Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Liverpool - Man City!

Skrevet av: Moderator 10.04.2011 23:34

Phil Thompson tror på Liverpool. Uwe Rösler tror på Manchester City. Slår OddsNetspillet på kampen inn treffer Uwe. Slår Kuyt til med nytt hattrick mot et Manchesterlag treffer nok Phil. Men hva tror Andy Gray?

Betfair har sendt:

Liverpool vs Manchester City

Det er rettferdig å si at det har vært en blandet pose fra Liverpool siden Kenny Dalglish tok over. En vidunderlig hjemmeseier mot Manchester United og en sjokkseier borte mot Chelsea var høydepunktene. Et sorti ut av Europaligaen takket være Braga og tap mot nedrykksliterne West Brom og West Ham var blandt lavmålene. Så langt har ikke Andy Carroll hatt noen som helst innvirkning i Liverpool-skjorta, men på den andre siden så har han jobbet med å komme seg tilbake til 100%-formen og mannen han erstattet hos Liverpool har heller ikke hatt mye hell. Det viser bare at livet hos en ny klubb er uten tvil vanskeligere for spisser enn for spillere i andre posisjoner.

Etter den gode starten under Dalglish var det til og med enkelte innspill om at Liverpool kunne klare et sent, sent forsøk på å sikre en Champions League-plass, men det ser veldig usannsynlig ut nå og det beste de kan håpe på er nok en Europaliga-plass. Men det er ikke bare pessimistisk tankegang og nå som Caroll endelig er i form så vil England-spissen få noen flere kamper på slutten av denne sesongen til å prøve å skape et godt partnerskap med Luis Suarez. Dersom de to klarer å gjøre det, så kommer de til å ta sikte på mange mål mellom seg til neste sesong.

Manchester City har ikke akkurat vært underholdende på bortebane mot de store lagene denne sesongen, og de har heller ikke vært spesielt gode. Roberto Mancini kommer til å argumentere med at ett poeng på Emiratene var et godt ett, og at de sannsynligvis fortjente uavgjort på Old Trafford, hvilket de kunne ha fått hadde det ikke vært for Wayne Rooney sitt utrolige mål. Men de tapte 2-0 mot Chelsea, og alt i alt, kommer kritikerne til å si at den italienske sjefen har vært akkurat litt for konservativ på bortebane.

Den ene mannen som selvfølgelig kan snu et 0-0 uavgjort resultat til en seier er Carlos Tevez. Gareth Bale er svært populær på Betfairs PFA Årets Spiller-marked, men for meg har Tevez vært den mest stabile spilleren i løpet av hele sesongen. Han har spilt alene på topp, han har spilt som et tospann og trespann og han har vært, på det det verste, ganske god, og på det beste, uslåelig. Det har vært problemer hos klubben og Tevez har vært involvert i et par av de selv, men gjennom det hele har han vedlikeholdt et superb spillenivå og han har scoret mange mål. Han får min stemme.

Når det gjelder denne kampen er City for øyeblikket et litt bedre lag, men Liverpool spiller på hjemmebane, så de smarte pengene er på et lavtscorende uavgjort resultat.

Anbefalte spill:
Kjøp uavgjort til 3.35
Kjøp 1-1 til 7.0
Kjøp Carlos Tevez til å score til 2.8