Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Under-dobbel fra Betfair

Skrevet av: BT Karlsen 25.03.2011 09:26

Forrige helg sørget Real Madrid og mange mål i Bayern Munchen-kampen for at dobbelen fra Betfair gikk inn. Denne gangen satses det på få mål i noen meget viktige landskamper.

Betfair skriver:

Med treff på vår forrige dobbel sist helg går vi til helgens landskamper med friskt mot og håp om nye gevinster!

Norge - Danmark:

Den store kampen for oss i det kalde nord er selvsagt bataljen i Oslo, hvor Danmark er på besøk. Mediene gjør sitt beste for å hausse opp kampen, men folket ser ikke helt ut til å bite på fra noen kanter, og da ender vi til slutt kanskje opp med fokus på det viktigste, nemlig kampen i seg selv!

Lagene trenger nok ingen nærmere introduksjon, og stillingen i gruppen er ganske klar etter at Norge har åpnet nesten over forventning ved å blant annet slå Portugal. Danmark på sin side har hanglet seg gjennom med et overtidsmål som sikret 3 poeng hjemme mot Island før de var ganske så sjanseløse borte mot Portugal. Sist vant de 2-0 hjemme mot Kypros og trenger virkelig å ikke tape denne kampen for å ikke komme langt bak Norge og Portugal.

Norge har vunnet 2-1 borte mot både Kypros og Island, og også den nevnte kampen hjemme mot Portugal, da Huseklepp scoret det eneste målet. Han er nå tilbake på norsk jord etter å ha slitt seg til spilletid i italienske Bari og spiller nok en viktig offensiv rolle i kampen, nå som Carew er borte med skade. Danskene har også sitt å slite med, men undertegnede ser nå fram til å se hva som faktisk er reelt av skader og hva som er taktikkeri fra den kanten.

Dette blir nok en jevn og hard kamp som ingen av lagene vil tape, og med det forventer vi få mål i hovedstaden lørdag kveld!

Spill under 2.5 mål til 1.70.


Armenia - Russland:

Denne kampen er kanskje noe overraskende mellom de to best plasserte lagene i gruppe B, hvor Russland har rotet vekk 3 poeng hjemme mot Slovakia. Borte har de vunnet alle 3 kampene og kampen man kanskje trodde skulle ende målfattig mot Irland, endte opp i en målfest russerne vant 3-2 etter å ha ledet 3-0. Med unntak av Irland-kampen har laget bare sluppet inn 1 mål totalt på de 3 kampene og med det vist at de er om ikke annet, stabile bakover. Samtidig er det sjeldent de går all-out og overkjører motstanderne, til det sløser de for mye med sjansene og virker litt for omstendelige i det offensive spillet til tider.

Armenia tapte 0-1 hjemme mot Irland som mange regner som det nest sterkeste laget i gruppen, men har vunnet 3-1 mot Slovakia og 4-0 mot Andorra. I tillegg ble de frarøvet 3 poeng borte mot Makedonia, når makedonerne utlignet i det 96.minutt på straffe! Her møter de langt sterkere motstand, og da blir det verre å finne nettmaskene også.

Armenia har spilt endel målrike kamper, mens Russland for det meste har vært gjerrige. For russerne skal dette være en kamp de gjør det som trengs og holder buret tett igjen bakover.

Spill under 2.5 mål til 1.70.


Dobbelen gir 2.89 i odds og da kan det fort bli penger på lørdagskvelden igjen!