Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

CL-favorittene videre

Skrevet av: BT Karlsen 14.03.2011 14:05

De siste kvartfinalistene i Champions League skal finnes denne uken, og ikke helt uventet tror Betfairs ekspert Andy Gray at Manchester United og Real Madrid greit tar seg videre.

Her er Betfairs tippeekspert Andy Grays vurderinger:


Manchester United - Marseille

De fleste vil innrømme at den første kampen ikke var en bra kamp. Manchester United var mer enn fornøyde med å spille uavgjort ettersom de visste at en hjemmeseier vil gjøre at de går videre, og Marseille så så opptatt ut av å ikke slippe inn et bortemål at de ikke tok noen reelle sjanser når det gjaldt å sende mennene fremover på banen.

Når det gjelder returkampen tror jeg de franske mesterenes spilleplan vil være å frustere United ved å ikke gi de rom, og håpe at de kan få til noe på kontringer eller fra en dødballsituasjon. I deres tanker så vil det være nok for dem å få et bortemål for å kunne komme seg til neste runde.

Nani sin skade er en stor ulempe fordi han er den typen spiller som får ting til å skje når du sliter med å skape sjanser; han lagde også trøbbel for Marseille i den første kampen. Men det er mulig United kommer til å prøve å løse problemet med hans fravær ved å spille med tre på topp med Wayne Rooney, Dimitar Berbatov og Javier Hernandez foran en smal midtbane, og med det har de egentlig ikke behov for å erstatte den portugisiske stjernen med en annen kantspiller. Rio Ferndinand er en spiller som det ville ha vært godt å ha i kamper som denne på grunn av hans dyktighet til å takle de store kampene, men vi vet at han også kommer til å være ute.

Det er mulig vi kommer til å få nok en stillingskrig mellom disse to lagene, men Fergie sine gutter har vært strålende på hjemmebane denne sesongen, og med større erfaring ved å nå de siste stadiene av denne konkurransen tror jeg de kommer til å nå kvartfinalen nok en gang.

Anbefalte spill:
Kjøp Manchester United til å vinne til 1.52
Kjøp Manchester United til å vinne 2-0 til 7.2Real Madrid - Lyon

Lyon har vært Real Madrid sitt marerittlag i noen år nå, og som vi alle husker så slo de dem ut i fjor. Når det er sagt, så er dette et bedre Real-lag enn det vi har sett de siste årene når det gjelder disiplin og balanse. Borte er de dagene da to spisser og tre angripende midtbanespillere ikke løp tilbake til forsvar og Claude Makelele måtte holde fortet alene midt på banen.

Dernest har vi selvfølgelig Jose Mourinho som har en statistikk i denne konkurransen som ikke er mindre enn fremragende. Han har garantert sett mye av Lyon siden laget hans trakk den franske klubben og kommer til å ha en god ide om hvordan de skal takle dem.

Dette kan fort vise seg å være en av ukens mest underholdende kamper. Mourinho har rykte på seg for å være en ganske defensiv trener, men det er ganske strengt å si. Ja, han er pragmatisk, men Real har scoret mange mål denne sesongen og selvom angrepsspillerene hans løper tilbake til forsvar og jobber hardt, så løper også backene fremover og støttet angrepet når de kan, hvilket betyr at Real-kamper kan faktisk være en ganske så åpen affære.

Med det i tankene tror jeg det kommer til å bli over 3.5 mål i denne kampen, og jeg vil bli ganske så overrasket om det ikke er mennene i hvitt som får de fleste.

Anbefalte spill:
Kjøp Real Madrid til å vinne til 1.36
Kjøp Real Madrid til å vinne 3-1 til 13.0
Kjøp over 3.5 mål til 2.88