Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Bookmakernes oddstilbud på norsk fotball (del 2)

Skrevet av: OddsNet 31.03.2011 21:13

Her følger svarene til NordicBet og Unibet på våre 6 spørsmål.

NordicBet:
1.Interessen ligger nok ganske likt som ifjor i Tippeligaen og Addecoligaen, men konkrete tall kommenterer vi av prinsipp aldri. Vi merker ellers en stor interesse for vår toppscorerodds i 2. divisjon.
2. På herresiden vil det som vanlig bli odds i stort sett alle kamper og avdelinger helt ned til 4. divisjon. Som en ekstraservice til ivrige spillere vil vi også tilby odds på noen få avdelinger i 5.divisjon. I tillegg tilbyr vi selvsagt odds fra første kval.runde i NM Cup, samt et godt utvalg på treningskamper for lag i de fleste divisjoner. Når det gjelder damer hadde vi et stort tilbud på det meste av kampene fra Toppserien i fjor og vi fortsetter å satse hardt på Toppserien og tilbyr også 1. divisjon og alt av cupkamper.
3. I Tippeligaen vil vi tilby ca. 300 spill per runde og en del av godbitene her er for eksempel 5 under/over varianter og 3 handicapvarianter på alle kamper. Vi vil også tilby will/will not score, team totals, straffe eller ikke, totalt antall kort og om enkelte spillere får kort eller ikke samt mye andre spill. Av nyheter i år kan vi nevne at vi tilbyr målscorerdueller pr kamp, samt om enkelte spillere scorer 2 mål eller mer. I Addecoligaen blir det også over 30 spill pr kamp. Vi vil også til en hver tid ha vinnerodds, sesong H2H, hvem rykker ned og toppscorerodds ute på Tippeligaen. Vi vil også tilby et stort utvalg av "fantasy kamper". I 2. divisjon satser vi hardere enn noen gang og allerede nå f.eks. tilbyr vi toppscorer på alle avdelinger og mer kommer før seriestart.
4. Vi har har gradvis justert opp limitene i dei fleste ligaer siste åra og fortsetter med det i år også i de fleste ligaer. Med færre 3. divisjonsavdelinger blir nivået mest trolig bedre både i 3. og 4. div. og vi justerer litt opp limiter i forhold til fjoråret på de fleste avdelinger i både 3. og 4. div. Skulle man mot formodning ikke få spille det man ønsker via nettsiden vil det være mulig å spørre om mer via vår nettside og vi vil vurdere det i hvert enkelt tilfelle. I Tippeligaen og Adeccoligaen vil vi normalt da godkjenne større innsatser, og også i en del tilfeller nedover i divisjonene.
5. Vi tilbyr mange LiveBet kamper hver uke frå både Tippeligaen og Addecoligaen og i enkelte tilfeller vil vi tilby LiveBet fra Toppserien og fra lavere ligaer for herrer.
6. Vi har vært markedsledende på norsk fotball siden oppstarten av NordicBet siden 2002 og skal fortsatt være det. Vi kommer til å utvide vårt LiveBet-tilbud , og også vårt utvalg fra lavere divisjoner med flere sidebets fra lavere ligaer. Foreksempel så tilbyr vi nå toppscorerodds på alle 2. div avdelingene og det vil vi også tilby på mange 3. divisjonsavdelinger. Oddsen fra 3. divisjon er ennå ikke lansert og vi vil ikkje røpe for mye til våre konkurrenter,men vi satser på et bedre tilbud når det gjelder sidebets enn fjoråret i 3. divisjon. Vi kommer også til å tilby flere "fantasikamper" enn før fra både Tippeligaen, Addecoligaen, toppserien og lavere divisjoner.

Unibet:
1. Interessen for sesongspill har så langt vært meget bra, og det forventer vi vil fortsette utover sesongen. Vi har satset mye på sesongspill de siste sesongene, og kundene setter helt klart stor pris på å analysere mer enn bare neste seriekamp. Vårt mest populære sesongspill er Vinner av Tippeligaen 2011, og der er spillene godt spredt mellom RBK, VIF og Molde. De siste dagene har vi også fått en god del spill på Lillestrøm. Noe omsetningsmål går vi ikke ut med, men vi har lagt listen høyt.
2. Vi startet med 3. divisjon ifjor, og det kommer vi til å fortsette med. Med andre ord tilbyr vi odds på Tippeliga, 1. divisjon, 2. divisjon, 3. divisjon, full pakke i cupen, samt damenes Toppserie.
3. I Tippeligaen har vi typisk har vi 30-40 spill pr kamp, enda større på de store matchene. Et stort knippe over/under lines, pause, pause/fulltid, korrekt resultat både til pause og slutt, handicaps, etc. Vi har målscorer-spill (første, siste, og om han scorer) på samtlige matcher, og vi har gjerne litt ekstra krydder på hvordan målene blir scoret, bookings, etc. De øvrige divisjonene har vi også relativt mange spill på.
4.  Innsatsgrensene er på linje med fjoråret. De varierer med divisjon, spill-type og om det er matchdag eller tidlig i uken, men generelt er det svært få som når limit på de regulære spillene på de store ligaene. Dessuten har vi vårt velkjente system for manuell godkjenning av større beløp.
5. Vi tilbyr livebetting på samtlige Tippeligakamper, med utvidet tilbud på store matcher. Vi har også live på en god del Adeccoliga og i cupen.
6. Noe helt nytt har vi ikke planer om akkurat nå, men vi forsøker hele tiden å gjøre gradvise forbedringer. Det gjelder nye spilltyper, høyere tilbakebetaling ikke minst på sidebets, og som nevnt tidligere jobber vi med å ha mange sesongspill oppe også mellom serierundene. Livebetting er veldig populært også på norsk fotball, og vi bestreber oss hele tiden på å gjøre vårt livebetting-tilbud så interessant som mulig.

(Svarene fra Bet24, Betsafe, Betsson og Centrebet kan du lese her)

Vi takker for kjapp og god respons fra bookmakerne som har svart, og håper på en god og spennende norsk fotballsesong!