Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Arsenal sørger for målshow!

Skrevet av: Moderator 09.04.2011 17:00

Betfair's Andy Gray tror Arsenal slår sterkt tilbake og sørger for målshow i søndagens bortekamp mot formsvake Blackpool. Han har også tro på at Darren Bent hjelper Aston Villa til en 3-poenger mot Newcastle.

Det kommer ikke til å være en stor overraskelse for mange at Blackpool er i denne posisjonen, men det faktum at Aston Villa, som spiller senere på dagen, befinner seg i en nedrykkskamp er muligens litt mer uventet.

 

Blackpool vs Arsenal 

Om Blackpool rykker ned eller ei så kommer de til å ha massevis av positive ting å ta med seg fra denne sesongen. De har vunnet mot lag som Liverpool, ledet 2-0 hjemme mot Manchester United, spilt på vidunderlige stadioner og underholdt alle som har vært heldige nok til å se dem. Det har rett og slett vært en spennende sesong for fansen, treneren og spillerne.

For 12 måneder siden kunne ingen av disse folkene ha forestilt seg at Blackpool kom til å spille Premier League-fotball i det hele tatt. Skjønt, om de virkelig rykker ned, så blir de nødt til å prøve å komme seg opp igjen og det uten Charlie Adam sin hjelp. Den gutten er simpelthen for god til ikke å spille på dette nivået og alle de andre klubbene som spiller i denne ligaen til neste år vet det.

 

Det er uheldig at på et tidspunkt der de desperat trenger en hjemmeseier så møter de Arsenal. "The Gunners" har hatt en tøff tid i det siste selv, men vi vet alle at når de først setter i gang er de utrolig farlige. De føler seg krenket etter uavgjort hjemme mot Blackburn forrige uke, og for mine penger er de nødt til å vinne hver bidige kamp fra nå av og til slutten av sesongen for å bli kronet som mestere. De må starte med denne.

 

Dette er to underholdende lag, og dersom du ikke kan reise til Blackpool for å se på, så slå på TV'n for det bør bli mange mål.

 

Anbefalt spill: 

Kjøp Arsenal til å vinne til 1.42

Kjøp Arsenal til å vinne 3-1 til 11.5

Kjøp over 3.5 mål til 2.18

 

Aston Villa vs Newcastle

Forrige uke snakket jeg om Aston Villa i min "No Gray Areas"-spalte og identifiserte et par grunner til hvorfor jeg tror denne sesongen har vært vanskelig for dem. Jeg tror fremdeles de kommer til å sikre plassen og selv om Ashley Young sannsynligvis ikke kommer til å være blandt spillerne deres neste sesong, tror jeg vi kommer til å se et mye bedre lag. Det fantes tegn mot Everton om at vi kommer til å se en forbedring i spillet deres mellom nå og sesongslutt. Jeg mistenker at vi kommer til å se en bedre kamp fra dem på søndag.

 

Newcastle har gjort det greit nok denne sesongen. De har måttet takle både endring av trenere i tillegg til å miste stjernespilleren deres, og mye kreditt går til de eldre spillerne som har satt standaren på banen. Spillere som Shola Ameobi og Kevin Nolen for å nevne noen, og hva du enn måtte si om Joey Barton og hans grumsete fortid så har han vært praktfull denne sesongen. Han har i det store og det hele holdt seg borte fra trøbbel og i stedet kommet i avisene for alle de riktige grunnene.

Newcastle er ikke et lag med store stjerner og når det er tilfellet, er lagånd og samarbeid verdt mer enn å ha et par vindunderlige matchvinnere. Jeg tror ikke Newcastle kommer til å rykke ned heller, men det er mulig de blir nødt til å vente med å plukke flere poeng for jeg tror Villa kommer til å vinne denne. Kjøp at mannen Darren Bent kommer til å komme på målscorerlisten.

 

Anbefalt spill:

Kjøp Aston Villa til å vinne til 1.91

Kjøp Aston Villa til å vinne 2-1 til 9.0

Kjøp Darren Bent til å score når som helst til 2.2