Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Hjemmefavorittene innfrir

Skrevet av: BT Karlsen 02.04.2011 16:30

Det tror i alle fall Betfairs ekspert Andy Gray blir utfallet av søndagskampene i Premier League, og forventer at både Fulham - Blackpool og Manchester City - Sunderland ender med jubel for hjemmefansen.

Her er Betfairs tippeekspert Andy Grays tanker om Premier League-kampene søndag:


Denne søndagen gir oss en stor kamp når det gjelder Manchester City sine Topp Fire-aspirasjoner, og en sjanse for Blackpool til å prøve å finne en slags giv for å unngå nedrykk.

Fulham - Blackpool

Lesere av spalten min kommer til å tro at jeg har noe imot Blackpool fordi jeg pleier å tippe at de kommer til å tape. Tvert imot, faktisk. Ian Holloway sine menn har vært en frisk pust til Premier League på den måten at de har vært positive og prøvd å vinne mot motstanderen med flere mål enn å prøve å begrense motstanderens muligheter og prøve på en eller annet måte å stjele et mål. Det er grunnen til at så mange nøytrale er glade i the Tangerines og håper at de holder seg oppe.

Grunnen til at jeg er litt forsiktig med å ta siden deres er at ikke at de ikke ser ut til å forsvare seg, men fordi de ikke har forsvart seg bra denne sesongen. Noen ganger kan du slippe inn to, score tre og vinne kampen, men det er unntaket i stedet for regelen. De resultatene er ikke vanlige i denne divisjonen og det er ikke ofte du kan score to eller tre mål mot de bedre lagene uansett hvor mange menn du sender fremover på banen.

Denne kampen kan bli interessant på grunn av stilkontrastene. Fulham er mye mer konservative og har bedret seg stadig i løpet av kampanjen ettersom Mark Hughes har blitt bedre kjent med spillerne sine og funnet ut hvor alle passer inn i puslespillet. Fulham gjør det okay for øyeblikket de er på 12. plass men Hughes har vært i denne businessen lenge nok til å vite at en dårlig periode på fire eller fem kamper kan endre alt. Spesielt dersom du taper en hjemmekamp mot et lag som er nærme deg på tabellen. Et lag som Blackpool.

Skjønt, jeg tror ikke det kommer til å skje, og en Bobby Zamora i form igjen kan hjelpe the Cottagers til å plukke nye tre poeng som kommer til å lette litt på bekymringene blandt fansen av the Whites. Unnskyld til Blackpool-fans og Holloway på forhånd, men jeg har på følelsen av at dette er Fulham sin kamp.

Anbefalt spill:
Kjøp Fulham til å vinne til 1.57
Kjøp Fulham til å vinne 2-1 til 8.6
Kjøp begge lag til å score til 1.71Manchester City - Sunderland

Jeg snakket med Steve Bruce på radiostasjonen min her om dagen og han fortalte meg om bekymringene hans om at spillerene hans skulle komme tilbake fra landslagskamper med småskader og tretthet. Danny Welbeck spilte for England mot Ghana, som hadde tre Sunderland-spillere selv. Heldigvis for ham så klaget ingen av dem over noen særlig bekymrende skader, men de ghanesiske spillerne kommer forståelig nok til å være slitne etter en lang uke med reise til Afrika for å spille mot Congo i en African Cup of Nations-kvalifikasjonskamp og deretter tilbake til London for den vennskapskampen på Wembley.

Jeg tror dette kommer til å bli en vanskelig ettermiddag for Steve mot et Manchester City-lag som har hatt en ganske skuffende sesong om vi skal være helt ærlige. De gikk hodestups ut av Carling Cupen og Europa og de har aldri egentlig sett ut som om de var ekte utfordrere i ligaen. De kan fremdeles vinne FA-cupen selvfølgelig, men selvom de skulle gjøre det, så er ikke det et spesielt godt comeback for et mannskap som City sitt.

Det absolutte minimummet er å avslutte blandt de topp fire og for å gjøre det er de nødt til å vinne kamper som disse. I dette tilfellet tror jeg de kommer til å gjøre det.

Anbefalt spill:
Kjøp Manchester City til å vinne til 1.55
Kjøp Manchester City til å vinne 2-0 til 7.6
Kjøp Yaya Toure til å score når som helst til 4.0