Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Kjøkkenveien tilbake til Tippeligaen

Skrevet av: Moderator 08.03.2011 12:52

En av nasjonens beste spillere noensinne er klar for Tippeligaen igjen, men denne gangen må han ty til kjøkkenveien! Les hvordan Ronny Johnsen skal fronte Unibet!

Spilleselskapet har sendt ut følgende pressemelding i dag:

Tidligere landslagsklippe og Manchester United-stopper Ronny Johnsen fronter Unibet i det internasjonale spillselskapets største reklamesatsing i Norge noen sinne.

Kampen om norske oddstippere trappes ytterligere opp når Tippeligaen blåses i gang fredag 18. mars. Sammen med reklamebyrået Kitchen i Oslo, har Unibet laget syv reklamefilmer som skal lokke norske oddstippere til spillselskapets oddsspill på den norske Tippeligaen, engelske Premier League, spanske La Liga og europeiske Champions League.

Frontfiguren i kampanjen blir Ronny Johnsen (42), som kan se tilbake på en spennende karriere i ni norske og utenlandske klubber, 66 landskamper, tre Premier League-titler, èn Champions League-triumf, samt seier i den engelske FA-cupen og ett serie- og cupmesterskap i Norge.

-Ronny Johnsen blir både trygg forsvarer og en real goalgetter for oss. Ikke bare er han en av tidenes profiler i norsk fotball, han er også en klok og erfaren oddsspiller som det siste året har plukket gode kamper og prikket inn mange gevinster både til seg selv og Unibets trofaste spillere. Bare i Norge har vi mer enn 200.000 av dem, og mange følger trofast Ronnys ukentlige tips, sier Mads Jørgensen, PR og samfunnskontakt i Unibet.

-Med Ronny som lagkaptein satser vi stort på den norske Tippeligaen og Premier League. Dessuten blir han viktig i profileringen av vår live-streaming tjeneste direktesendte fotballkamper på Unibets portal som vokser kraftig. De to siste årene er spill på direktesendte kamper mer enn femdoblet hos oss, og vi jakter hele tiden på nye, attraktive webTV-rettigheter som tipperne kan se og spille på, sier Jørgensen.

Ronny Johnsen avsluttet sin aktive og svært begivenhetsrike fotballkarriere i Vålerenga etter 2008-sesongen. Han startet i sin lokale klubb Stokke, før nomadeferden gikk via Eik Tønsberg til Lyn, Lillestrøm, Besiktas, Aston Villa og Newcastle. Etter også å ha markert seg som en solid gevinstsanker på Unibets oddssider, ble han i fjor engasjert som spillselskapets oddsekspert. Nå skal han lokke flere norske tippere til den utenlandske nettportalen med hovedbudskapet høyere odds større gevinster.

-I dagens politiske kamp mellom norske myndigheter og Norsk Tipping på den ene siden, og utenlandske spillselskaper på den andre siden, har jeg respekt for at noen kanskje vil problematisere rundt at jeg som tidligere landslagskaptein og frontfigur nå spiller på lag med en utenlandsk aktør. Men for meg er dette uproblematisk - spesielt siden spillselskapene faktisk ønsker å støtte norsk idrett og kultur, men ikke får lov av myndighetene, sier Ronny Johnsen.

-Jeg plasserer min spill både hjemme og ute. Jeg har stort respekt for det viktige levegrunnlag som Norsk Tipping skaper for norsk idrett. På den annen side er det viktig å opprettholde den friheten vi spillere har til å velge vårt eget lag, og så lenge det er fritt frem for norske tippere å spille hvor de vil, gjør mange som meg og spiller der sjansen for å vinne er størst og gevinstene høyest, sier Johnsen.

Johnsen-kampanjen er Unibets største enkeltsatsing på det norske markedet noen sinne, med et budsjett på et tosifret millionbeløp. Allerede denne uken innleder Unibet sin TV-offensiv mot Tippeliga-tipperne. De syv reklamefilmene vil gjennom sesongen vises på TV-kanalene MAX, Eurosport, Viasat4, TV3 og Discovery Channel. Bannerannonsering og reklamespotter på Spotify inngår også i den strategiske markedsmiksen.