Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Manchesterlagene videre!

Skrevet av: Moderator 11.03.2011 12:30

Bolton, Stoke og to lag fra Manchester tar seg videre fra helgens fire cupkamper tror velkjente Andy Gray.

Betfair har sendt oss:

FA-cupen lørdag

Kappløpet om Premier League-tittelen er vid åpen etter de siste resultatene, men liga-action tar en pause denne helgen og alt dreier seg om FA-cupen. Det er fire spennende kamper, så la oss prøve å gjette hvordan de kommer til å utarte seg.

Birmingham vs Bolton

For noen merkelige par uker det har vært for the Blues. Fra jubelen over den Carling cupseieren til en noe flaut 3-1 tap hjemme mot West Brom som har satt i gang nedrykksalarmen til å ringe på St Andrews.

På en måte føler jeg at det tapet kommer til å ha en direkte innvirkning på denne kampen. Birmingham har allerede en cupseier under beltet denne sesongen og det er mulig de føler at FA-cupen i tillegg vil være for mye for dem. Siden livet i Championshipet neste sesong er i real fare er det mulig at Alex McLeish kommer til å føle at dette er en god mulighet til å gi noen av stjernespillerne sine en pause og gi sjansen til noen av ungdommene og mer erfarne spillere. Den avgjørelsen kommer ikke til å bli populær blant fansen, men noen ganger er det snakk om hva som trengs. La oss ikke glemme at de også spilte mot Everton i midtuken.

Når det gjelder Bolton, så spiller de ikke riktig like bra som tidligere i sesongen, men de er godt plassert i ligaen og i motsetning til motstanderene deres, kan de gjøre denne konkurransen til prioritet nummer en. Liverpool, Tottenham og Chelsea er alle ute, og Arsenal eller Manchester United kommer også til å gå ut denne runden; dette er kanskje den beste sjansen på lang tid for the Trotters til i det minste å komme til finalen.

Daniel Sturridge har gitt laget en real giv med farten og målene hans, men de må klare seg uten ham siden han ikke kan spille i cupen etter å ha spilt for Chelsea tidligere i sesongen.

Ikke desto mindre tror jeg Bolton er gode nok til å vinne denne kampen, nå som Birminghams tanker kommer til å være på andre ting. Dette kan bli en god fotballkamp hvor de besøkende er laget å heie på.

Anbefalte spill:
Kjøp Bolton til å vinne til 2.66
Kjøp 2-1 Bolton til 11.0


Manchester United vs Arsenal

Jeg har snakket om hvordan det er mulig at Birmingham ikke ser på denne konkurransen som en prioritet og det samme kan bli sagt for Arsenal. For et par uker siden så alt rosenrødt ut i hagen til the Gunners, men sjokktapet i Carling cupen og skuffelsen over å nok en gang å ha tapt mot Barcelona i Europa har gjort humøret dårligere. Hadde denne kampen blitt spilt på Emiratene ville jeg ikke ha tvilt på at Arsene Wenger ville ha plukket ut sitt beste lag, og jeg ville ha støttet laget hans til å slå ut ligalederene og gå hen for å vinne cupen. Men den spilles ikke på Emiratene, men på Old Trafford og jeg har en snikende mistanke om at spillere som Samir Nasri, Cesc Fabregas og Robin van Persie muligens får ettermiddagen fri for å bli spart til en siste push for Premier League-tittelen.

Selvom Arsenal skulle velge å bruke sitt sterkeste lag, så kommer de til å få tøffe 90 minutter. Hvor Manchester United sin borteform har vært ujevn er hjemmestatistikken deres superb i alle konkurranser. Ja, de har en midtukeskamp mot Marseille å ta seg av, men de trenger ikke å reise for den kampen og Sir Alex kommer til å ha tro på at han kan slå to ganske så sterke lag hjemme på fire dager uten å trenge å kutte og endre på første-elleveren sin.

Hva enn som skjer fra nå av og til sesongslutt, så er de en positiv ting United kan ta med seg fra denne kampanjen, og det er opptredenen til Chris Smalling. På begynnelsen ville mange ha trodd at han kun kom til å spille en håndfull kamper i de to hjemmelige cup-konkurransene, men skadene som har plaget Rio Ferdinand har betydd at Smalling allerede har startet i 16 kamper. Han har vært nødt til å spille sammen med forskjellige partnere på veien, noe som alltid er tøft, men han har gjort det ganske bra og viktigst av alt, han har blitt bedre for hver kamp og lært fra de få feilene han ha gjort.

Det er alltid morsomt å se de aller beste lagene møtes på dette stadiet av FA-cupen, men jeg har en følelse av at denne kampen ikke kommer til å ha helt samme intensitet som når Arsenal tar i mot United i ligaen om et par uker. Du kan argumentere for en seier til Arsenal, det kan du alltid, men jeg vil bli svært overrasket om det ikke er United sitt navn som er blant navnene for trekning av neste runde.

Anbefalte spill:
Kjøp Manchester United til å vinne 2-0 til 11.0
Kjøp Javier Hernandez til å score når som helst til 2.9


Søndag

To FA cup-kvartfinaler til å se frem i mot mens vi nærmer oss i å finne ut hvem som vil være vinner av 2010-11-versjonen av denne fantastiske konkurransen.

Stoke vs West Ham

Vi kunne lett argumentere for at West Ham oppnår sesongens andre cup-semifinale. De slo søndagens motstandere 3-0 i ligaen forrige helg, har massevis av angrepsmuligheter som Frederic Piquionne og Demba Ba i god form og de føler seg bra etter å ha vunnet de tre siste kampene deres i alle konkurranser. Vi sier alltid at selvtillit er en enorm faktor i profesjonell fotball og det å vinne kan bli en vane som alt annet her i livet.

Til tross for det så er jeg ikke overbevist om at de kommer til å vinne denne kampen. Tapet på Upton Park har såret Stoke-spillerne og trenerene og de er den typen gutter som ønsker å gjøre det godt igjen jo raskere jo bedre. Kun en uke etter at det skjedde, så har de en sjanse til å rette på ting igjen mot det samme laget, men denne gangen på deres egen bane. Pluss, det er en av de tingene som er vanskelig å forklare, men til tross for at fotball alltid er et enkelt spill over 90 minutter mellom 22 menn, så er det utrolig hvordan et omslag fra en konkurranse til en annen skaper en forskjellig tankegang.

Britannia-fansen kommer til å vibrere over utsikten til en FA cup-semifinale på Wembley og selvom Stoke ikke er trygge fra nedrykk riktig enda, kommer Tony Pulis til å se på dette som en god sjanse til å virkelig gi fansen noe å se frem i mot.

Det blir nok ikke den mest fantastiske fotballkampen på dagen, men de lidenskaplige Stoke-folkene kommer ikke til å bry seg så mye om det så lenge de går videre. Jeg tror de kommer til å gjøre det.

Anbefalte spill:
Kjøp Stoke til å vinne til 2.22
Kjøp Stoke til å vinne 1-0 til 8.0
Kjøp under 1.5 mål til 3.25


Manchester City vs Reading

City ser litt slitne ut for øyeblikket etter å ha spilt så mange kamper raskt på rad. Jeg tviler likevel på at så mange lag har så mye sympati for dem når du tar med i betraktning at benken deres ofte inkluderer spillere som Jo, Shaun Wright-Phillips og Mario Balotelli som alle ville ha gått rett inn på praktisk talt hvilket som helst annet Premier League-lag.

Jeg har snakket før om hvordan presset på Emiratene til å vinne en pokal ble større og større, og selvom Roberto Mancini selvfølgelig har hatt mye mindre tid på seg til å skaffe en, har han uten tvil hatt mye mer penger til å prøve å vinne en. Årets FA-cup representerer de beste sjansene deres til å vinne det første sølvtøyet på åresvis og jeg er sikker på at Mancini kommer til å plukke ut praktisk talt hans sterkeste ellever. Det får meg til å le at han ble anklaget for å ikke vise den riktige ånden da de spilte med det beste laget sitt mot Notts County bare fordi motstanderene hans var et lag fra en lavere liga. Han ønsker å vinne dette, så det er ikke overraskende at spillere som Carlos Tevez, Yaya Toure og David Silva spilte i den kampen. Hvem som spiller og når er ingen sin affære enn hans egen.

Reading har gjort det svært bra med å komme så langt og all ære til dem for å ha slått ut mitt gamle lag Everton i den forrige runden. Jeg kan ikke forestille meg at de gjentar det trikset, og alt i alt bør City få en relativt komfortabel kamp her.


Anbefalte spill:
Kjøp Manchester City til å vinne begge omgangene til 3.0
Kjøp Yaya Toure til å score når som helst til 4.0