Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Pengene tilbake ved 0-0!

Skrevet av: Moderator 04.04.2011 15:35

Ny uke med Champions League og Unibet tilbyr penger-tilbake-garanti ved målløse oppgjør. Les litt om kampene sett med Unibetøyne!

Unibet har sendt oss følgende:

Pengene tilbake på 0-0 Champions League kvartfinalene!

Champions League har nådd kvartfinalestadiet, der åtte lag kjemper om fire semifinaleplasser. Og for noen utrolige kamper i har i vente med Real Madrid-Tottenham, Inter-Schalke, Barcelona-Shakhtar Donetsk og Chelsea-Manchester United, som alle skal spilles denne uken!

Unibet refunderer alle tapende spill på riktig resultat pause/fulltid og første/siste målscorer spill på alle Champions League kamper som ender 0-0.

Real Madrid er store favoritter til å vinne sin første kamp til 1.36, men de går ikke inn i denne kampen med noen godfølelse etter å ha tapt 1-0 hjemme mot svakt plasserte Sporting Gijon i helgen, noe som var Mourinhos første hjemmetap på over 9 år. Tottenham på sin side venter spent på om deres stjernespiller Gareth Bale blir klar til kamp etter skade. Nevnte Bale har tidligere i turneringen terrorisert forsvarene til blant annet Inter og Milan, og er 9.00 x pengene til å gå seirende ut av kampen på Bernabeu.

På tirsdag spilles også kampen mellom Inter og Schalke som ikke har spilt mot hverandre siden Inter vant 2-1 i UEFA Cupen i 1998. Inter er 1.53 til å vinne igjen mot et Schalke lag som har skuffet stort denne sesongen i hjemlig Bundesliga, der de ligger helt nede på 11. plass. I Champions League har det gått bedre for tyskerne, og med seier i turneringen som eneste måte å kvalifisere seg for neste års turnering vil motivasjonen være på topp. Kan de ta seier i første kamp så får man hele 6.75 x pengene tilbake.

Barcelona-Shakhtar har også en litt en-sidet følelse, der Barcelona er til 1.20 i odds til å vinne første oppgjør på Nou Camp. Selv om det er hele 15.00 i odds på Shakhtar seier, vil laget fra Ukraina satse på at de kan gjenskape gløden som ga dem seier i samme oppgjør tilbake i 2008 da de slo katalanerne i gruppespillet.

Også på onsdag spilles det helengelske oppgjøret mellom Chelsea og Manchester United. Det kan fort bli en kamp med flyvende taklinger og mange kort mellom de engelske rivalene som møttes i Champions League finalen tilbake i 2008, da United til slutt avgjorde på straffer.

-Chelsea er 2.10 i odds til å vinne onsdagens kamp, og vil være ute etter å få et godt utgangspunkt foran returoppgjøret på Old Trafford, med de røde djevlene fra Manchesters gode hjemmestatistikk i tankene, sier Erik Backlund, leder for Unibets Sportsbok.

-Man må helt tilbake til april 2010 sist United tapte hjemme, som den gang kom mot nettopp Chelsea! Men for øyeblikket dreier alt seg om Stamford Bridge, hvor Chelsea ikke har vist seg fra sin beste side. Det er dermed ikke umulig at United tar med seg en seier til 3.80 ganger pengene, og skaffer seg et godt utgangspunkt foran det andre oppgjøret.