Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Tidenes beste avdeling!

Skrevet av: Moderator 11.04.2011 11:04

I 1.divisjon, avd A opplever man det som trolig er tidenes beste nivå i OddsNet-ligaen. Deltakerne hamrer inn tips på løpende bånd og i runde 7 og 8 har samtlige tips gått inn - noe som neppe har skjedd tidligere.

Fra runde 5 har totalt 21/24 tips gått inn, noe som er helt fantastisk. Den vanvittige uttellingen har også resultert i at denne avdelingen har hele 3 representanter på topp 5-listen av oddstoppscorer-tabellen;

1. Biggles            3.div, avd F      23,26
2. poul_owen       1.div, avd A     16,87
3. bluebird          1.div, avd A     14,70
4. MrRobinHood   2.div, avd B      14,27
5. TCDK              1.div, avd A      13,87

Normalt er det deltakere fra lavere divisjoner som befester de øverste posisjonene av toppscorerlisten. Spesielt i 3.divisjon opplever man en del "walk over" og nedrykksposisjonene blir ofte avgjort tidlig. Mange deltakere forsøker seg på såkalte "langskudd", der det ikke er uvanlig å få inn en skikkelig høyoddser i ny og ne - noe som altså pleier å gi utslag på toppscorerlisten.

I de øverste divisjonene er taktikken som regel noe annerledes og det er derfor bemerkelsesverdig at en 1.divisjons avdeling har hele 3 av de 5 øverste posisjonene i kampen om toppscorer-tittelen. Det har jo først og fremst sammenheng med den vanvittige uttellingen på tips man opplever i denne avdelingen.

Nervepirrende
1.divisjon, avd A har også vist seg å være avdelingen der alle slår alle denne sesongen. Kampen om opprykk til Eliteserien er på langt nær avgjort og det skiller kun 4 poeng mellom de fem beste etter 8/10 runder:

1. TCDK                    8   4-2-2   14 poeng
2. Ovechkin              8   4-0-4   12 poeng
3. poul_owen            8   3-2-3   11 poeng
4. SokndalHalifaxian    8   3-2-3   11 poeng
5. bluebird                8   3-1-4   10 poeng
6. holgern                 8   2-2-4    8 poeng

Som man ser er det umulig å spå utfallet av denne avdelingen. TCDK og Ovechkin har imidlertid erfaring fra Eliteserien og drar kanskje fordel av den erfaringen nå som det virkelig drar seg til. Når det er sagt skal de faktisk møtes i aller siste serierunde, noe som eventuelt kan skape en åpning for de andre deltakerne til å snappe en opprykksplass.

Fantastisk prestasjon
I tillegg til avdelingsvinneren rykker også den beste toeren opp til Eliteserien, men slik det ser ut nå er det "Roddick249" fra 1.divisjon, avd B som innehar den posisjonen med sine 14 poeng. I verste fall er det derfor kun avdelingsvinneren som får nyte godt av et opprykk i denne avdelingen, noe som setter "TCDK" i den beste posisjonen. Bare for å ha nevnt det har han nå vunnet 3 kamper på rad med henholdsvis 3,65 - 3,42 - 3,30 i odds - en prestasjon svært få kan vise til.

Skrell av dimensjoner
OddsNet-tipseren "holgern" har også vært en del av eliten, men sliter nå virkelig i motbakke. Ser man imidlertid bak resultatene har han faktisk satt 5 strake tips! Problemet er at han kun har vunnet to av kampene og fått minimalt med uttelling for tipsene sine. Det glimrende nivået er altså skyld i at han kun står med 8 poeng så langt og han må virkelig finne på noe lurt for å unngå nedrykk til 2.divisjon - noe som garantert vil være en gedigen nedtur for ham personlig og ikke minst en skrell av dimensjoner i forhold til forhåndstips.

Det å ligge sist med kun 2 seire og 8 poeng er jo faktisk spinnvillt for en tipser som faktisk har prikket inn 5 strake objekter. Det viser imidlertid at det ikke alltid er lurt å gå for lavoddsere selv om man har fordel av hjemmebane.

Vi ønsker deltakerne lykke til med den svært så nervepirrende avslutningen og måtte den beste vinne.

For oversikt over samtlige resultater, tabeller og annet - se OddsNet-ligaen i menyen til venstre.