Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Chelsea og Barca!

Skrevet av: Moderator 06.04.2011 12:29

To skikkelige målfester i Champions League i går. I dag tror Andy Gray på mindre målrike kamper og hjemmeseiere til Barcelona og Chelsea. Og hva skriver han om Torres denne gang?

Chelsea vs Manchester United

Mange nøytrale liker ikke ideen om to lag fra samme land som møter hverandre i utslagsstadiet av Champions League. Det er et gammelt argument: de kjenner hverandre så godt fra å spille mot hverandre i den hjemmelige ligaen at disse kampene ofte har en tendens til å være ganske ensformige og forutsigbare affærer. Personlig så er jeg ikke enig i det i det hele tatt. For det første, det vakre med trekningen på dette stadiet av konkurransen er at det er tilfeldig og du kan bli satt opp mot hvem som helst. Det er grunnen til at vi alle elsker FA-cupen så høyt. Og for det andre, Champions League, med sitt tokampsformat, har dets egne unike nyanser. Måten de to trenerne griper an kampen er totalt forskjellig fra en cup eller ligakamp med kun en kamp hvor bortemålet er kjempeviktig, spesielt i den første kampen.

Tilbake til denne kampen, og jeg må si at det er den vanskeligste av alle å spå på lang tid. Trofaste lesere av spalten min har hørt meg snakke om og om igjen om hvordan United på en eller annen måte har klart å vinne kamper uten å spille særskilt bra og ved tilfeller har de rett og slett ridd på lykkebølgen. Tilfellene av ikke-sendt-av-banen av Gary Neville (mot både West Brom og Stoke) og nå igjen forrige lørdag da mange mente Nemanja Vidic burde ha fått en tidlig tur i dusjen er bevis på det. Skjønt, de sier du er din egen lykkens smed og om det er en ting United har gjort bra, så er det å utnytte hvilken som helst åpning motstanderne har gitt dem. Likevel er du nødt til å mistenke at Chelsea ikke kommer til å være like barmhjertige.

Overgangen med det store navnet til The Blues i januar var selvfølgelig Fernando Torres, men få vil argumentere at den tidligere Liverpool-mannen har hatt på langt nært den samme innflytelsen som David Luiz har hatt. Dessverre for Chelsea kan den brasilianske forsvaren ikke spille i cupen og Carlo Ancelotti blir nødt til å klare seg uten en av Premier Leagues mest fremragende spillere over den siste måneden. Det er et åpent spørsmål om hvem Ancelotti kommer til å spille på topp i denne kampen, men med tanke på hvordan ting har gått i det siste er jeg ikke sikker på at for mange ville bli overrasket om det er Torres som går glipp av kampen.

Dette er virkelig et spørsmål om myntekast om hvem som går videre, men som jeg så ofte sider, jo større kamp, jo mer teller hjemmefordelen og jeg kjøper Chelsea til å ta en liten ledelse frem mot omkampen. Vil det være nok? Vel, vi blir nødt til å vente og se!

Anbefalte spill:
Kjøp Chelsea til å vinne til 2.2
Kjøp Chelsea til å vinne 1-0 til 7.6
Kjøp under 2.5 mål til 1.67


Barcelona vs Shakhtar Donetsk

På noen måter er det synd at Barcelona spiller hjemme i den første kampen for denne. Dersom det hadde vært omvendt ville jeg ha ønsket at Shakthar tok en liten ledelse og satt Barcelona under press. Vi vet at Pep Guardiola sitt lag snudde et nært tap den forrige runden mot Arsenal, men det er noen flere ukjente om det ukrainske laget og det ville ha vært en interessant oppvisning.

Men med den første kampen i Spania kan jeg ikke se for meg at gjestene gjør mot Barca som de gjorde mot Roma og du er nødt til å holde med de største underholderne og håpe de stiller opp med nok en oppvisning av ballbestittelse, dyktig pasningsspill og angrepsfotball. Jeg kan virkelig ikke se annet enn en komfortabel hjemmeseier.

Anbefalte spill:
Kjøp Barcelona til å vinne 2-0 til 7.4
Kjøp Pedro til å score når som helst til 2.7 eller bedre