Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Fra vodka til øl

Skrevet av: Moderator 04.03.2011 12:09

I midtuken var det Red Bull og assosiasjonene man gjør rundt det som gjaldt for Betfairs mann. Eller kvinne. Vi vet faktisk ikke. I helga er fokuset bl.a. på Leverkusen og undertegnede tenker med en gang på annet drikke.

Nå er det ikke øl som Bayer Leverkusen delvis har hentet navnet sitt fra. Bayer er et tysk kjemisk og farmasøytisk konsern med aspirin som kanskje det mest kjente produktet, i alle fall for oss nordmenn. Men så var det dette med assosiasjoner da, selv må jeg innrømme at det er øl jeg tenker på når jeg prater om Bayer eller bayer. Det blir fort noen bayer nå og da og fort noen i kveld og i morgen. Heldigvis er det snart vaktskifte og helgefri, med saker som bl.a. avsluttende VM-helg og hatoppgjør i Premier League på programmet heves nok fort noen bayere i hånda.

Hevede Bayerhender får vi også håpe på når Betfair går for masse mål i oppgjøret mot Wolfsburg og når Barcelona skal knuse Zaragoza. I tillegg scorer ikke Bari mål! Dette skriver den hem'lige tipseren:

Med midtukens treff på over / under-dobbelen, ble vi fristet igjen, denne gang til to kamper som begge må ende over 2.5 mål for å kunne innkassere gevinst.

Bayer Leverkusen - Wolfsburg:

Vi starter i Tyskland hvor et, iallefall i det siste, målvant Leverkusen tar i mot tidligere sesongers målgarantister, Wolfsburg. Bortelaget har mistet Dzeko og spilte 3 kamper på rappen uten mål, men brøt den trenden da de tapte 1-2 borte mot Freiburg nest sist. Sist tok de en viktig seier da bunnlaget Gladbach ble slått 2-1 hjemme, en kamp hvor Håvard Nordtvedt spilte hele kampen for bortelaget forøvrig. Laget trenger poeng, og kjemper med Werder Bremen, Kaiserslautern og Stuttgart for å unngå nedrykk. Kanskje ikke klubbene man hadde forventet skulle være nedi søla, men sånn har det altså blitt.

Leverkusen på sin side kjemper i andre enden av tabellen hvor de ligger på 2.plass. Opp til Dortmund er det hele 12 poeng, men det er et kobbel av lag bak som kunne tenke seg sølvmedaljer, så laget må prestere bedre på hjemmebane enn de har gjort sålangt. De har faktisk tatt 8 poeng mer borte enn hjemme denne sesongen. Leverkusen har de siste 3 kampene scoret hele 9 mål og det har vært bl.a. mot tabellnaboene til dagens motstander, Werder Bremen og Stuttgart.

Leverkusen byr til fest mot lagene som sliter i bunnen og her ser vi for oss nok en målrik match.

Over 2.5 mål til 1.66


Barcelona - Zaragoza:

Den andre kapmen er hentet fra Spania og er noe mer typisk over 2.5 enn den første kanskje. Barcelona er overlegne i Spania og selv om de "kun" vant 1-0 i midtuken borte mot Valencia så har hjemmekampene mot lag av Zaragozas kvalitet blitt sendt hjem maltraktert. De tre siste tilsvarende kampene i ligaen har faktisk endt med Zaragoza-scoring i alle, men Barca har vunnet alle komfortabelt med en totalscore på 13-3! Zaragoza har faktisk scoret i alle sine kamper her, både cup og liga siden januar-2004!

Barcelona har en meget viktig kamp hjemme mot Arsenal i midtuken, men bredden i angrepet spesielt gjør at laget er kapabel til å score 4-5 mål mot nær sagt ethvert forsvar i Primera, da kanskje utenom de nest beste.

Zaragoza kjemper rett over nedrykksstreken og har nok lite å stille opp med her. De vet dog at de pleier å score her og det bør jo gi et lite håp og vilje til å kjempe mot overmakten iallefall.

Over 2.5 mål til 1.37.

Dobbelen gir 2.29 totalt og vi håper på plingfest lørdag fra kl.1830 og utover!


Søndagskupongen byr på et opplagt spill i Italia, og igjen er det Bari som er involvert i tipset.

Udinese vant hele 7-0 borte mot Palermo sist og fulgte med det greit opp 3-0seieren i nest siste bortekamp mot Cesena. Hjemme sist ble det 0-0 mot Brescia som er på plassen foran Bari, men laget har nå spilt 4 kamper på rappen uten å slippe inn mål og formen må sies å være meget bra med 12 mål scoret og 10 poeng spilt inn!

Bari scoret i det 87.minutt sist og reddet et poeng mot Fiorentina, i en kamp hvor Huseklepp blant annet gjorde en meget god figur uten å tegne seg på scoringslisten. Målet i den kampen var det første på 5 kamper og kan ha gitt dem et lite håp. Nå venter Milan på San Siro i neste kamp, så det går mot en ny tung uke for Huseklepp. Borte har laget scoret 7 mål på 13 kamper.

Kjøp Udinese til å holde buret rent til 1.97.