Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

-Manchester United vinner ikke!

Skrevet av: BT Karlsen 31.03.2011 15:58

Betfairs ekspert Andy Gray har vurdert helgens Premier League-runde, og tror ikke Manchester United drar fra London og tidligkampen lørdag mot West Ham med full pott!

Her er Betfairs tippeekspert Andy Grays vurdering av Premier League-kampene lørdag:


Jeg liker helger med landslagskamper like mye som mannen på gata, men nå er jeg veldig klar for en ny dose med Premier League-action. Dette er det stadiumet av sesongen hvor presset begynner å føles og vi vet alle hva press kan gjøre med spillere og trenere. Til og med de beste av dem. La oss prøve å gjette på hvem som vil takle det best denne helgen.

West Ham - Manchester United
For et par måneder siden ville denne kampen sannsynligvis ha vært en av dine sikre bortekamper for helgen, med Avram Grant som truer med å ha den uønskede æren av å få klubben hans til å rykke ned i to Premier League-sesonger på rad. La oss ikke glemme at i løpet av hjemmetapet mot Arsenal gikk det faktisk rykter om at han hadde fått sparken og at det kom til å være han siste kamp på Upton Park.
Men siden den gang ser det ut som om noe har falt på plass. Spillerne har hevet spillet sitt et par hakk og kanskje har enkelte nøkkelavgjørelser på viktige tidspunkt i kamper endelig gått deres vei. Spillere som Robbie Keane, Demba Ba og Wayne Bridge har gitt treneren flere muligheter, og helt plutselig, ser det ut som å unngå nedrykk er en real mulighet i stedet for ønsketenking.
På den andre siden har det vært et par merkelige uker for Manchester United. Ja, de er fremdeles med i tre konkurranser, men de scorer simpelthen ikke så fritt som du forventer av et United-lag og det er kun deres motstandsdyktighet og erfaring som får de til å vinne kamper. Det var noen nervøse øyeblikk hjemme mot Marseille (2-1), Bolton (1-0) og til og med Crawley (1-0), men sannheten er at de på en eller annen måte fortsetter å vinne.
Til tross for den tendensen tror jeg ikke de kommer til å forlate øst-London med alle tre poengene. The Hammers kommer til å ha tro på at de kan stoppe ligafavorittene, og når det kommer til stykket, det har jeg også.
Anbefalt spill:
Kjøp uavgjort til 3.8
Kjøp 2-2 til 17.5
Kjøp over 3.5 mål til 3.3


Arsenal - Blackburn
The Gunners er nødt til å kun fokusere på deres egne kamper og ikke tenke på hva Manchester United gjør. Om de på en eller annen måte kan vinne alle deres gjenstående kamper, inkludert en hjemmekamp mot United, så er det nesten garantert at de vil bli kronet som mestere.
Å leke vertskap for Blackburn er sannsynligvis ikke den verste måten å prøve å gjøre det på. Med all respekt til den nord-vestlige klubben, så kommer Arsene Wenger til å føle at dette er en super mulighet til å gjøre det godt igjen for det uavgjorte resultatet på Hawthorns forrrige gang. I ettertid kommer han til å se på det som ett poeng vunnet, i stedet for to tapte på grunn av hvordan kampen utspilte seg, og dersom vi snakker om positive ting, så var kampviljen bra og de trenger mye mer av det i de kommende ukene.
Etter en anstendig start under Steve Kean har de positive resultatene tørket opp for Blackburn og de kommer til å være ett av mange lag som bekymrer seg om livet i The Championship neste sesong.
Jeg tror ikke Blackburn kan holde stand mot Arsenal i 90 minutter ved kun å forsvare seg, så det beste alternativet deres er å prøve å være veldig positive og gi forsvaret til vertskapet noe å bekymre seg om i stedet.
Det er ikke en pen ting å si, men jeg har på følelsen av at uansett hvilken tilnærming Steve tar, så vil ikke det utgjøre noe særlig forskjell til slutt likevel, og det er Arsenal hele veien for meg.
Anbefalt spill:
Kjøp Arsenal til å vinne til 1.28
Kjøp Arsenal til å lede ved pause og vinne ved fulltid til 1.82
Kjøp Arsenal til å vinne 2-0 til 7.6


Birmingham - Bolton
The Blues til å vinne med det kjente målresultatet som tjente de så bra i fjor. Kjøp Birmingham til å vinne til 2.6; kjøp Birmingham til å vinne 1-0 til 8.6.
Everton - Aston Villa
Noen trette kropper kommer til å melde seg til tjeneste for Villa og jeg tror et friskere Everton kommer til å klare dette med ett enkelt mål. Kjøp Everton til å vinne til 1.91; kjøp 2-1 Everton til 9.4.
Newcastle - Wolves 
Ett poeng hver som vil hjelpe Alan Pardew mer enn det vil hjelpe Mick McCarthy. Kjøp uavgjort til 3.6; kjøp 1-1 til 7.6.
Stoke - Chelsea
Chelsea til å fortsette å vinne og fortelle feltet at de ikke har gitt opp tittelhåpet riktig enda. Kjøp Chelsea til å vinne til 1.71; kjøp Chelsea til å vinne 2-0 til 8.8.
West Brom - Liverpool 
Supert resultat for the Baggies sist gang mot Arsenal, men jeg tror ikke de kommer til å kunne repetere den innsatsen mot et stadig bedre Liverpool. Kjøp Liverpool til å vinne til 2.42; kjøp Liverpool til å vinne 2-1 til 11.0.
Wigan - Spurs 
Jeg frykter alltid for Spurs når de har en stor kommende kamp i Europa og jeg tror Wigan kan plukke en uvurderlig seier. Kjøp Wigan til å vinne til 3.35; kjøp 2-1 til 13.0.