Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Toto2|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Tennis

Tilbake til forum
Vinner Wimbledon: Donna Vekic
Jaccobabe Postet 04.07.2018 16:51 Regnskap

Dette blir veldig mye synsing. Klar over det.

Damesiden i Wimbledon er vidåpen. Mange seedede spillerer ar allerede ute, inkludert potensielle vinnere (Kvitova, Sharapova, Stephens), mens flere av de som er igjen har usikker form (Venus, Serena, Konta).

Donna Vekic gjorde det bra på gress i fjor. Vant Nottingham og tapte en veldig jevn kamp for Konta (som da var i mye bedre form enn hun er nå i W).Ikke fullt så imponerende hittil i år, men ser ut som om det har løsnet etter imponerende seier mot Stephens (ekstremt variabel men dog) og Peterson (ledet 4-0 i 1, men lå plutselig under 4-5. Vant deretter de neste tre).

Hun har vært heldig med trekningen- Wickmayer i 3R og hvem hun nå møter i 4R (Strycova/Goerges?) er fullt overkommelig. I en QF kan hun møte Pliskova (som aldri har gjort det bra i W og har en tøff kamp mot Buzarnesu foran seg) eller Venus (ekstremt god på sitt beste, men tapt sett i begge kapmene så langt og ikke spilt spesielt bra i år) eller Bertens

SF blir tøff. Serena vinner hvis hun er på topp, men formen er usikker, og hun har tøffe kamper foran seg (2R skal være greit men 3R kan by på problem, deretter Keys, Caro/Safarova), men kommer hun til SF vinner hun trolig hele greia, men tror ingen, ei heller Serena selv vet hvor god hun er. Caro i trøbbel mot Makarova, og vil uansett ha problemer i 3R hvis hun kommer dit. 

Føler de beste spillerne er på øvre halvdel (Muguruza, Halep, Kerber). Kun en av disse kan nå finale og kan da ha vært gjennom mange tøffe kamper. Nederste halvdel ser betydelig enklere ut.

Unibet gir 101 i odds på at Vekic vinner. Føler dette er for høyt, og verdt en liten innsats (1/10). Spiller each way siden stor sannsynlighet for at hun faktisk taper finalen om hun kommer dit.

Lykke til hvis noen følger, og beklager rotete innlegg, 

- Svar på innlegg
Re: Vinner Wimbledon: Donna Vekic
Stigis Postet 04.07.2018 18:18 Regnskap
Hei Jaccobabe,

Jeg synes det er utrolig hyggelig med nye bidragsytere på forumet :-)

Nå har jeg riktignok sett brukernavnet ditt for en god del år siden, så hyggelig å ha deg tilbake - ikke minst ved å poste tips :-) Vi trenger større aktivitet på tennisforumet, så det er bare å klinke til fremover :-)

Kvinnesiden er vidåpen for tiden, noe jeg synes er veldig moro. Når en spiller som Kvitova plutselig blir satt ut av nerver og blir blåst av banen allerede i 1.runde, kan ALT skje! 

Personlig har jeg knalltro på Muguruza nok en gang. Toppnivået hennes er fantastisk på underlaget, så er spent på hvordan hun fremstår i de neste par kampene. Vinnerskallen Serena må man alltid regne med, og Kerber i toppslag kan slå alle!

Vekic er heldig med trekningen og har fordelen av å kunne gå litt "under radaren", men det er liten tvil om at hun behersker god gresstennis der både serve og forehand er solide våpen i bakhånd. Jeg tror det skal MYE til for at hun går hele veien, men oddsen til Unibet er selvsagt interessant likevel på en spiller som nok fortjener å havne i "outsider"-boksen.

Veldig interessant innlegg/tips du kommer med her. Som sagt veldig hyggelig når "nye" kaster seg utpå, så krysser fingrene for at vi får se mer fra "Jaccobabe" fremover :-)

Stigis
- Svar på innlegg
Re: Vinner Wimbledon: Donna Vekic
Jaccobabe Postet 05.07.2018 08:59 Regnskap
Jo takk. Var innom for en god del år siden, men har tatt pause.

Har hatt en del gode spill hittil under W (eks Makarova i går), men følte jeg ikke kunne begrunne noe særlig mer enn at jeg hadde en følelse og at Caro ikke er så god på gress og at makarova vant sist møte etc, så droppa innlegg.Skal også si at jeg har hatt mange dårlige spill jeg ikke har posta (Gombos, Basic etc), og en del som "nesten" gikk, som følte var bra selv om ikke vant (Mmoh, Krajinovic, Peng, Garin).

Skal prøve å komme med ett tips hver dag :)
Enig i alt du skriver om Vekic. Det skal veldig mye til at hun går hele veien, og Serena så veldig bra ut i går. Men oddsen på 101 var for høy. Nede i 51 nå.

- Svar på innlegg