Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Helgens dobbel

Skrevet av: Moderator 18.03.2011 09:50

Liverpool ødela utbetalingsfesten da de etter 75 begredelige minutter ikke klarte å score i sluttspurten mot Braga på torsdag. Nå venter imidlertid nye lodder og forhåpentligvis nye gevinster allerede i helgen, og Betfair har denne gang funnet fram to kamper i en spennende dobbel.

Freiburg - Bayern Munchen:
Den første kampen starter kl.1530 på lørdag og er hentet fra Bundesliga 1.

Bayern Munchen gikk på en smell i midtuken da de ble sendt rett ut av Champions League mot Inter etter å ha brent en drøss av sjanser på 2-1.

I stedet gikk Inter opp og scoret to ganger i løpet av de siste 20 minuttene og sikret seg dermed kvartfinalebillett på bekostning av tyskerne. Van Gaal sitter på oppsigelse ut sesongen, hvor man nå kun har ligaen å spille for. Der er man per nå 2 poeng bak 3.plass som gir kvalik til Champions League til høsten, og det blir uhyre viktig for laget å være med der. Borte har laget slitt og det er først og fremst derfor laget ikke er med i gullkampen som de nesten alltid er.

Freiburg har nesten overprestert i år og ligger på en fin 7.plass. Det er kun 1 poeng foran 10.plassen, men distansen ned til nedrykkskampen virker trygg. Nå har de dog tapt tre kamper på rappen og sluppet inn 6 mål på de kampene, så de må snart begynne å plukke poeng igjen. Det positive de får ta med seg er at laget som oftest scorer, og det er jo som kjent en fin ingrediens for å vinne fotballkamper. De fire siste innbyrdes oppgjørene har endt målrikt og vi prøver oss på det igjen. For statistikkfantastene kan vi jo nevne at på 12 oppgjør her i Freiburg har Bayern Munchen vunnet 10 og 2 kamper har endt uavgjort!

Spill over 2.5 mål til 1.63.


Atletico Madrid - Real Madrid:
Real Madrid har imponert i det siste og utskjelte Benzema har funnet veien til nettmaskene flere ganger. Nå er det byrival Atletico Madrid som står i veien og prøver å forhindre at Real skal ta innpå Barcelona enda mer, i tillegg til å få sin egen sesong tilbake på rett kjøl og kvalifisere seg for neste sesongs Europacup.

Atletico har hatt en tøff sesong, men har kommet seg litt i det siste og de er nå ubeseiret i 5 kamper. Hjemme er laget vanskelig å slå og har kun tapt 4 kamper i år. Laget er 4 poeng bak europacupplass og får en hard kamp resten av sesongen med å dekke den luken.

Real Madrid har alltid hatt et bra grep på lillebror i hovedstaden, og har vunnet 22 av 33 oppgjør de siste 18 år.  På bortebane har de vunnet 11 av 16 og om laget skal holde følge med Barcelona som har en langt enklere oppgave tidligere på kvelden, må de rett og slett vinne her. Per nå er de 5 poeng bak, og de kan ikke gi fra seg mer terreng herfra og inn.

Real har overkjørt motstanderne de siste kampene og vi ser ingen grunn til at de skal slutte med det i en kamp der motivasjonen og fokuset bør være på topp på alle plan!

Spill Real Madrid til 1.62.


Dobbelen gir 2.64 i odds og kanskje kan innsatsene på søndag dekkes inn av gevinsten herfra?