Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Man United vinner ikke, men går videre!

Skrevet av: BT Karlsen 11.04.2011 21:00

Betfairs ekspert Andy Gray har vurdert storoppgjøret Manchester United - Chelsea i Champions League, og tror Manchester United går videre, men at de ikke vinner tirsdagens kamp!

Her er Betfairs tippeekspert Andy Grays vurdering:


Manchester United - Chelsea

Det har vært en ganske blandet og begivenhetsrik sesong for Wayne Rooney. Det inkluderer en bakrus fra VM som resulterte i måltørke, en overgangsforespørsel, en enorm ny kontrakt og en utestengelse i to kamper for å ha bannet inn i et TV-kamera. Det sistnevnte kom selvfølgelig etter akkurat å ha scoret et hattrick i en enmanns-comeback borte mot West Ham. Det sies at de aller beste spillerne alltid sparer det beste spillet deres for de store kampene og selvom ikke det alltid har vært tilfellet med Rooney, gjorde bortemålet hans mot Chelsea at Manchester United er i kontroll av denne kampen. De kommer til å være ganske selvsikre på at hjemmestatistikken deres kommer til å holde og tillate dem å gjøre hva de trenger for å sikre seg en plass blandt de siste fire.

Selvom United gikk på hodet ut mot Bayern München forrige sesong bør vi ikke glemme at de faktisk vant hjemmekampen 3-2. De har vunnet deres siste 12 kamper i alle konkurranser og vi er nødt til å gå tilbake til et 1-1 uavgjort resultat i desember mot Valencia for å finne sist gang de ikke vant en kamp på Old Trafford. Og til og med den hadde mer eller mindre ingen innvirkning på gruppespillet. Hvordan du enn ser på det, Chelsea er virkelig nødt til å gjøre alt.

Fristelsen i en kamp som denne, når du vet at du kun trenger uavgjort for å gå videre, er å være konservativ. Prøve å holde ting tett; ikke ture frempå med hensynsløse taklinger; ikke gjøre noe dumt; ikke ta for mange risikoer. Men Sir Alex Ferguson og dette Manchester United-laget har ikke vunnet pokalene deres ved å lene seg tilbake og prøve å unngå tap. Og United-sjefen har vært med for lenge i gamet til å risikere å spille for et 0-0 resultat og ende opp med å slippe inn et par sene baklengsmål. Jeg tror United kommer til å være fornuftige, men positive.

Chelsea går gjennom en litt uberegnelig periode for øyeblikket. Carlo Ancelotti er desperat etter at Fernando Torres begynner å score, men hans egen tørke fortsetter og Chelsea-treneren kommer til å måtte ta store avgjørelser foran denne omkampen. Didier Drogba og Nicolas Anelka kjenner hverandre forståelig nok bedre som et parnerskap, men på denne dagen, er Torres en mye farligere spiller som et individ. Det er mulig han satser på alle tre, men det vil være en svært risikabel ting å gjøre borte mot United.

Jeg ser frem imot denne kampen fordi statusen på kampen betyr at Chelsea er nødt til å være litt mer aggressive enn vanlig og vi kommer til å få en mer åpen kamp enn vi normalt ville ha fått om det var i Premier League. Jeg tror Chelsea kommer til å prøve hardt, men jeg tror de kommer til å gå glipp av seieren.

Anbefalt spill:
Kjøp uavgjort til 3.4
Kjøp 1-1 til 7.2
Kjøp Nani til å score til 3.6