Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Toto2|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Trav

Tilbake til forum
V76 Bjerke 20.12
sent Postet 20.12.2017 17:42 Regnskap

 

Strykninger

Løp Produkt/Avdeling Strykninger
5 V76-4, V5A-1 9 Enjoythetriumph S.C.
6 V76-5, V5A-2 4 Solitario Jet (IT)
8 V76-7, V5A-4, DD-2 8 L.J.'s Andy Hall9 Quite Fast
9 V5A-5 5 Komnes Molla

Ingen rapporterte kjøreendringe

 

V76 Duellen   https://www.youtube.com/watch?v=KArTzD22QuQ

 


BANE

 

Magnus Teien Gundersen ganger tre?

Skrevet av André Ringelien

 

Magnus Teien Gundersen kjører tre store favoritter når årets siste V76 omgang står for tur. Ghandi B.R., Bråtnesfaks og N.Y. Coeur de Soleil har alle fine oppgaver og står ugardert på våre V76 forslag.

Dagens bankere:
V76-2: 1 Ghandi B.R.

Har hatt en brukbar sesong og gjør sin siste start for året. Forutsetningene er perfekte med et godt spor og feltets mestseirende kusk. Startrask som han er tror jeg ekvipasjen forsvarer sporet på startsiden og siden får kontrollere det mest i tet. Møter et par gode konkurrenter i Hazil Boko og Mixed Zone, men Hammersborg-traveren har vunnet sportrekningen og leder mest sannsynlig fra start til mål!

V76-3: 4 Bråtnesfaks
Har en liknende oppgave som sist. Da var han totalt overlegen og kunne ha vunnet med langt større margin om kusken hadde kjørt for fullt. Jeg tror på et liknende scenario og ser kun galopp imot!
 

V76-7: 5 N.Y. Coeur de Soleil
Innfridde som vår banker sist onsdag. Løpet er ikke noe verre enn sist og 4-åringen er trolig enda bedre med løp i kroppen. Ekvipasjen sitter tidlig i tet og legger på til to strake!

 

Dagens luringer:
V76-1: 2 Lygne Odine

Har vært hissig og galoppert mye i det siste. Dersom treneren får roet henne ned og holdt henne i trav, er hun god nok til å kjempe i toppen!

 

V76-4: 1 Elena B.R.
Er en bra hest i grunnlaget. Sporet er perfekt med tanke på et fint løpsopplegg og med klaff på veien kan ekvipasjen ta årets andre seier!

 

V76-5: 1 Muscle Mack
Gikk bra i Norgesdebuten mot knalltøff motstand. Ikke like bra sist, men tilbake i slag kan 5-åringen kjempe i toppen fra perfekte forutsetninger!

SPILL VÅRE V76 FORSLAG HER

SPILL VÅRE V5 FORSLAG HER

 

V76 onsdag 20.desember.

Bane: Bjerke Travbane
Løpsdag: 20.12.2017
Tips av: André Ringelien
Spilltype: V76
Kommentar: Superonsdag med 686 145 kroner ekstra i syverpotten. Magnus Teien Gundersen blir dagens nøkkelkusk!
Dagens banker: Ghandi B.R., Bråtnesfaks og N.Y. Coeur de Soleil
Dagens outsider: Lygne Odine, Elena B.R. og Muscle Mack

 

Bjerke Travbane 20.12.2017 (V76)

Bane: Bjerke Travbane
Løpsdag: 20.12.2017
Tips av: Frode Gjesdal
Spilltype: V76
Kommentar:

V76-tips til Bjerke av Frode Gjesdal: Magnus Teien Gundersen kjører begge mine bankere denne onsdagen. Både Bråtnesfaks (V76-3) og N.Y. Coeur de Soleil er ute etter å legge på til to strake Bjerke-seirer. 

 

Dagens banker:

4 BRÅTNESFAKS (V76-3) vant på en svært overbevisende måte sist. Han overtok teten etter 500 meter, og i mål var det bortimot 30 meter ned til annenhesten. Føringen er innen rekkevidde igjen, og han er kommet heldig ut av sportrekningen. Solid sjanse. 5 N.Y. COEUR DE SOLEIL (V76-7) leverte en fullt godkjent innsats etter tre måneders pause sist. Det virker som om konkurrentene har respekt for ham, og det med god grunn. Hesten er matchet mot de beste 4-åringene i landet hele sesongen. Jeg tror han trykker seg til tet igjen, og blir der til mål er passert.

 

Dagens outsider: 2 FROM ZERO TO HERO (V76-2) galopperte med vinnersjanse sist. Gangen før var han kun slått med hode i V75-løpet S.M.K Smashing vant. Fra annetspor bør det bli en fin reise. 4-åringen bør tidlig på bongen.

 


 

- Svar på innlegg
Re: V76 Bjerke 20.12
sent Postet 20.12.2017 17:43 Regnskap


VG

 

Vurderinger og kupongforslag fra Anders Olsbu

 

Tekno Odin gjorde et flott comeback etter skade sist, men måtte nøye seg med annen etter å ha blitt litt heftet mot siste sving. Tjomsland-traveren kan være tilbake i seierssirkelen nå.

Alt fra Bjerke kan du se direkte på trav.vg.no onsdag fra kl. 17.30.

 

Men 6 Tekno Odin (V76-6) møter et par gode Hamre-travere i form av 7 Ingbest og 8 Jærvsørappen, men de skal være veldig gode for å true 11-åringen som med seier vil runde 10,4 millioner kroner innkjørt.

I stedet bankertipper jeg 4 Bråtnesfaks (V75-3) og 2 Tassen H. (V75-4). Begge holder toppform.

Snaue 700 000 kroner ekstra venter i syverpotten.


Dagens banker
:
4 Bråtnesfaks (V76-3) var overlegen som VG-banker sist. Feilfritt vinner han normalt igjen.

Dagens luring:
1 Muscle Mack (V76-5) har stått vrient til mot gode hester i sine to starter på norsk jord. Dessuten hadde han dårlige blodverdier sist. Krogh-Hanssen-traveren skal være bra fra start. Skulle han forsvare sporet, uten at åpningen blir for tøff, kan det muligens holde helt inn.


Her er flere V76-luringer
:


11 Modijerva (V76-1)
hadde ikke brodder sist, skled i startfasen og var helt nede på knærne. Overtok føringen 1100 igjen, men firte til femte. Gangen før knep hun seieren fra Harald som sto 20 m bak. Feilfritt og på sitt beste, er det ikke umulig, selv om tilleggshestene står litt dumt inne i dette løpet.

2 From Zero To Hero (V76-2)
har utviklet seg radikalt. Var uheldig sist og feilet som mulig vinner mot siste sving. Gangen før tapte han kun på foto for S.M.K. Smashing. 4-åringen står fint til spormessig og skal regnes blant de tre.

8 Jærvsørappen (V76-6)
viste ikke all verden etter to måneders pause sist, men kan nok ventes klart forbedret med det løpet i kroppen. Skulle det bli litt kjøring mellom de to mest betrodde, kan han speede fort til slutt om han får rett ryggløp. Er ikke helt ufarlig da. Har dessuten fordel av sprint.

3 Lobster's Sam (V76-7)
er en kapasitetshest som har hatt mye utur. Når gjør han en veldig spennende start i Hamre-regi. Kan være klart forbedret og skal ikke avskrives.

 


NETTAVISEN

 

Vurderinger og kupongforslag fra Kurt Rune Leirvåg

 

Vi er godt i gang med den siste uken før julehøytiden og det er en meget spennende uke innen travsporten. Det ble altså helt uløselig for spillerne i V75 på Bjerke lørdag og dermed er det klart for dobbel jackpot og ENORME 7 735 410 kr ekstra i sjuerpotten til lørdagens V75-omgang på Drammen travbane. Lørdagen er samtidig starten på V75 Julebonanza med ni V75-omganger på ni dager med en samlet premiesum på 330 millioner kroner. Legg ellers merke at det også er Superonsdag på Bjerke! Bonuspotten fordeles på alle med 7 rette. 686 145 ekstra i sjuerpotten! Superonsdag kommer en uke tidligere i desember på grunn av at det er V75 Julebonanza på Bjerke onsdag 27.desember.

 

Heretter skal det dog handle om kveldens V76-omgang på Bjerke. Her venter det Superonsdag. Bonuspotten skal fordeles på alle med 7 rette. 686 145 ekstra i sjuerpotten! Superonsdag kommer en uke tidligere i desember på grunn av at det er V75 Julebonanza på Bjerke onsdag 27.desember. Det er store favoritter på farten og Geir Vegard Gundersen blir utvilsomt kveldens nøkkelkusk. Han blir knallhardt betrodd i tre av kveldens sju V76-løp. Både 1 Ghandi B.R. i V76-2, 4 Bråtnesfaks i V6-3 og 5 N.Y. Couer de Soleil blir store favoritter i sine respektive løp. Jeg velger meg de to sistnevnte som mine V76-bankere.

 

Enda bedre nå?
5 N.Y. Couer de Soleil blir min hovedbanker i V76-7. Fireåringen gjorde sin første start på drøye tre måneder i V76-7 på Bjerke for to uker siden. En offensiv Magnus Teien Gundersen forserte seg til tet etter en snau runde og var deretter aldri truet i kampen om seieren. Med det løpet i kroppen og noenlunde samme type motstand i kveld, taler svært mye for en ny seier for hesten i kveld. Jeg tror på ny seier og lanserer 5 N.Y. Couer de Soleil som den ene av mine to V76-bankere i kveld og bankerspiller også hesten i DD.

 

Totalt overlegen feilfritt
Travtrener Heidi Moen tok en bejublet finaleseier i V75-7 med Horgen Lynet på Bjerke lørdag. Onsdag kan hun få mer å glede seg over når stallhesten 4 Bråtnesfaks jakter årets sjuende seier i V76-3. Den høykapable vallaken kom alene til mål som storfavoritt i seiersløpet på Bjerke 29/11 og er helt overlegen sine konkurrenter i V76-3. Galopprisikoen er blitt klart mindre i det siste og dette skal være topp vinnersjanse. 4 Bråtnesfaks i V76-3 blir min andre V76-banker på Bjerke i kveld i V76-3.

 

Topp sjanse for Tassen også
I V76-4 er det enda en storfavoritt på farten. Fireårsvallaken 2 Tassen H. har imponert stort i to strake seiersløp og møter alt annet enn avskrekkende motstand i V76-4 i kveld. Bra startspor har hesten også. Jeg forstår dem som bankerspiller 2 Tassen H. i dette løpet, men all den tid jeg har to andre bankeralternativer jeg tror enda mer på, velger jeg å spekulere litt. Jeg bankerspiller riktignok 2 Tassen H. på det minste V76-forslaget.

 

1 Elena B.R. er hovedopponenten. Denne dama har vært klart forbedret på slutten og fra førstespor er det garanti for at hun får et flott løpsopplegg. Skulle Tassen H. rote seg bort eller være litt under pari for dagen, er Elena B.R. en klar vinnerkandidat i dette løpet. I tillegg betaler jeg for 6 Aspire på de to største V76-forslagene.Det er fin kapasitet i denne Glittum-hoppa og hun er utvikling. De tre hestene blir mine utvalgte i V76-4.

 

V76-5/V5-1 - Stallansatte. Finale. Varmblods. 2100 meter auto.
Det andre av kveldens finaleløp for stallansatte er et meget fint spilleløp og her setter jeg 1 Muscle Mack først på min rangering. Karoline Krogh-Hanssen trente Muscle Mack har gjort to starter her til lands, men foreløpig er det ikke lett å plassere denne yankeen. I kveld varsles det tetkjøring og magefølelsen sier at denne kan komme til å levere i kveld.

 

V76-6/V5-3/DD-1 -Kaldblodseliten. 1609 meter autostart.
Tre hester gjør normalt opp om seieren i dette eliteløpet for kaldblodshester. Unde tvil setter jeg 7 Ingbest først på min rangering. Hesten var kanongod i seiersløpet nest sist og fulgte opp med et flott løp til tredje i V75 sist på Jarlsberg bak formhestene Odd Herakles og Kleppe Slauren. Tom Erik Solberg er garantert på tetjakt i kveld.
 

6 Tekno Odin gjorde sin første start på nesten åtte måneder på Sørlandet for drøye to uker siden. Ble gjort til storfavoritt da, men rakk ikke frem til seier fra 40 meter tillegg, etter en i overkant passiv styring av Øystein Tjomsland. I kveld blir det garantert mer offensiv kjøring og Tekno Odin er naturligvis en klar seierskandidat i V76-6.  8 Jærvsørappen innledet strålende i regi Frode Hamre, men har ikke vært som best i de siste startene. Rapporteres forbedret igjen i trening nå og på sitt beste, er det ingen tvil om at Jærvsørappen kan blåse inn til seier her. De tre hestene bør være et bra lås i V76-6.

 


JOKERSYSTEMET

 

Dagens banker:

V76-3: 4 Bråtnesfaks vant helenkelt med krefter igjen sist. Virker til å ha stabilisert seg og går han feilfritt spør han neppe noen om seieren her. Kun galopp imot. Kveldens første alenestrek.

V76-4: 2 Tassen H. har virkelig fått vist hva han er god for i de to seiersløpene. Står perfekt inne i løpet her og er god for å senke rekorden sin ett par sekunder. Det ligger an til at han kjører seg tidlig til tet og da skal det svært mye til for at han taper løpet. Banker!


Dagens objekter:

V76-6: 8 Jærvsørappen står leit til ytterst bak vingen på sprint. Skulle det imidlertid bli litt trykk i løpet underveis er det ikke mange som står imot Jærvsørappen på en kortspeed. Stall Hamre melder om oppadgående form og vi anbefaler et tidlig kryss.

V76-7: Nok en hest fra stall Hamre vil vi advare for: 3 Lobster`s Sam gjør sin første start for Hamre og varsles å komme ut skoløs, med helstengt hodelag og i amerikanervogn. Skulle N.Y.Coeur De Soleil gjøre seg bort er det fort Lobster`s Sam som blir ropt opp tilslutt. Skal strekes ved gardering.

 


TOTOPRO

 

Det er månedens siste V76-omgang på Bjerke i kveld og dermed skal bonuspotten utbetales. Dermed er betingelsene for spill bedre enn vanlig, og med forventet fin omsetning blir det meget fine penger å spille om.

Det er tre klare bankeralternaitver på forhånd. Vi tror aller mest på Tassen H. i V76-4 og N.Y. Coeur De Soleil i V76-7, og det blir nærmest en smaksak om man skal velge en av disse framfor den andre. Vi falt til slutt ned på førstnevnte, Tassen H. er minst rutinert av bankerkandidatene, men også minst spilt. I tillegg til de to nevnte står 4-Bråtnesfaks alene på den minste flatbongen, men det er en viss galoppfare for det som pt. er dagens største favoritt.

Innleveringsfristen for systemspill til V76 er som vanlig tre små minutter før kl. 19, og det ligger en bonuspott på drøyt en kvart million til en eventuell alenevinner. Det er som vanlig også V5 på Bjerke i kveld med frist kl. 20.02 for systemspill.

Bankere

V76-4 2-Tassen H. har vunnet sine to siste starter på overbeisende vis. Står fint til og møter ikke stort tøffere motstand enn han har gjort. Trolig legger vallaken på til tre strake, godt understøttet av en velkjørende Andre H. Stensen. Ok banker.
V76-7 5-N.Y. Coeur de Soleil leverte en bunnsolid innsats til seier først gang ut etter pause sist, og er en god hest i grunnlaget. Kommer han i gang uten uhell og får overta uten sverdslag som sist, er løpet trolig avgjort. Ok banker.
V76-3

4-Bråtnesfaks har utvilsomt en fin oppgave her, om det går i trav. Galopprisikoen har blitt mindre, men er fortsatt til stede. Vant sist og får trolig komme foran tidlig uten sverdslag. Grei banker.

 

   

Dagens luring

   
V76-2 4-Sima's Starmail kan fort stikke til tet her. Treneren vil helst ha ryggløp, men uansett bør det bli en fin posisjon og fort bra utfall. Under 4% onsdag formiddag er meget interessant. Gardering.

Objekter

   
V76-1 5-Mila er ei fin treårshoppe som blir stadig bedre. Prestasjonen sist som gav 3. plass rekker en bit her og. Bør på.
 

11-Modijerva har levert flere fine prestasjoner, og har nok litt å gå på tidsmessig. Står i bra spor og er verdt en strek på litt gardering.

--------------------------------------------------------------------------

V76-2 5-Norva Jacase kommer ut etter behandling og pause med bra rapporter. Kan fort hevde seg direkte. Gardering.
 

10-Bom Simoni (DK) skuffet sist etter å ha avsluttet veldig fint et par ganger. Tilbake opp mot sitt beste er han trippelaktuell her, og også et mulig skrellbud med litt klaff.

--------------------------------------------------------------------------

V76-3 12-Strikkeprinsen har vært god under sal, men stort sett bare galoppert foran sulky den siste tiden. Får Høitomt opp bak nå, og det kan fort være match direkte. Vi minner om at Magnus Teien Gundersen kjørte feilfritt i tre av fire til seier og to trippelpalsseringer i vår/sommer med vallaken. På ved gardering.
 

3-Neslands Tron er behandlet siden sist og kan fort svare på det. Ok utgangsposisjon og i alle fall trippelaktuell.

--------------------------------------------------------------------------

V76-4 1-Elena B.R. kan kanskje svare tet, uten at vi er sikre på at Kvikstad ønsker å sitte foran. Er uansett sikret fint løp og er fort tøffest i mot favoritten.
 

10-Memphis Tennessee E.P. har vunnet sine to siste starter, da etter tidlig tet. Komme ikke foran herfra, og må ta et steg fram prestasjonsmessig for å utfordre de to mest betrodde i bedre spor. Uansett trippelaktuell.

--------------------------------------------------------------------------

V76-5 6-Ultimo Tango (S) var flink 2. ikke langt bak favoritten her sist. Tydelig på gang, verdt en strek.
 

8-Frankie Lobell (NL) er jevn og flink, men har tapt sportrekningen her og vinner i tillegg sjelden. Mest trippelaktuell, men eventuelt også bred gardering.

--------------------------------------------------------------------------

V76-6 8-Jærvsørappen rapporteres i framgang i trening. Dumt spor, her må taktikken klaffe. Har rå toppfart og kan vinne et slikt løp om formen er på plass. Spilles.
 

5-Finnskog Sjefen er lynkjapp ut og kommer trolig først til planken. Slipper nok til den av de tre beste som kommer først, og kan fort være på trippel på en sprint.

--------------------------------------------------------------------------

V76-7 3-Lobster's Sam kommer ut i ny regi Hamre og det er selvsagt spennende. Er ni år, men oppleves å ha mer inne enn vist. Skal på ved gardering fra fint spor.
 

10-Wizard Of Ousse avsluttet fint til 2. plass i løpet 5-N.Y. Coer De Soleil vant sist, som var første gang etter over fire måneders pause. Kan kanskje utfordre om den har gått litt fram og alt klaffer. I alle fall om alt ikke går på skinner for favoritten underveis.

--------------------------------------------------------------------------

 


 

- Svar på innlegg
Re: V76 Bjerke 20.12
sent Postet 20.12.2017 17:45 Regnskap

A RINGELIEN

 

Det er duket for årets siste SUPERONSDAG på Bjerke Travbane i kveld! 686.145 ekstra til fordeling i syverpotten. Du kan vinne 2,5 millioner. André Ringelien byr som vanlig på sine tips og lanserer tre bankerkandidater. Husk innleveringsfristen kl. 19:00

 

Dagens bankere
V76-2: - 1 Ghandi B.R. har hatt en brukbar sesong og gjør sin siste start for året. Forutsetningene er perfekte med et godt spor og feltets mestseirende kusk. Startrask som han er tror jeg ekvipasjen forsvarer sporet på startsiden og siden får kontrollere det mest i tet. Møter et par gode konkurrenter i Hazil Boko og Mixed Zone, men Hammersborg-traveren har vunnet sportrekningen og leder mest sannsynlig fra start til mål!

 

V76-3: - 4 Bråtnesfaks har en liknende oppgave som sist. Da var han totalt overlegen og kunne ha vunnet med langt større margin om kusken hadde kjørt for fullt. Jeg tror på et liknende scenario og ser kun galopp imot!

 

V76-7: - 5 N.Y. Coeur de Soleil innfridde som vår banker sist onsdag. Løpet er ikke noe verre enn sist og 4-åringen er trolig enda bedre med løp i kroppen. Ekvipasjen sitter tidlig i tet og legger på til to strake!


Dagens luringer
V76-1: - 2 Lygne Odine har vært hissig og galoppert mye i det siste. Dersom treneren får roet henne ned og holdt henne i trav, er hun god nok til å kjempe i toppen!
V76-4: - 1 Elena B.R. er en bra hest i grunnlaget. Sporet er perfekt med tanke på et fint løpsopplegg og med klaff på veien kan ekvipasjen ta årets andre seier!
V76-5: - 1 Muscle Mack gikk bra i Norgesdebuten mot knalltøff motstand. Ikke like bra sist, men tilbake i slag kan 5- åringen kjempe i toppen fra perfekte forutsetninger!

 


To førjulsbankere

Lars Anvar Kolle

V76 Bjerke: Jeg tror på to bankere på Bjerke onsdag kveld. Begge har perfekte oppgaver på papiret. jeg synes at begge har topp sjanser til å vinne.

Les mer

V5 Bjerke

Frode Gjesdal

V5-tips til Bjerke av Frode Gjesdal: Det er ikke mange bankerkandidater i V5-spillet, men Derby-deltakeren N.Y. Coeur de Soleil har en fin oppgave i V5-4. 

Les mer

V76 Bjerke

Frode Gjesdal

V76-tips til Bjerke av Frode Gjesdal: Magnus Teien Gundersen kjører begge mine bankere denne onsdagen. Både Bråtnesfaks (V76-3) og N.Y. Coeur de Soleil er ute etter å legge på til to strake Bjerke-seirer. 

Les mer

 


 

OBJEKTSERVICE

 

Bonuspotten på 686 145,- fordeles på alle med syv rette ikveld. Dermed kan det bli fine førjulsgaver på de som kommer seg gjennom, men kveldens runde har to-tre solide storfavoritter på farten. I tillegg ser V76-6 ut som et tre-hestersoppgjør, med Tekno Odin i spissen.

V76 Bjerke 20.desember v/Morten Rustad

13 år gamle Kjekk Pila har gjort det bra i debutsesongen. Vunnet to og feilet i striden sist. Har imidlertid også rukket å være helsvak i ett løp. Ikke helt til å stole på som favoritt i V76-1, selv om kvaliteten på løpet ikke er høy. Strekhestene ligger best an i et åpent løp. 10 år yngre Mila viste klar fremgang sist da hun ble tredje bak Stuve Sky og Stian. Fortsetter progresjonen kan det være godt nok. Lygne Odine galopperte vekk en klar annenplass bak gode Brazze Borken tredje sist. Viste fin fart etter galopp som diskvalifisert nest sist. Klar galoppfare og negativt kuskebytte, likevel liten luring på 5% i dette laget.

 

Beste kusken og beste sporet er alltid pluss. Gandhi BR naturlig favoritt herfra i V76-2. Kan forsvare sporet. From Zero to Hero var godtgående utenfor lederen da galoppen kom mot siste sving sist. Kunne vært en vinner ellers i et løp som ble vunnet på 16,1/2100a. Kom akkurat for sent til å vinne i V75 gangen før, og slo faktisk Gandhi BR da de møttes i V75 30/9. Ved den anledning fikk From Zero to Hero heller ikke kjørt for fullt. Kan avgjort utfordre favoritten. Mixed Zone var positiv etter kort galopp i V75 sist, i sitt første løp etter pause. Elvis Ruda har vært god i sine to starter etter pause. Først fra dødens bak ganske gode hester, sist avsluttet han fint etter innledende posisjonsproblemer og hindringer rundt siste sving. Toppkusk. Skrellobjekt. Bom Simoni skuffet sist, bra spurt gangen før der han slo 4x mer spilte Hazil Boko. Ikke like rutinert kusk, men på 2-3% kan ekvipasjen overraske.

 

Bråtnesfaks er noe hardere ute i V76-3, men samtidig langt bedre enn grunnlaget sitt. Noe han viste nest sist som toer bak Troll Solen etter flott avslutning. Var helt overlegen fra tet sist. Feilfritt dundrer han trolig bare på til han sitter foran igjen. Da blir det tungt for resten. Strikkeprinsen har gjort det aller best i monté, men blir kraftig kuskeforsterket. Prins Philip feilet i striden på oppløpet sist, et løp der Alsaker Blest satt fast etter startgalopp. Prins Philip er strået hvassere på sprint, men må justeres opp fra lave 0,6% av systemspillere.

 

Tassen H klarte ikke få uttelling i sine fire første starter. Det hjalp med kuskebyttet. Kan fort komme seg foran og ta sin tredje strake i V76-4. Berettiget klar favoritt. Aspire viste fin fart mellom og etter to galopper i norgesdebuten på Sørlandet. Unngikk galoppen sist, men havnet i dødens. En luring om alt klaffer. Just Like Messi manglet rom etter å ha tapt 30-40m på galopp nest sist. Fulgte opp med seier sist etter halve løpet i dødens. Skrellkort igjen.

 

Income med urutinert kusk ingen fristende favoritt i V76-5. Måtte jobbe for å holde unna for Ultimo Tango sist. Above From de Hessspurtet godt da luken kom sist  ........   .............   ...............

 

Les videre    http://www.objektservice.no/?mapping=71&produkt_nr=100872

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

- Svar på innlegg
Re: V76 Bjerke 20.12
sent Postet 20.12.2017 17:46 Regnskap
Endret
20.12.2017 18:05 sent

 

VG

Avd Markeringer
1 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
2 1, 2, 3, 7
3 4 Bråtnesfaks
4 2 Tassen H.
5 1, 2, 5, 6, 8, 9, 11, 12
6 6, 7, 8
7 3, 5

2496 rekker= kr 1 248,001)

 

NETTAVISEN

Avd Markeringer
1 1, 4, 5, 6, 7
2 1, 2, 3, 6, 7, 10, 11
3 4 Bråtnesfaks
4 1, 2, 6
5 1, 5, 6, 9, 11, 12
6 6, 7, 8
7 5 N.Y. Coeur de Soleil

1890 rekker= kr 945,001)

 

 

TOTOPRO

Avd Markeringer
1 1, 2, 4, 5, 6, 7, 11
2 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10
3 4, 6, 12
4 2 Tassen H.
5 1, 5, 6, 8, 11, 12
6 6, 7, 8
7 5 N.Y. Coeur de Soleil

3024 rekker= kr 1 512,001)

 

 

 


LA KOLLE

Avd V76 - kr 400,00
1 1, 4, 5, 7
2 1, 2, 6, 7, 10
3 4 Bråtnesfaks
4 1, 2, 8, 10
5 5, 11
6 6 Tekno Odin
7 3, 5, 7, 10, 12

 

F GJESDAL

Avd V76 - kr 432,00
1 1, 4, 7
2 1, 2, 3, 4, 6, 7
3 4 Bråtnesfaks
4 1, 2
5 1, 5, 6, 8, 9, 10, 11, 12
6 6, 7, 8
7 5 N.Y. Coeur de Soleil

 

A RINGELIEN, bane

 

1. avd 1-2-4-5-7-6-8-11-13-9
2. avd 1 Ghandi B.R.
3. avd 4 Bråtnesfaks
4. avd 1-2-10-3-6-4-8-12

5. avd 1-5-6-8-9-11-12
6. avd 6-7-8-10
7. avd 5 N.Y. Coeur de Soleil

Pris: 1120 kroner *

 

Hegnar forum  http://www.hegnar.no/Forum     ***V-76 og *V-5 BJERKE 20.12. *Julespesial.

 


Kupong 1
Pris: 432 kr
Avd Markeringer
1 1, 4, 7
2 1, 7, 2, 6, 12, 4
3 4 - Bråtnesfaks
4 2, 10
5 5, 11, 1, 12, 6, 9
6 6, 5, 8, 7
7 5 - N.Y. Coeur de Soleil

Systemautomaten-Totopro

Kupong 2
Pris: 240 kr
Avd Markeringer
1 5, 6, 2, 11, 13
2 1, 7, 2, 6, 12, 4
3 4 - Bråtnesfaks
4 2, 10
5 5, 11
6 6, 5, 8, 7
7 5 - N.Y. Coeur de Soleil

 

Kupong 3
Pris: 96 kr
Avd Markeringer
1 1, 4, 7
2 9, 10, 5, 11
3 4 - Bråtnesfaks
4 2, 10
5 5, 11
6 6, 5, 8, 7
7 5 - N.Y. Coeur de Soleil

Totalpris: 768 

 


TJOMSLAND

- Svar på innlegg
Re: V76 Bjerke 20.12
sent Postet 20.12.2017 17:48 Regnskap
Endret
20.12.2017 17:53 sent
20.12.2017 17:53 sentTJOMSLAND

 

Bjerke travbane 20.12-2017

Løp 2
Jega Janda /Øystein Tjomsland
- Var sterkt forbedret sist og viste litt av det hun kan i feilfri utgave. Feilfritt løp igjen er det som gjelder og da skal hun markeres ved gardering.


Løp 7
Tekno Odin /Øystein Tjomsland
- Var tilbake sist etter langt avbrekk og innsatsen var veldig bra. Avslutningen på oppløpet var solid og han gikk med full spent og fart i mål. Taktikken er ikke lagt opp enda, men skal normalt være ytterligere forbedret og regnes med vinnersjanse.

 


 

 

 

Bjerke Travbane - 20.12.2017 | Even Elvenes

Superonsdag V76, Bjerke: Sikten avgjør, vi beregner start på varmingsrapporten kl. 18:00. Den oppdateres under kveldens gang. Blir tåken for tett, gir vi dere "før bongen leveres". 

 

Bjerke Travbane - 20.12.2017 | Even Elvenes

Onsdag ettermiddag gjestet B.B.S. Sugarlight Bjerke Travbane. En av Norges desidert beste ryttere, Kristine Kvasnes, testet stjernen i grenen montè.

 

Bjerke Travbane - 20.12.2017 | Frode Gjesdal

V76 Superonsdag: Magnus Teien Gundersen innfridde med Bråtnesfaks som storfavoritt for tre uker siden og med N.Y. Coeur de Soleil forrige onsdag. Nå tror jeg begge legger på til to strake. 

 

Bjerke Travbane - 20.12.2017 | Even Elvenes

Superonsdag V76 Bjerke: - Spor ni og posisjonen bak storfavoritten er perfekt, sier Kristian Lindberg om 9 Golden Garbo i V76-2.

 

Bjerke Travbane - 20.12.2017 | Jan Elvestad

Superonsdag V76 Bjerke: Stian Hallenstvedt og Hans Kristian Skubberud duellerer om å sette opp den beste bongen til onsdagen spennende V76-omgang på Bjerke. Kristian Aandal er programleder.

 

Bjerke Travbane - 20.12.2017 | Rolf-Henning Pedersen

Superonsdag V76 Bjerke: Frode Hamre har fått en spennende nykommer og tidligere svensk V75-vinner på stallen, men tror ikke hesten har seiersmulighet mot sin gamle stallhest.

 

Bjerke Travbane - 20.12.2017 | Rolf-Henning Pedersen

Superonsdag V76 Bjerke: 6 Hazil Boko har seks ganger så mange annen- som førsteplasser i år, men nå kommer 3-åringen ut etter pause og behandling i V76-2.

 

Bjerke Travbane - 20.12.2017 | Jan Elvestad

Superonsdag V76 Bjerke: To ganger har Andre H. Stensen kusket 2 Tassen H. i løp, med to enkle seire som resultat. Er ekvipasjen også ubeseiret etter at V76-4/V5-1 er kjørt onsdag?

 

Bjerke Travbane - 20.12.2017 | Lars Anvar Kolle

V76 Bjerke: Jeg tror på to bankere på Bjerke onsdag kveld. Begge har perfekte oppgaver på papiret. jeg synes at begge har topp sjanser til å vinne.

 

Bjerke Travbane - 20.12.2017 | Frode Gjesdal

V5-tips til Bjerke av Frode Gjesdal: Det er ikke mange bankerkandidater i V5-spillet, men Derby-deltakeren N.Y. Coeur de Soleil har en fin oppgave i V5-4. 

 

Bjerke Travbane - 20.12.2017 | Frode Gjesdal

V76-tips til Bjerke av Frode Gjesdal: Magnus Teien Gundersen kjører begge mine bankere denne onsdagen. Både Bråtnesfaks (V76-3) og N.Y. Coeur de Soleil er ute etter å legge på til to strake Bjerke-seirer. 

 


 

- Svar på innlegg
Re: V5 datarank Bjerke 20.12
sent Postet 20.12.2017 18:00 Regnskap
Endret
20.12.2017 18:04 sent

Datarank V5    

 

Spelforslag       www.travstat.se

2017-12-20 Bjerke V5 Odds 17:54

Avd 1  AM Avd 2  AM Avd 3  AK Avd 4  AM Avd 5  AK
2 TASSEN H.* 5 INCOME* 6 TEKNO ODIN* 5 N.Y. COEUR DE SOLEIL 2 LOME BAJAS*
8 UNBLEMISHED RECORD* 8 FRANKIE LOBELL*   10 WIZARD OF OUSSE* 7 ADELINN*
10 MEMPHIS TENNESSEE E. 11 ABOVE FROM DE HESS*   2 YANKEE CAT* 10 LYKKJE ERNA*
1 ELENA B.R.* 9 TIFFANY T.G.*     8 TROLL RONJA*
5 PAY BACK H.R.* 6 ULTIMO TANGO*     4 SOLSTAD STJERNEN*
4 FROM MACARENA       3 GOROSO SJARMEN*
        11 SMITHS IVER*

Pris   630 kr

 

Ranking 2017-12-20 Bjerke V5 Odds 17:54

V5-1   V76-4 AM

Häst Spår Kusk Ranktal Odds Streck M-tid Disttid AK-tid
TASSEN H.* 2 Ste An 1.00 80 35 159 176 -144
UNBLEMISHED RECORD* 8 Joh Ka 1.77 1000 19 165 178 -146
MEMPHIS TENNESSEE E. 10 Ben Pe 1.87 1000 18 161 173 -158
ELENA B.R.* 1 Kvi Jø 1.92 1000 22 169 169 -157
PAY BACK H.R.* 5 Sag Od 1.92 1000 3 166 173 162
FROM MACARENA 4 Lin Kr 1.94 10 3 171 158 -144
JUST LIKE MESSI* 11 Ped Mo 2.27 80   172 179 -150
ASPIRE* 6 Aks Ad 2.57 1000   176 189 -154
TAYNO LONGLEGS* 3 Tve He 2.75 1000   170 171 -156
BORN DREAMER* 12 Hol Ha 2.81 1000   168 170 -155
MARIASBOY* 7 Kje Ch 2.92 1000   179 187 -171

V5-2  V76-5 AM

Häst Spår Kusk Ranktal Odds Streck M-tid Disttid AK-tid
INCOME* 5 Bry St 1.00 1000 46 145 141 -132
FRANKIE LOBELL* 8 Tru Lo 1.42 1000 2 136 152 139
ABOVE FROM DE HESS* 11 Bjø Ra 1.44 1000 2 137 141 153
TIFFANY T.G.* 9 Egg Ha 1.53 1000 23 143 139 131
ULTIMO TANGO* 6 Kje Ch 1.60 1000 26 145 149 -136
LARGER THEN LIFE* 2 Gun Ma 2.03 16   155 154 162
ULK DELLE SELVE* 12 Ras Jo 2.08 16   141 146 146
VALCYRIE SIMONI* 3 Eil Jo 2.11 1000   153 143 137
MUSCLE MACK 1 Tve He 2.21 1000   149 -135 134
NORVA YOUNG* 10 Aks Ad 2.39 1000   152 148 135
I SEE U. ONE* 7 Kje Ol 2.47 1000   160 151 151

V5-3   V76-6  AK

Häst Spår Kusk Ranktal Odds Streck M-tid Disttid AK-tid
TEKNO ODIN* 6 Tjo Øy 1.00 1000 57 214 -200 -200
INGBEST* 7 Sol To 2.13 1000 36 208 194 194
JæRVSøRAPPEN* 8 Ble Jo 2.71 1000 4 216 199 199
WIK EMIL* 3 Flå Ge 2.80 1000   241 -218 -218
STORM ODD* 2 Høi Ei 3.03 1000 3 227 -207 -207
ALSAKER PIRIL* 9 Hop Vi 3.04 1000   223 248 248
LEX LODNEY* 10 Øst Ol 3.34 1000   232 204 204
NORHEIM JÄRV* 1 Hol Ha 3.54 1000   231 -221 -221
FINNSKOG FOKUS* 4 Aus Gu 3.57 1000   235 219 219
FINNSKOG SJEFEN* 5 Kul He 3.61 10   232 215 215

V5-4   V76-7 AM

Häst Spår Kusk Ranktal Odds Streck M-tid Disttid AK-tid
N.Y. COEUR DE SOLEIL 5 Gun Ma 1.00 1000 26 126 138 102
WIZARD OF OUSSE* 10 Mid Pe 1.47 1000 16 130 138 119
YANKEE CAT* 2 Ten Ås 1.99 1000   132 137 117
THAI BAKERY* 4 Joh Ka 2.08 16 3 140 138 118
DOUBLE SPIN* 12 Høi Ei 2.22 1000 12 133 144 132
LOBSTER´S SAM* 3 Ham Fr 2.50 16   136 148 -133
GUKKO RAW* 7 Kol La 2.53 1000 15 143 140 -128
MILEY GOAL* 11 Dal Da 2.67 1000   140 151 138
SANNER SID* 1 Aus Gu 2.75 1000 13 146 138 133
SONADOR* 6 Øst Ol 2.90 1000   140 149 148

V5-5  AK

Häst Spår Kusk Ranktal Odds Streck M-tid Disttid AK-tid
LOME BAJAS* 2 Hop Vi 1.00 10 38 274 -247 -247
ADELINN* 7 Tru Lo 1.10 1000 26 275 -246 -246
LYKKJE ERNA* 10 Ant Gø 1.36 1000 1 283 287 287
TROLL RONJA* 8 Ten Ås 1.63 1000 1 285 -269 -269
SOLSTAD STJERNEN* 4 Ren Er 1.69 1000 25 261 -239 -239
GOROSO SJARMEN* 3 Sag Od 1.75 1000 8 291 279 279
SMITHS IVER* 11 Eng Co 1.96 1000 1 277 305 305
TYRI TROLL* 1 Aus Gu 2.04 1000   267 -240 -240
TROLL ESS* 9 Hol Ha 2.22 1000   283 282 282
ALM VINTA* 12 Gun Ma 2.24 1000   295 323 323
PRINSE LINDY* 6 Øst Ol 2.48 1000   298 -259 -259

 

- Svar på innlegg