godt igjen.

 

Det fantes tegn på at West Ham spilte bedre for et par uker siden, men det gode spillet begynte å forsvinne og det gjorde resultatene også. De har nå en real kamp å hanskes med for å holde seg oppe i denne divisjonen og Stamford Bridge er ikke stedet å reise til når du kjemper for livet. Det er vanskelig å argumentere for at de får noe som helst fra denne kampen, så jeg gjør det ikke. Noen ganger stirrer den mest naturlige ting deg i ansiktet og i dette tilfellet er det at Chelsea holder nullen i en forskriftsmessig seier.

 

Anbefalt spill:

Kjøp Chelsea til å vinne til 1.25

Kjøp Chelsea til å vinne 2-0 til 7.2

Kjøp Florent Malouda til å score til 3.8

 

 

Aston Villa vs Stoke Den FA-cupseieren har gitt Stoke massevis av selvtillit, men Villa spiller stadig bedre og med Darren Bent som scorer mål bør de være for gode foran deres egne fans. Kjøp Aston Villa til å vinne til 1.88; kjøp Aston Villa til å vinne 3-1 til 18.0.


Blackpool vs Newcastle
En sjelden kamp med null baklengs og en sårt tiltrengt seier for the Seasiders. Kjøp Blackpool til å vinne til 3.0; kjøp Blackpool til å vinne 2-0 til 20.0.


Liverpool vs Birmingham
Jeg har sett enorme forbedringer i Liverpool sitt forsvarspill og jeg tror de kommer til å fortsette å bygge på det gode poenget mot Arsenal ved å få en knapp seier her. Kjøp Liverpool til å vinne til 1.5; kjøp Liverpool til å vinne 1-0 til 7.6.


Sunderland vs Wigan
Dette kan ende opp med å bli en svært underholdende kamp mellom to lag som er desperate etter en seier for å lette på nedrykksfrykten og jeg tror Sunderland kan stjele det. Kjøp Sunderland til å vinne til 2.14; kjøp Sunderland til å vinne 3-2 til 36.0.


Spurs vs West Brom
Spurs har vært svært gode på hjemmebane under Harry Redknapp i kamper som denne og jeg forventer at den trenden fortsetter. Kjøp Spurs til å vinne til 1.6; kjøp Spurs til å vinne 1-0 til 8.8.


Wolves vs Fulham
Det tapet på hjemmebane mot Everton var en slags uregelmessighet for meg, og jeg tror de kan gjøre det godt igjen mot et lag som er ganske ustabilt på bortebane. Kjøp Wolves til å vinne til 2.68; kjøp Wolves til å vinne 3-1 til 26.0.

 


Søndag:

 

Bolton vs Arsenal

Hvordan finner du tilbake til deg selv etter å ha blitt banket 5-0 i sesongens viktigste kamp? Det er problemet Owen Coyle nå må hanskes med. Semifinalen i FA-cupen var ment å være en drømmeanledning i Boltons nyere historie, men det endte opp med å bli et mareritt. Det er selvfølgelig lettere sagt enn gjort, men han og spillerne er nødt til å prøve å legge det tapet bak seg og kun fokusere på å avslutte så godt de kan i ligaen. Det er poeng på spill og det er stolthet. Vi har selvfølgelig også Daniel Sturridge som var låst i cupcampen søndag og som har vært en enorm spiller for the Trotters siden han ankom på utlån fra Chelsea. Kevin Davies, Ivan Klasnic og Johan Elmander er alle solide, ærlige spillere med stor stryke og gode luftferdigheter, men Sturridge er et annet type dyr enn dem og tilbyr den uvurderlige varen som er fart. Returen hans kommer til å gi laget et stor giv, men kommer det til å være nok for at de kan finne tilbake til vinneperioden?

 

Jeg er ikke så sikker. Arsenal har vært slurvete i deres to siste kamper med tanke på at de har kastet bort ledelser og hadde de tatt seks poeng fra de kampene (i stedet for to), ville ligatabellen ha sett svært så annerledes ut etter at Manchester United tapte poeng mot Newcastle. Frustrasjonen vises i ansiktet til Arsene Wenger og du kunne se at til og med ved 3-1-ledelsen på onsdag så han ikke rolig og avslappet ut ved benken. Han har gått ut og sagt at selvom de skulle avslutte på kun andreplass hver sesong ville det representere suksess, men det kommer ikke til å holde fansen fornøyd. Jeg har stor tro på Arsenal-sjefen, men pokaler er det som gjelder og han vet det bedre enn de fleste.

 

Det er mulig the Gunners har mislykkes i å holde på ledelsen mot Liverpool og Spurs, men det var et element av dårlig hell ved begge tilfeller, for ikke å nevne det faktum at både Spurs og Liverpool går gjennom en relativt god formperiode for øyeblikket. Dersom Bolton kommer til å ligge under tror jeg ikke de klarer å komme tilbake i kampen, men jeg tror faktisk at denne kampen kan utspille seg på en svært så annerledes måte. Jeg kan se for meg at Bolton scorer først og at Arsenal kjemper tilbake og vinner kampen etter å ha ligget under, så det er måten jeg kommer til å tilnærme meg tippingen på.

 

 

Anbefalt spill:

Kjøp Arsenal til å vinne til 1.78

Kjøp Arsenal til