Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Wales - England 1-2!

Skrevet av: Moderator 24.03.2011 15:38

Andy Gray tror England slår et Baleløst Wales, men dropper denne gang spill på at Torres skal finne nettet. Se også hvor mye Irland slår Makedonia!

Andy skriver via Betfair:

Denne uken har jeg allerede snakket om John Terry og kapteinsvervet for England og dette er den første kampen hvor vi kommer til å se til hvilken grad, om i det hele tatt, hele affæren har hatt på laget. Likevel, det som er mye viktigere er resultatet av denne kampen siden det er viktige kvalifiseringespoeng å ta.

Wales vs England

Tingen med at hvilke som helst av de britiske lagene spiller mot England er at de vet alt om motstanderene. Uten tvil mye mer enn hva de engelske spillerne vet om dem. Den andre tingen er at disse lagene har en historikk med å høyne spillet deres når de spiller mot de "the Three Lions". Husker du at Skottland slo England på Wembley (skjønt til ingen nytte) i kvalikken for Euro 2000 og Nord-Irland slo David Beckham sitt England i Belfast for et par år siden?

Dette er en god walisisk tropp for øyeblikket og de har en super sjanse til å få en positiv, frisk start under Gary Speed som var slik en fantastisk tjener av walisisk fotball som spiller i mange år. Craig Bellamy er kanskje på den gale enden av 30-årene, men han er fremdeles et fantastisk talent. Han kommer til å være giret foran denne kampen og ivrig på å minne Roberto Mancini om at han er mer enn god nok til å fremdeles spille for et topplag i Premier League. Gareth Bales fravær er en stor strek i regningen, men Wales besitter andre spillere med solid Premier League og internasjonal erfaring i Danny Gabbidon og James Collins. Som jeg allerede har sagt, dette er alle gutter som kjenner spillet til de engelske spillerne som sin egen bukselomme.

Dersom Speed sine menn skal få noe som helst ut av denne kampen er de først og fremst nødt til å forsvare seg mye bedre enn det de har gjort i det siste. Andy Carroll kommer nesten helt sikkert til å starte selvom han akkurat har kommet tilbake fra skade, og jeg tror et Carroll/Wayne Rooney partnerskap er akkurat hva det engelske publikummet ønsker å se. Hvem det enn er som får jobben med å markere Carroll, så vet han at han har jobben staket ut for ham for den ettermiddagen. Og selvom Wales skulle finne en måte å takle styrken og luftegenskapene til Liverpool-mannen på, så er det også talentet og egenskapene til en hvis Rooney å kjempe mot, for ikke å nevne de angrepsløpene til en Frank Lampard i form.

Wales sin beste sjanse til å få noe ut av denne kampen er å dra nytte av farten til Bellamy, og spesielt Bale. Glen Johnson er veldig bra fremover, men kan være litt merkelig når en kantspiller kommer rett mot ham og dersom Spurs-mannen kan få Inter Milan sin Maicon til å se teit ut, så har han sjansen til å gi Liverpool sin back en av sitt livs tøffeste ettermiddager. Bale hadde vært ideell til å skape problemer for Liverpool-forsvareren. Wales kommer likevel til å forsøke seg der hvor England har svakheter - nemlig mot Johnson.

Jeg tror Wales kommer til å gi England en real kamp her, og dersom de gjør det meste ut av hjemmestøtten og spiller til sitt fulle potensiale mens Fabio Capello sine menn sover på jobben, så kan vi håpe på en bombe. Men, det er altfor mange "dersom" og de smarte pengene ligger på en smal England-seier.

Anbefalte spill:

Kjøp England til å vinne til 1.49
Kjøp England til å vinne 2-1 til 9.4
Kjøp Frank Lampard til å score når som helst til 3.5


Irland vs FYR Makedonia

Irland er på et mye bedre sted akkurat nå enn de var før Giovanni Trappatoni tok over.

Det er mer struktur i lagoppsettet og spillerne ser ut til å ha en bedre ide om hva som forventes av dem og hva rollen deres er. Det vil ikke si at resultatene har bedret seg drastisk over tid. De tapte hjemme mot Russland i oktober og klarte bare et uavgjort mot Slovakia i den neste kampen, hvilket betyr at de fremdeles er med når det gjelder kvalifikasjon, men de må fremdeles reise til både Russland og FYROM. Og mer enn to poeng fra de kampene vil være en fantastisk prestasjon.

Det betyr at å vinne denne kampen er absolutt nødvendig og av en eller annen grunn har jeg på følelsen at de kommer til det. Vanligvis stoler jeg på Irland på hjemmebane og Robbie Keane pleier å spille veldig bra på Croke Park mot lag som dette, så mine penger er på at hjemmelaget plukker opp uvurderlige tre poeng.

Anbefalte spill:

Kjøp Irland til å vinne til 1.5
Kjøp Irland til å vinne 2-0 til 6.2


Spania vs Tsjekkia

Når et lag som Spania spiller forventer mange at det vil bli en målforskjell som i cricket. Iniesta, Xavi, Silva, Villa, Pedro, Torres - navnene ruller bokstavlig talt av tungen din. Men landslagsfotball funker ikke alltid på den måten, og det er seieren som er viktigst, ikke hvor mange mål du vinner med. Pluss, de fleste trenerne foretrekker null baklengs og å score et par i stedet for å score fire og slippe inn ett.

Nå om dagen er Tsjekkia helt klart ikke det laget som de var på midten av 90-tallet og som tok Euro 96 med storm, men de er fremdeles et motstandsdyktig lag som gjør livet vanskelig for motstanderene deres.

Spania bør vinne dette, men det kan bli tettere enn mange vil ha trodd.

Anbefalte spill:

Kjøp Spania til å vinne 1-0 til 7.2
Kjøp under 2.5 mål til 2.16