Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Andy tror på Tottenham og Everton

Skrevet av: Moderator 18.03.2011 10:08

Andy Gray er viden kjent for sin ekspertise innen engelsk fotball, og når helgen nærmer seg er han som vanlig på plass med sine eminente tips for Betfair. Denne gangen er det først og fremst Tottenham og Everton som vekker nysjerrigheten, men han sper på også med andre tips som er verdt å få med seg.

Vi hadde Champions League-fotball i midtuken og vi har landslagskamper neste helg, men midt i mellom har vi verdens beste liga som varter opp med noen lekre kamper. Som alltid, la oss prøve å finne ut hvordan de kommer til å utarte seg og tjene litt penger på Betfair i prosessen.

 

Tottenham vs West Ham 

Tottenham er helt og holdent en del av Europas elite nå som de er i kvartfinalen av Champions League, og de har vent seg til smaken av den konkurransen. Problemet er at de må avslutte blant de fire beste lagene i Premier League igjen denne sesongen, fordi å gå hele veien i Europa i år er kanskje et for stort sprang for et lag som debuterer.

 

De er involvert i et ekte basketak om plassen blant topp fire sammen med Manchester United, Arsenal, Manchester City og Chelsea, mens jeg heller ikke vil avvskrive Liverpool riktig enda. For å kunne avslutte der for andre år på rad er London-laget nødt til å vinne hjemmekamper som disse mot lag godt under dem på tabellen. Harry har mange muligheter på topp for øyeblikket nå som Jermain Defoe er helt frisk etter skaden og det betyr at de har målfarlige menn både på benken og i start-elleveren.

 

West Ham er helt sikkert skuffet over å ha blitt slått ut av FA-cupen med et veldig sent mål, men nå kan de i det minste fokusere kun på å overleve i Premier League. For hva det enn er verdt tror jeg de kommer til å unngå nedrykk fordi, akkurat som Tottenham, har de mange angrepsmuligheter der alle har forskjellige ting å bidra med.

Når det er sagt, tror jeg de blir nødt til å vente til deres neste Premier League-kamp for å legge til flere poeng til regnskapet deres siden Spurs burde være litt for gode for dem på White Hart Lane. Jeg kan ikke forestille meg at West Ham får noe som helst fra denne kampen, men jeg kan se for meg at de scorer et mål.

 

Anbefalt spill: 

Kjøp Spurs til å vinne til 1.61

Kjøp Spurs til å vinne 3-1 til 14.0

Kjøp begge lag til å score til 1.82

 


Everton vs Fulham

David Moyes har en veldig frustrerende sesong. De representerte en gang stabilitenen selv ved å vinne de fleste av hjemmekampene deres i ligaen mot lag utenfor de topp fire, og skapte et par bomber fra tid til annen, men i år har vi rett og slett ikke visst hva vi kan få fra Everton. De produserte heltedåder i FA-cupen borte mot Chelsea og tapte så dernest den neste runden hjemme mot Reading. De har vunnet borte mot Manchester City i ligaen, men tapte 4-1 hjemme mot West Brom; det har vært den type sesong.

 

Skader har ikke hjulpet på ting, og de vil definitivt være uten Mikel Arteta på lørdag og kanskje Tim Cahill også. Til tross for dette kommer jeg til å si at jeg tror de kommer til å vinne denne kampen.

 

Fulham er et bedre bortelag under Mark Hughes enn de har vært i de siste årene og de har spilt uavgjort åtte ganger, noe som er ganske respektabelt, men de har kun vunnet en gang på bortebane denne sesongen. En del av grunnen for det er at selv om de ofte scorer et mål på bortebane, så scorer de sjelden to.

 

Vi vet alle hvor dødlig Louis Saha kan være når han har dagen og oppspillene på dødball fra Leighton Baines kommer til å gi Mark Schwarzer og hans kamerater mye å tenke på. Jeg tror "the Toffees" kan score to ganger og kanskje gi avspark til en respektabel avslutning på en komplisert sesong.

 

Anbefalt spill:

 

Kjøp Everton til å vinne til 2.06

Kjøp Everton til å vinne 2-1 til 10.5

Kjøp Louis Saha til å score til 2.7

 

 

Aston Villa vs Wolves - Jeg har alltid tro på Villa på hjemmebane mot lag blant de seks dårligste og jeg forventer storspill fra Ashley Young når de plukker tre poeng. Kjøp Aston Villa til å vinne til 1.94; Aston Villa til å vinne 3-1 til 16.5.


Blackburn vs Blackpool
- Blackpool har tapt vanen med å vinne i løpet av de siste to månedene og jeg vil bli svært overrasket dersom de gjenoppdager den mot et sterkt Blackburn-lag. Kjøp Blackburn til å vinne til 1.87; kjøp Blackburn til å vinne 2-1 til 8.8.


Manchester United vs Bolton
- Det er vanskelig å argumentere for en seier for Bolton når du ser på United sin statistikk på Old Trafford, så jeg forventer en standard hjemmeseier. Kjøp Manchester United til å vinne til 1.44; kjøp Manchester United 3-0 til 12.0.


Stoke vs Newcastle
-  Det er ikke så mye å si når du vurderer strykene til disse to lagene og jeg tror resultatet kommer til å reflektere det. Kjøp uavgjort til 3.35; kjøp 1-1 til 7.0.


West Brom vs Arsenal
- Arsenal har fullstendig fokus på å vinne denne ligaen og deres ekstra kvalitet bør bety at de ikke mister poeng i forhold til United denne helgen. Kjøp Arsenal til å vinne til 1.84; kjøp Arsenal til å vinne 3-1 til 17.0.


Wigan vs Birmingham
- Poengene vil bety littegranne mer for Wigan enn det vil gjøre for Birmingham, men jeg tror de begge må se seg fornøyd med å dele dem. Kjøp uavgjort til 3.4; kjøp 1-1 til 7.0.