Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Gray: Bolton - United i finalen!

Skrevet av: Moderator 15.04.2011 14:57

Det første av ytterligere 2-3 Betfairtips for helga omhandler helgens to semifinaler i FA-cupen. Andy Gray tror United blir for sterke for byrival City, mens Bolton tar seg av Stoke i den noe mindre glamorøse andre semifinalen.

Helgetips nummer 2 fra Betfair:

Manchester City vs Manchester United

United er rettmessige favoritter til å vinne det som burde bli en fascinerende semifinale i FA-cupen på Wembley. De var strålende i deres to Champions League-seire over Chelsea mens City var håpløse i tapet mot Liverpool forrige mandag. Men resultatene den forrige uken kan tilsi at det er et større gap mellom lagene enn det som faktisk er tilfellet.

Det er kjempesynd at Carlos Tevez og Wayne Rooney stjernespillerne på hvert sitt lag går glipp av denne kampen. City-kapteinen ville vært min årets spiller, mens United sin nummer 10 ser ut til å ha funnet igjen den fysiske og mentale formen, så kampen kommer til å være fattigere på grunn av fraværet deres.

Min følelse er at City kommer til å savne Tevez mer enn United kommer til å savne Rooney og Roberto Mancini møter på flere dilemmaer om hvordan han skal tilnærme seg denne. Kommer han til å starte med to spisser eller spille med fem på midtbanen? Adam Johnson har spilt bredt og jeg forventer at det forblir det samme fordi, for øyeblikket, kan hverken James Milner eller Shaun Wrigth-Phillips kreve en plass i startelleveren. Edin Dzeko kommer sannsynligvis til å spille på topp fordi Mario Balotelli banker knappest på døren for å bli inkludert. De gode nyhetene for Mancini er at David Silva og Nigel de Jong er tilbake og begge bør starte. Sistnevnte kommer til å bli viktig når italieneren prøver å gjøre at laget hans blir vanskelig å bryte ned.

Til tross for alle millionene til City er det United som har de sterkeste valgmulighetene på lørdag. I fraværet av Rooney har Sir Alex Ferguson luksusen av å kunne sette innpå Premier Leagues toppscorer Dimitar Berbatov til å spille langsmed Javier Hernandez. Han har også muligheten til å bytte en veteranmester for en annen med Paul Scholes som kan bytte med Ryan Giggs på midtbanen.

City ville elske å vinne denne kampen for å nå en finale hvor de kommer til å være favoritter til å vinne. Dersom de skal gjøre det er de avhengige av at de største spillerne deres spiller på deres absolutt beste. United er ikke uslåelige, de tapte en semifinale mot Everton mot alle odds for et par sesonger siden og det er mulig å score mot deres nåværende lag. De er et annet lag når Rio Ferdinand spiller sammen med Nemanja Vidic i forsvar, men forsvarspilleren på det engelske landslaget så ikke helt komfortabel ut mot Chelsea i midtuken og jeg kjøper at begge lagene kommer til å score her.

City kommer til å sette Sir Alex sine menn på prøve på Wembley, men dette United-laget har prikket inn formen akkurat på riktig tidspunkt. Med flere nøkkelspillere som ser friske og sultne ut, tror jeg de har hva som trengs for å vinne denne derby-kampen og nå den første FA cupfinalen deres på fire år.

Anbefalte spill:
Kjøp Manchester United til 2.12
Kjøp 2-1 til 10.5
Kjøp begge lag til å score til 2.0


Bolton Wanderers vs Stoke City

Er det skrevet i stjernene at Bolton Wanderers kommer til å nå FA cupfinalen det året Trotters-legenden Nat Lofthouse gikk bort?

De som plasserer spill på Betfair tror Bolton kommer til komme seg dit den første gangen siden 1958 siden de forventer at de slår Stoke City på søndag. Lørdagens kamp er muligens glanskampen, men jeg er henrykt over denne kampen og jeg tror vi kommer til å se en fantastisk konkurranse.
Jeg beundrer virkelig begge disse trenerne. Tony Pulis har gjort underverker med Stoke og fremgangen deres i denne konkurransen er et stikk til alle de som kalte dem en-dimensjonelle. Bolton har blitt kalt det samme også, selvfølgelig, men Owen Coyle har endret måten de spiller på med supre resultater. Men likevel vet han fremdeles at dette laget kan dra nytte av å slå et par langpasninger opp til spissene og dersom Bolton trenger å rokke om, så kan de det.

Jeg tror faktisk at kampen i luften kommer til å bli en enorm faktor om hvem som vinner denne kampen. Frispark er veldig viktig for Bolton med Gary Cahill som kommer opp bakfra for å gjøre det ekstra farlig. Alle vet hva Stoke kan gjøre med dødballsituasjoner, men det betyr ikke at de ikke kan stoppe dem.

Daniel Sturridge har vært i god form og Wanderers kommer virkelig til å savne ham. Mannen på utlån fra Chelsea er en god spiller og kampene han har fått på Reebok-stadioen kommer til å være uvurderlige for ham. Hvem vet, kanskje du kommer til å se angrepslinjen til Chelsea neste sesong med Sturridge spillende ved siden av Fernando Torres.

Johan Elmander er en god nok spiss og Kevin Davies kan skape problemer for hvilket som helst forsvar. Bolton har verktøyet til å vinne denne i angrep, men Stoke kommer til å gi dem mye å bekymre seg for på den andre siden av banen. Jeg forventer en tett kamp, men jeg tror vi kan få en del mål.

Pendelen kommer til å svinge i denne kampen, men jeg har en teori om hvorfor jeg forventer at Bolton kommer til å råde: det er skottenes år. Alex McLeish har allerede vært på Wembley og vunnet Carling-cupen med Birmingam og Sir Alex Ferguson har sjansen til å ta Manchester United dit i to konkurransaer. På grunn av det, og fordi jeg tror Bolton er et marginalt sterkere lag enn Stoke, kjøper jeg at Owen Coyle kommer til å ta mennene sine til finalen.

Anbefalte spill:
Kjøp Bolton til 2.64
Kjøp 3-2 til 36.0
Kjøp over 4.5 mål til 8.6