Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Månedens OddsNetter februar: "Tommy Tusj"

Skrevet av: BT Karlsen 08.03.2011 22:10

Veteranen "Tommy Tusj" er gledelig nok tilbake med et høy aktivitetsnivå, og har bidratt mye i den senere tiden med mange gode analyser og innbringende tips. Hans innsats i februar førte ham til topps i vår månedskåring, og for tittelen "Månedens OddsNetter" får "Tommy Tusj" 1000 kroner inn på konto hos Moneybookers!

For den erfarne OddsNet-brukeren er "Tommy Tusj" et godt og gammelt navn. Han har holdt på lenge, og har tidlige vært OddsNet-tipser. Etter å ha holdt en litt lavere profil en stund, er det nå meget hyggelig å se at "Tommy Tusj" er tilbake med massevis av gode og innbringende tips.

Allsidige "Tommy Tusj" tipser med en imponerende bredde i ulike idretter og ligaer, og det er alltid en fornøyelse å lese hans analyser.

Fra "gammelt av" har "Tommy Tusj" flere utmerkelser, som månedstitteler fra både 2005 og 2006. I 2005 ble han til og med kåret til "Årets OddsNetter".
Det er meget hyggelig å kunne ønske ham "velkommen tilbake" ved å kåre ham til "Månedens OddsNetter" for februar 2011. 

Vi benytter anledningen til å takke våre brukere for alle tips og bidrag i februar, og håper på flere nye spennende tips og analyser neste måned! Du kan bli "Månedens OddsNetter" for mars 2011 ved å poste dine tips på OddsNet og ellers oppfylle de kriterier som er beskrevet under! Vi minner også om at man ved å bli kåret til "Månedens OddsNetter" stiller sterkt i kampen om å bli Årets OddsNetter, der vinneren får NOK 5.000 i tillegg til en flott pokal!

Til slutt tar vi med litt generell informasjon om våre kåringer/utmerkelser:

OddsNet ønsker å gjøre litt ekstra stas på gode bidragsytere og derfor har vi en kåring som vi kaller "Månedens OddsNetter". Den som vinner denne utmerkelsen mottar NOK 1.000 (eller tilsvarende i annen valuta) inn på spillekonto hos Moneybookers og inntar for evig tid en plass i OddsNets "Hall of fame".

Et kriterie for å bli vurdert som månedens OddsNetter er at man bruker "Mine spill"-funksjonen og poster tips på foraene. Mange benytter allerede denne funksjonen som enkelt kan brukes til å holde regnskap over både spill som postes på foraene og private spill. Vi ser likevel gjerne at enda flere OddsNettere tar i bruk funksjonen. Andre ting som vil bli lagt vekt på er selvsagt kvaliteten på analysene og tilbakebetalingsprosenten (TBP).

Vi understreker likevel at det ikke BARE er tilbakebetalingsprosenten for den enkelte som blir lagt til grunn ved utvelgelsen av månedens OddsNetter, men en helhetlig vurdering. For eksempel vil hjelp med utvikling av spilleguider, posting av resultater og alt annet som er positivt for OddsNets brukere telle med når vi skal plukke ut en vinner.

Hver bruker kan vinne en gang i løpet av året, og vinnerne står selvsagt samtidig sterkt i kåringen av "Årets OddsNetter". Årets OddsNetter 2011 vinner NOK 5.000 inn på konto hos Moneybookers i tillegg til en flott pokal!