Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

-Chelsea vinner, men ikke Liverpool!

Skrevet av: BT Karlsen 19.03.2011 21:05

Det tror i alle fall Betfairs ekspert Andy Gray blir utfallet av søndagskampene i Premier League, og forventer at både Sunderland - Liverpool og Chelsea - Manchester City blir målfattige oppgjør.

Her er Betfairs tippeekspert Andy Grays tanker om Premier League-kampene søndag:


Liverpool vil prøve å fortsette deres gjennoppvåkning under Kenny Dalglish på the Stadium of Light og vi har en enorm kamp på Stamford Bridge hvor enten Chelsea eller Manchester City kommer til å være ute av tittelkappløpet dersom de skulle tape. Her er hva jeg tror om det hele.

Sunderland - Liverpool

Sunderlands uavgjorte resultat mot Arsenal var et godt resultat uansett, men når du tar med i betraktning hvilken forferdelig periode de har hatt, så var det enda bedre. Før det 0-0 resultatet hadde de tapt fire Premier League-kamper på rad og alt det gode, harde arbeidet de la ned de første par ukene av kampanjen så ut til å være bortkastet.

Om det er en ting the Black Cats likevel har gjort konsekvent, er det å bedre spillet deres når de store gutta kommer til byen. De har holdt fortet både mot Manchester United og Arsenal og har slått Manchester City. De tapte riktignok mot Chelsea og Spurs, men de virker mer motiverte og fokuserte når de glamorøse lagene kommer på besøk til nord-øst. Jeg tror de kommer til å gi Liverpool en virkelig tøff tid på søndag.

Dersom du leter etter enda flere gode tegn som støtter meningen om at det er verdt å kjøpe the Reds, så trenger du ikke å se lenger enn til den samme kampen som ble spilt på Anfield tidligere denne sesongen som endte 2-2. Det resultatet inkluderte det svært så kontroversielle Dirk Kuyt-målet som mange følte burde ha vært annullert etter at Fernando Torres slo en ball opp som Sunderland-forsvarerene mente var ute av spill. Fans av Steve Bruce sitt lag argumenter med at de faktisk burde ha vunnet 2-1!

Når vi snakker om Dirk Kuyt så var jeg glad for å se at han endelig fikk litt annerkjennelse og hans tid for å skinne seg i glansen med det hattricket mot Manchester United. Jeg har alltid følt at han er mer en spiss enn en høyreving, selvom tilstedeværelsen av Luis Suarez og Andy Carroll i mannskapet vil sannsynligvis nå bety at han kommer til å få mer tid ute på kanten de neste par årene. Uansett hvor du setter ham til å spille så er han en ærlig fotballspiller som gir alt han har og han er en spiller etter midt hjerte.

Liverpool har en veldig mye bedre ide om hvordan de skal vinne kamper i disse dager og mannskapet ser mer fornøyde og mer avslappet ut. Men jeg har sagt at Sunderland liker disse store kampene og statistikken støtter det, så jeg kommer til å si at jeg ikke tror Liverpool kommer til å vinne dette.

Anbefalt spill:
Selg Liverpool til 2.9
Kjøp under 2.5 mål til 1.68
Kjøp uavgjort ved pause til 2.04


Chelsea - Manchester City

Forrige sesong produserte denne kampen en av de mest underholdende og til syvende og sist det mest uventede resultat det året. Craig Bellamy spilte en mesterlig kamp, Wayne Bridge nektet å håndhilse på John Terry, Carlos Tevez skværet opp med Chelsea-skipperen og City endte opp som 4-2 seiersherrer.

Chelsea endte selvfølgelig likevel opp med å vinne ligaen, mens City gikk glipp av en topp fire-plassering til tross for heltedådene på the Bridge. Kløften mellom de to har minsket siden fjorårets kamp med flere stjernespillere på Eastlands og et lag som har begynt å smelte sammen. Det virker som om Roberto Mancini liker å forberede laget sitt for store kamper som mot Spurs og Arsenal og er bevis på at City er vanskelig å slå på bortebane. Men jeg tror fremdeles Chelsea kommer til å hevne fjorårets tap.

Det er lett å si at de spilte gjennomsnittlig mot København i midtuken, men de trengte ikke være noe mer enn det fordi de hadde allerede lagt ned det harde arbeidet i den første kampen. Frank Lampard er tilbake og trekker i trådene fra midtbanen og det faktum at Didier Drogba, Nicolas Anelka og Fernando Torres er så forskjellige spillere betyr at Carlo Ancelotti kan plukke de parene han føler passer best til å spille mot en særskilt motstander.

Chelsea ser ut som et mye bedre lag enn de gjorde for et par uker siden og jeg tror de kommer til å vinne. Ville det ikke være typisk fotballen dersom Fernando Torres scoret vinnermålet?

Anbefalt spill:
Kjøp Chelsea til å vinne til 1.7
Kjøp Chelsea til å vinne 1-0 til 7.0
Kjøp Fernando Torres til å bli første målscorer til 7.0