Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

For små revansjer

Skrevet av: Moderator 13.04.2011 12:56

Andy Gray tror at begge lagene som tryna skikkelig i første kamp reiser seg i kveld, men at seierne blir for små til å avansere. I tillegg tror han alle fire lagene finner veien til nettet!

Dette skriver Andy Gray via Betfair:

Tottenham vs Real Madrid

Jeg synes synd på Peter Crouch, jeg gjør virkelig det. Han er langt fra en råtten og skitten spiller, men likevel i en av hans livs største kamper gjorde han to overilte tacklinger og ble sendt av banen før han så mye som hadde rørt ballen.

Disse tingene skjer i fotballen og jeg var henrykt over å se at han scoret et par mål i den neste kampen hans mot Stoke, men uheldigvis røyk Tottenham sine sjanser med ham. Det er vansklig nok å spille mot Real Madrid med 11 menn, men det er bokstavlig talt umulig å gjøre det med ti.

Lag kommer tilbake etter å ligge under med fire mål i omkampen omtrent en gang hvert århundre, og når det skjer, er det usannsynlig at det er mot Real Madrid. Når det er sagt, så er det ingen grunn for Spurs-fans til å henge med hodet foran omkampen. For det første, det å være vertskap for Real Madrid i en Champions League-kvartfinale bør være grunn for feiringen uansett omstendighetene. For det andre, det er gode grunner til å tro at Spurs faktisk kan gå ut med et smell og vinne kampen, om ikke uavgjort. Jose Mourinho vet veldig godt at det trengs et lite mirakel for at ledelsen deres skal bli snudd og han kan bli fristet til å hvile et par av nøkkelspillerne sine, spesielt de som kun er et gult kort unna fra å måtte stå over neste runde. Og det er mulig han gir en liten hvil til de som ikke balanserer på en linje av gule kort med finalen i den spanske cupen og store ligakamper rett rundt hjørnet.

Spurs har vært strålende i denne konkurransen på hjemmebane og ønsker å gå ut med hodet høyt hevet med tanke på at de ikke vet når de kommer til å spille i Champions League neste gang. Som den pragmatikeren han alltid er kommer ikke Mourinho til å være for bekymret over å faktisk tape kampen så lenge Real Madrid går videre og skader og utestegninger blir unngått. Det kommer til å være forgjeves, men jeg kan forestille meg at Spurs sin siste kamp i denne spennende kampanjen ender på en positive måte.

Anbefalte spill:
Kjøp Spurs til å vinne til 2.92
Kjøp Tottenham til å vinne 2-1 til 12.5


Schalke vs Inter Milan

De som så den første kampen live sier til meg at dette er langt fra avgjort. Jeg vet det høres idiotisk ut når Inter er nødt til å score minst fire mål for å gå videre, men Schalke sitt forsvar var så middelmådig i den først kampen at det ikke er helt utenkelig. Spesielt når du tar med i betraktning at Inter har skuddkraft i spillere som Wesley Sneijder, Diego Milito og Samuel Etoo som alle kan score fire mål bak hvem som helst.

Jeg liker denne typen åpne kamper hvor ett lag ikke har annet valg enn å virkelig satse fra start, og dette bør bli ganske underholdende saker, men Schalke har en såpass stor ledelse at jeg ikke helt kan se for meg at Inter skal klare det.

Anbefalte spill:
Kjøp Inter til å vinne til 2.6
Kjøp Inter til å vinne 3-1 til 25.0