Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

-Moldeseier er bra betalt!

Skrevet av: BT Karlsen 17.03.2011 19:30

Betfairs Tippeligatips er på plass til sesongåpningen, og her anbefales det bl.a. å satse på at Solskjærs Molde får en flying start mot nykommer Sarpsborg 08 på fredagskvelden.

Tipsene er skrevet av Betfair Norge


Umiddelbar Solskjær-effekt?
Sarpsborg kunne nok ønsket seg en enklere motstander når de skal debutere i Tippeligaen, men de har altså fått Molde og Sirkus Solskjær på besøk. Sarpsborg har ikke slått et eneste Tippeligalag i treningskamp i vinter, og har bare klart uavgjort mot Adeccoliga motstand. Mange tipper de rett ned igjen, og det er vel ikke helt usannsynlig med det laget de har.   
Molde har forsterket i vinter, og ikke minst så har de hentet inn Ole Gunnar Solskjær som trener. Det meldes om masse solgte billetter, og fallhøyden for den nye treneren blir dermed stor. Molde har vært mye opp og ned i vinter, men de har også en del flotte resultater å vise til mot utenlandsk motstand. At de har et bedre lag en Sarpsborg er vel hevet over en hver tvil.   
Vi synest en odds på rundt 2.20 på Moldeseier, i det som er Tippeligaens åpningskamp, virker bra betalt, og anbefaler et spill på det. 

Alle poeng blir igjen i det kalde nord   
Fjorårets aller største positive overraskelse var vel uten tvil Haugesund, som til slutt endte på en flott 6. plass. Nå skal de i gang med den vanskelige 2. sesongen. Treningskampene i vinter har vært så som så, og i tillegg så meldes det fra Haugesund at de plages med skader på både midtstoppere og på spisser. I tillegg så var det heller ikke på fremmed (kunst)gress Haugesund tok poeng i fjor, der de bare tapte en eneste kamp hjemme, så endte de med hele 8 tap borte.   
Det har nærmest blitt en vane at Tromsø havner høyt på tabellen, normalt sett mot alle eksperters tips. Men før denne sesongen så tippes de faktisk høyt på tabellen av det som er av eksperter og forståsegpåere. Tromsø har et svært spennende og ungt lag, så det skal bli spennende å se hva de får til. Hjemme har de vært bunnsolide de siste sesongene, og fjoråret endte med 10 seire, 2 uavgjorte og bare 3 tap på Alfheim. TIL har hatt mye hard og russisk motstand i oppkjøringen og har ikke vunnet så mange kamper, men de valset over Molde med hele 5-1.   
Dersom TIL er et lag som skal regnes med i år, så må de slå et bortesvakt og skadeplaget Haugesund hjemme, og 1.80 i odds er helt greit betalt for oss.     

Rosenborg valser over Brann   
Brann har det ikke lett om dagen, og de toppet hele bløtkaken med å prestere å tape 3-1 for 2. divisjonslaget Nest Sotra, i en kamp Brann toppet laget, så sent som denne uken. Brann har mistet halve første-elleveren fra i fjor, uten at de har erstattet de avgåtte spillerne med annet en billige unggutter.   
Rosenborg er nær sagt som vanlig tippet til å vinne hele serien. Men de kan få det tøffere en de liker, for også de har mistet spillere, og de har fått inn en ny trener som skal få sette sitt preg på laget. Rosenborg ledet 2-0 i siste treningskamp før seriestart mot Viking, men presterte å slippe inn 3 mål på slutten av kampen og endte opp med tap. Treningskampene har ikke vært noen parademarsj i vinter for trønderne, men de har en del meget pene resultater å vise til.   
1.90 i odds på Rosenborg borte mot et Brann lag som har måttet ha oppvaskmøte allerede før serien har startet, virker veldig bra betalt for oss. Det er da også det beste spillet vi har funnet til den første serierunden, og vi anbefaler det på det varmeste.