Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Bookmakernes oddstilbud på norsk fotball (del 1)

Skrevet av: OddsNet 31.03.2011 17:46

Tippeligaen tyvstartet litt med en serierunde i forkant av landskampene, men nå i helga starter sesongen for fullt med kamper også i 1.divisjon for herrer og Toppserien for kvinner. Vi har sjekket ut hvilket tilbud vi serveres fra de bookmakerne som satser mest mot det norske markedet.

Spørsmålene vi stilte var som følger:
1. Hvordan har interessen for sesongveddemål vært nå i forhold til forrige sesong, og hvilke mål har dere når det gjelder omsetning for denne sesongen sett under ett?
2. Hvor langt ned i det norske divisjonssystemet vil det bli tilbudt odds/markeder fra dere?
3. Hvilke spesialspill vil vi normalt få servert fra dere i hhv. Tippeligaen, 1. divisjon og 2. divisjon?
4. Er innsatsgrensene endret noe i forholdt til forrige sesong på norsk fotball, og hvor mye kan man få satset (evt. vinne) i de forskjellige divisjonene dere tilbyr odds på?
5. Hvilket livetilbud har dere på norsk fotball?
6. Kan vi ellers vente noe helt nytt fra dere når det gjelder norsk fotball denne sesongen?


Bet24:
1. Vi merker klart at den nye VISA-løsningen vår har gitt oss flere kunder, flere som ønsker å spille på alt vi har å tilby, herunder også sesongspill. Vi merker at interessen for forskjellige h2h-veddemål er større enn tidligere. Vi har og bevisst valgt mer spennende h2h-veddemål denne sesongen ift. tidligere.
2. Vi tilbyr til og med 3. divisjon denne sesongen. Vi kan komme til å tilby flere spillalternativer på enkelte avdelinger på dager med lite kamper i år en tidligere.
3. Til Tippeligaen får du nesten alt. Vi tilstreber å være best på Tippeligaen, vi har kun relevante spill og ønsker å fremstå med et seriøst utbud på spesialspill. Vi tilbyr også flere spill som ingen andre tilbyr, spesielt våre spillerspesialer, på samtlige aktive i Tippeligaen er vi veldig stolte av. Til Adeccoligaen har vi et basisutvalg på spesialspill utifra hva vi har sett interesse for tidligere. Basisutvalget vårt er ofte bedre enn flere av våre konkurrenters utbud på Tippeligaen. Til 2.divisjon har vi et nøkternt, men opp mot resten av markedet veldig bra tilbud. Vi tilbyr handicap og o/u spill på samtlige kamper, noe som dessverre er sjeldent i denne ligaen. Det kan være at vi legger til noe her om der er interesse.
4. Har du for lav limit på norsk fotball - ta kontakt med oss.
5. Vi tilbyr TV-kampene. Samtlige av hovedkampene blir gitt i vårt livetilbud.
6. Alltid. Spesielt scorecast med anytime og last scorer synes vi er spennende, i tillegg til at man nå kan spille 2 eller flere mål, første for sitt lag og hattrick per spiller på hovedkampene. Vi har et solid tilbud til norske brukere og med årenes løp har vi bygget oss opp til å være et av de beste alternativene for norsk fotball.

Betsafe:
1. Omsetningen på sesongveddemål er kurant, men langtidsspill bruker aldri gå helt gjennom taket uansett hvor mange spill man tilbyr. Det har vært bra interesse rundt langtidsspillene i Tippeligaen, en relativt markant økning som jeg tror har med å gjøre at det ser jevnere og åpnere ut for de fleste.
2. Vi tilbyr til og med norsk 4. divisjon.
3. I Tippeligaen og Adeccoligaen kjører vi alltid XL-pakken som skulle tilsi rundt 40-50 spesialspill minst pr kamp. Vi vil som alltid gi mange alternativer å velge blant på de mest populære sidebetsene som handicaps, under/over linjer og den slags, og følge opp med spillerspesialer, cornere, kort og aktualitetsspill sesongen gjennom. I de lavere rekkene vil det bli tilbudt handicaps og under/over oftest som supplement til matchoddsen, samt at vi vil forsøke som ifjor og gjøre stas på de litt ekstra interessante oppgjørene også lavt i divisjonene. Det er noen saftige lokaloppgjør og spennende bataljer også på dette nivået!
4. De ligger tett på fjorårsnivået og determineres sterkt av faktorer som nivå og kvalitet.
5. Vi vil kjøre LIVE på de aller aller fleste kamper i Tippeligaen, og også en god porsjon Adeccokamper. Vi er veldig fleksible i utarbeidelsen av vårt LIVE-program, og tar avveininger på daglig basis om hvilke som inngår i vårt LIVE-tilbud. Det er stor forskjell på en toppkamp i Adeccoligaen som står litt alene på ett tidspunkt, kontra et bunnoppgjør som går i skyggen av en full runde i Tippeligaen og de øvrige kamper i samme liga. Vi hadde også ifjor en del oppgjør fra norsk 2. og 3. divisjon, og tar som mål også i år, å kunne sprite opp tilbudet med oppgjør fra disse divisjonene med jevne mellomrom.
6. Man kan forvente ett godt og variert LIVE-produkt, mer av manuelle og kreative sidebets, samt Quick-Tip konkurranser (tippekupong) og gode kampanjer året gjennom. Vi ser fram mot en spennende og lang norsk fotballsommer, og tar som alltid, inputs fra kundene på spillproduktet vårt.

Betsson:
1. Vi har opplevd en økende interesse for spill på både Tippeligaen og de lavere divisjoner. Vi har som målsetning å øke interessen videre fra i fjor.
2. Vi vil tilby odds på norsk herrefotball ned til og med 3.divisjon, samt cupen og Toppserien for kvinner.
3. Omtrent det samme som i fjorårets sesong.
4. Vi har de samme innsatsgrensene som tidligere sesonger.
5. Vi tilbyr flere kamper fra norsk Tippeliga hver serierunde. Ellers blir det utvalgte kamper fra Adeccoligaen og 2. divisjon.
6. Vi tilbyr i tillegg til ovennevnte LIVE-spill, også LIVE-odds på utvalgte kamper i G-19 Interkrets-serien.

Centrebet:
1. Den har vært som vanlig og vi ønsker å fortsette som tidligere år.
2. Vi forsøkte oss med 4. divisjon i fjor, men det var tilnærmet null interesse for det. Derfor tilbyr vi i år odds ned til og med 3. divisjon for herrer og til og med 1. divisjon for kvinner. I tillegg har vi naturligvis også odds på alle ordinære cuprunder.
3. Vi har som standard 40 forskjellige spill per kamp. De kanskje mest spesielle er First/Last Goalscorer og Scorecast, samt fire forskjellige handicaps og fem forskjellige over/under spill.
4. Vi har ikke gjort noen større endringer på dette og innsatsgrensene våre er som vanlig flytende.
5. Nytt for året er at vi vil ha liveodds på samtlige kamper i Tippeligaen denne sesongen. Som vanlig har vi her bredt utvalg av markeder også her.
6. Det mest interessante er kanskje at vi har odds på Centrebets Pick Your Own Time-spill som vi introduserte så vidt i fjor. Der kan du velge mellom rundt 30 forskjellige tidspunkter i kampen for å spille om kampens første mål kommer før eller etter dette tidspunktet. Dette er en spillform som var veldig populært blant våre kunder i fjor og som vi håper blir like populært i år.

NB! Svarene fra NordicBet og Unibet kan du lese her.