Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|SuperLenny|Toto2|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Fotball

Tilbake til forum
VM-Kval: Sverige- Italia H
Kornboy Postet 08.11.2017 20:04 Regnskap
  • Sport:Fotball
  • Land:Internasjonal
  • Liga:VM-kvalifisering
  • Kamp / utøvere:Sverige- Italia
  • Tips/ utfall:H
  • Spillestopp:10.11.2017 20:45
  • Odds:3.50
  • Innsats:3
  • Selskap:Bet365

For meg er Sverige et klart spill i den første kampen mot Italia hjemme på Friends Arena. Det er veldig lett å like Sverige, de spiller morsom og underholdene fotball, scorer mange mål og er bunnsolide på eget gress. I motsetning til Sverige synes jeg det italienske landslaget er grå og kjedelige, men de er alltid skumle i slike sammenhenger, rett og slett fordi de er en ringrev i internasjonal målestokk, det er ofte de har akkurat det som trengs for videre avansement, ikke minst er de vanligvis meget solide defensivt, men de spiller på bortebane i første match og kommer mest sansynlig ikke til å ta store sjanser offensivt, dette er til og med en kamp hvor de har råd til å tape, ikke det at jeg mener at de kommer til å gjøre det med hensikt, men de kan fint vente med å avgjøre duellen til lagene møtes i Italia 3 dager senere. Dersom Svergie klarer å bryte ned det defensive til Italia å score mål, noe jeg tror de klarer, så har de en god sjanse på å vinne denne kampen. Sverige har vært offensivt veldig gode gjennom hele kvalifiseringen. Ta med at Sverige kommer til å ha "stinn brakke" i denne kampen, noe som betyr enormt i disse matchene.

Sverige kom på 2. plass i kvalifiseringen, kun slått av Frankrike, men svenskene var veldig gode på hjemmebane, etter at man startet med å spille 1-1 mot Nederland i kvalifiseringens første match på eget gress, ble resten av hjemmekampene vunnet, som alltid i kvalifiseringen er motstanden veldig variabel, noen lag/kamper vil gå under betegnelsen "enkle", men husk også at man slo Frankrike med 2-1. Til tross for at Frankrike vant gruppe A, var Sverige det klart mestscorende laget og sto med fine 4-1-0 og en målscore på 18-2 etter 5 hjemmekamper. Man må her nevne at 8 av målene kom mot Luxembourg, men uansett motstand er det ingenting som kommer av seg selv, Frankrike klarte ikke å score mål hjemme mot Luxembourg f.eks og de slo hviterussland bare med 2-1 i matchen etterpå, så det er svært få kamper som vinnes uten at man må jobbe for det. 

Janne Andersson har naturligvis tatt ut sin tropp til denne kampen og jeg kan med en gang si at det er en sterk tropp Sverige stiller, jeg kan også si med det samme at det ikke er noen store overraskelser, i bunn og grunn kan man forvente seg at de som starter er stort sett de samme spillerne som storspilte undergruppespillet. Lustig er utestengt i denne første matchen dog, derfor har man hentet inn Johan Larsson som har storspilt for Brøndby. Det svenske laget har vært samlet siden mandag, med andre ord i god tid før kampstart på fredagskvelden. I Svergie har de bekrefetet det som jeg skrev lengere oppe, Friends Arena er naturligvis stappfult.

Italia er en ringrev i slike sammenhenger, et VM uten Italia er slettes ikke vanlig og de er også gjort til relativt greie favoritter til å gå videre sammenlagt, er man favoritter til å vinne den første matchen på bortebane så vil man naturligvis være favoritter til videre avansement. Trenger ikke å vinne denne kampen i det hele tatt, de kan nesten også koste på seg et tap, grovarbeidet skal nok gjøres i hjemmekampen. Italia kom på 2. plass i gruppe G, kun bak Spania, men jeg vil også påstå at Spania var den eneste virkelige harde motstanderen til Italia og der tapte de med 0-3 påbortebane. 7-2-1 og en målscore på 21-8 er egentlig ikke noe mer enn det må være når resten av motstanden heter Albania, Israel, Makedonia og Liechtenstein. Den øvrige motstanden i denne gruppe var såpass middelmådig at det skilte et hav fra Spania og Italia ned til de andre lagene. Jeg ser for meg Italia som et veldig solid defensivt lag og jeg er rimelig sikker på at de bruker dette for alt det er verdt i disse kampene, spesielt i den første matchen i Sverige.

Som med Sverige stiller Italia en solid tropp. Buffon og Dunnaromma naturligvs med som målvakter, mens forsvaret står nesten bare av solide spillere i storklubber fra Italia og litt ellers i Europa. Da er jeg mer spent på hva de kan bidra med offensivt, her finner vi blandt annet Gabbiadini hos Southampton og Zaza fra Valenica, sistnevnte har gjort det godt hos Valenica og har dermed fått en ny sjanse, men har vist minimalt på landslaget, ellers finnes det noen litt mer sikre kort, men jeg står for påstanden om at Italia har litt mer blandet dropps offensivt enn defensivt. 

De siste 5 innbyrdes kampene mellom disse lagene er fordell Italia med 4-1-0, men ingen av disse kampene er spilt med Svergie som hjemmelag, det har vært 2 privatkamper og 3 EM-kamper, før dette må vi tilbake til 80-tallet for å finne innbyrdes mellom disse. Jeg tror mest på Svergie i hjemmekampen og 3,5 synes jeg kan prøves. Siden Sverige var ekstremt uheldige med å trekke Italia i disse play-off kampene ligger det meste av presset på Italia, svenskene kan spille med litt senka skuldre, mens det i Italia kreves videre avansement. Italia favoritter over 2 kamper, men det kan bli spennende om Sverige får et godt resultat i denne kampen, f.eks 2-0 eller 3-1.
 http://www.youtube.com/watch?v=dztb6wqUVNg
- Svar på innlegg
Re: VM-Kval: Sverige- Italia H
Kornboy Postet 09.11.2017 14:43 Regnskap
Jeg har allerede skrevet om Zaza, som har gjort det meget sterkt for Valencia (Kun Messi har flere scoringer i La Liga), nå ser det ut som at han har skadet seg for Italia.

"Det italienska landslaget har åkt på ett avbräck inför VM-playoffet mot Sverige.

Den formstarke anfallaren Simone Zaza har skadat knät och ser därmed ut att missa matchen på fredag.

Han har gjort det fantastiskt bra i spanska ligan. Så om han nu är skadad är det ju såklart en fördel för oss, säger Andreas Granqvist."


http://www.youtube.com/watch?v=dztb6wqUVNg
- Svar på innlegg