Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Helgefair nummer 4!

Skrevet av: Moderator 15.04.2011 23:20

Siste tipsblokk fra Betfair for helga sier at Liverpools nye #7 scorer, Chelsea vinner uten at Liverpools tidligere #9 nevnes, Liverpools nabo holder nullen og kan Liverpools gamle erkerival ta en ny trippeltriumf? Også litt om en tidligere Liverpoolmanagers nye lag Villa mot West Ham, klubben som ikke ville selge Liverpool sin største stjerne mot Wigan pluss en kamp til hvor vi ikke fant noe Liverpoolrelatert.

Og om du stusser på vårt voldsomme Liverpoolfokus i headingen til disse tipsene, så skrives disse linjer 15. april. For 22 år siden inntraff en av de største tragedier i britisk fotball og dette blir vår lille måte å hedre ofrene på. JFT96!

Og hvordan det går med Liverpool og de andre lagene i helga ser du under. Nederst skriver Andy Gray litt om Manchester Uniteds muligheter til å ta en ny utrolig Treble:


Arsenal vs Liverpool

Dette er en kamp som må vinnes for Arsenal. Jeg vil si at de er nødt til å vinne alle deres gjenstående syv kamper dersom de skal ha noen som helst sjanse til å ta igjen Manchester United i kappløpet om tittelen. Det er mye å be om, men de er nødt til å gjøre deres egen del og håpe på at Sir Alex Ferguson sine menn kommer til å begå et feiltrinn. En av disse seirene er nødt til å bli mot United på the Emirates.

Liverpool var strålende mot Manchester City på mandag og Kenny Dalglish kommer til å kreve mer av det samme her. Skjønt, Arsenal kommer til å være på langt nær så lette å bryte ned som City var på Anfield og Luis Suarez og Andy Carroll kommer til å måtte spille på sitt beste dersom de skal fortsette den fine formen deres på søndag.

Jeg tror de har grunnlaget til å bli et strålende partnerskap. Bare se på Chelsea og du vil se at til og med de beste spisser kan trenge tid for å tilpasse seg et nytt lag og en ny spillestil. Likevel, det finnes sjeldne tilfeller hvor det ikke tar tid og to spisser simpelthen utvikler en øyeblikkelig forståelse for hverandre. Det er godt mulig at Suarez og Carroll kan være blandt de.

Selvfølgelig, store Caroll gjorde det brennhet for the Gunners sin bakre firer her for Newcastle tidligere denne sesongen da han scoret i 1-0-seieren for the Magpies. Jeg er ikke sikker på om han kommer på mållisten denne gangen, men jeg kommer til å kjøpe et spill på at begge lagene scorer. Jeg kjøper Suarez til å score Liverpool sitt mål.

Men kommer det til å være nok for å sikre dem et poeng? Med Steven Gerrard ute i resten av sesongen og Glen Johnson som sliter med strekkskade er the Reds potensielt sårbare. Lucas Leiva og Jay Spearking jobber trøyene av seg på midtbanen, men de kan bli utnyttet av smartheten til Samir Nasri og Cesc Fabregas. På samme mate kan Andrei Arshavin skape trøbbel for den unge høyrebacken John Flanagan.

Jeg kommer til å ta siden til Arsenal i denne kampen. Jeg tror bare det, at etter den modige seieren deres mot Blackpool, kommer Arsene Wenger til å kunne motivere spillerne sine til å gå ut og vinne denne. Hjemmefordelen kommer til å telle, og selvom Liverpool gjør store forbedringer for øyeblikket, er Arsenal et mye mer komplett lag og har fremdeles et øye på Premier League-premien.

Anbefalte spill:
Kjøp Arsenal til 1.77
Kjøp 2-1 til 9.0
Kjøp Luis Suarez til å score


Premier League-kamper lørdag med avspark 16.00

Birmingham vs Sunderland
Sunderland har en svært dårlig periode mens Birmingham plukket et bra bortepoeng forrige uke og har vært uslåelige i to. Kjøp Birmingham til å vinne 2-1 til 10.0.

Blackpool vs Wigan
En sekspoengers nedrykkskamp og et nord-vestlig derby også. Blackpool har spilt med stor fart i angrep denne sesongen og en seier her vil gjøre enormt godt for sjansene deres til å holde seg oppe. Kjøp Blackpool til å vinne 3-1 til 21.0.

Everton vs Blackburn
Dette bør bli en tett kamp mellom to lag som har spilt under pari denne sesongen. Hjemmefordelen gjør at jeg støtter min gamle klubb. Kjøp Everton til å vinne 1-0 til 8.6.

West Bromwich Albion vs Chelsea
For en job Roy Hodgson har gjort med å snu West Brom sitt hell. Chelsea sitt sorti ut av Champions League svir, men til tross for the Baggies sin gode form, kjøper jeg en borteseier. Kjøp 0-1 til 9.0.

West Ham vs Aston Villa
Begge lag trenger poengene og vi har sett noen livlige kamper på Villa Park denne sesongen, så jeg forventer et spennende uavgjort resultat. Kjøp 2-2 til 14.5.


No Gray Areas Kan Manchester United vinne the treble?

Manchester United er uten tvil i stand til å vinne the treble, men om de gjør det eller ei er en annen sak. Du er avhengige av at alt går din veifor å klare å gjøre det kunststykket som Sir Alex Ferguson sitt 1999-lag gjorde, og for meg, er odds på 7.0 på at de røde djevlene vinner Premier League, FA-cupen og Champions League altfor lite.

Det store hinderet vil sannsynligvis komme i Europa. Schalke var strålende i kvartfinalen deres mot Inter Milan og United-fans kommer til å ha det levende på minnet om å gå ut mot en antatt dårligere tysk mostander i form av Bayern Leverkeusen i 2002.

Dersom United kommer seg forbi Schalke kommer de til å møte enten Barcelona eller Real Madrid favoritter og andrefavoritter til å vinne Champions League i finalen. De er sannsynligvis de to beste lagene i verden: mot Arsenal så vi hvor ødeleggende Barcelona kan være og Jose Mourinho har klart, på relativt kort tid, å bygge et veldig sterkt lag på Bernabeu. De var strålende i begge kvartfinalenkampene deres mot Tottenham.

I mellomtiden er ikke tittelen opp og avgjort som enkelte tror og Sir Alex Ferguson kommer til å se på de gjenstående kampene som syv cupfinaler. Imidlertid har dette United-laget overrasket mange med deres motstandsdyktighet og det er uten tvil den mest standhaftige lagoppstillingen de har hatt på mange sesonger. De er eksperter til å male frem resultatene, til å være tålmodige og gi sterk motstand borte, som de demonstrerte i deres fine Champions League-seier på Stamford Bridge.

Jeg sa på begynnelsen av sesongen at Javier Hernandez var en spennende spiller for fremtiden og han har såvisst ikke skuffet meg. Sir Alex har gitt ham tillit i de store kampene i det siste og Chicharito har gjort det strålende. Det finnes enkelte spillere som er skapt for å score i de store kampene jeg var en selv og Hernandez er uten tvil det også. Vi burde likevel ikke være overrasket over suksessen hans, han har spilt på det mexikanske landslaget en stund nå. Wayne Rooney ser ut til å være 100% skadefri for den første gangen i år, og mens han kan spille bra hvor som helst på banen, elsker han rollen sin bak Hernandez.

I det store og det hele føler jeg at det kommer til å bli vanskeligere for United å klare kunststykker med the treble denne sesongen enn det var i 99. Til den nåværende oddsen hadde jeg ikke villet kjøpt dem, men dersom den skulle gå opp til 11.0 vil jeg være interessert.