Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Odds

Tilbake til forum
VIF tar poeng på Hamar
oehb Postet 20.09.2018 12:31 Regnskap
Endret
20.09.2018 13:02 oehb

Endelig et skikkelig toppoppgjør mellom landets desidert to største hockeyklubber igjen - det begynner å bli en stund siden. Etter Storhamars nest siste pokal i 2008 sleit de mange år på en ørkenvandring uten verken kart, kompass, vann eller penger mens VIF fortsatt utfordret det ferske topplaget fra Stavanger, før det snudde relativt brått for få sesonger siden da bønda igjen tok steget opp nær toppen og VIF falt noe nedover.

Status nå er to lag plassert på plass en og to med ni poeng, Storhamar etter fire kamper og Enga etter tre. Denne sesongs hockeytabell vil jo halte mer eller mindre hele tiden siden det spilles med oddetall antall lag i eliteserien.

Storhamar var suverene fra månedskiftet oktober/november og ut sist sesong anført av noen spillere som har forlatt klubben - Berglund har spilt med C på brystet under oppkjøringen til den tyske toppserien, Nicholls fikk seg tryoutkontrakt i russiske toppserien KHL, mens Curran tjener greit i SHL. I tillegg er backen Morrison, som gikk fra å bli skadet i sitt første bytt og nesten bli betegnet som en flopp på Hamar til å være en bunnsolid klasseback i sluttspillet, borte. Inn for å erstatte disse har det kommet en utenlandsk trio som det foreløpig murres noe over blant supportere - verken backen Irving eller løperne Jakobs eller Fogstrøm har vært i nærheten av det man nok forventer. Backen Joel Johansson, bror til tidligere Storhamarspiller Linus som nå er assisterende kaptein i Färjestad, har derimot innfridd og vel så det. Fire seriekamper er spilt - en veldig god som på underlig vis ble tapt hjemme mot Oilers, og tre +/- middelmådige som alle har endt med seier mot Stjernen og Lillehammer borte, samt nyopprykkede Ringerike hjemme.

Vålerenga har imponert i seriestarten med tre sterke seiere - både Lillehammer og Sparta har reist hjem fra Furuset med 0-3-tap, mens de snudde underläge til seier borte mot tittelkandidat Frisk. Spesielt defensiven har vært imponerende god, samt at det er fryd å se en spiller som Lars Erik Spets tilbake med suksess på hockeybana.

Normalt ville dagens odds vært grei, men Storhamar sliter voldsomt med skader på backplass om dagen. Fire av åtte backer skal være ute - både Jimmy Andersson, forrige sesongs VIFspiller Andreas Øksnes, Lars Erik Hesbråten og Simen Løvhaug Hansen er meldt borte. Tirsdag debuterte en seksten år og to måneder gammel førsteklassing på WANG borte mot Lillehammer, forøvrig med bravur og matchavgjørende andreass midt i tredje periode, og det skal bli spennede å se hvordan hjemmelaget fyller opp backplassene i dag - fort må det tas en telefon til en lærer enten på et tidlig trinn på videregående skole eller i ungdomsskolen for å be om leksefritak til i morgen på par stykker. En spiller som Christian Bull må belage seg på 30 minutter+ på isen.

Jeg forventer en veldig jevn og tett kamp foran et mætt fjøs i kveld, og alle spill på oddsen man finner på Vålerenga lokker vedlig med skadeproblemene bakover for SIL - selv går jeg for 2,45 på UB etter 60 minutter hos Bet365. 
- Svar på innlegg