Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Toto2|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Trav

Tilbake til forum
V76 Bjerke 07.02
sent Postet 07.02.2018 17:18 Regnskap
Endret
07.02.2018 17:35 sent 

V76-Duellen onsdag 7. februar 2018     https://www.youtube.com/watch?v=VjOlj3qhfAA

 

Strykninger

Løp Produkt/Avdeling Strykninger
1 V4-1 9 Gazza Boko (S)
4 V76-2, V4-4 9 Lill Betty* (S)
6 V76-4, V5A-1 12 Västerbo Loire* (S)

Rapporterte kjøreendringer

Løp Hest Opprinnelig kusk Ny kusk
5 3 Chill Fighter Tomas Pedersen Helena Meland

 


BANE

 

Hvalstad Odin i V76 finalen!

Skrevet av André Ringelien, 07.02.2018

Hvalstad Odin gikk sammen med sin trener Glenn Kramer Stenberg til topps i V75 20. januar. I kveld har 7-åringen et fint løp i V76 finalen. Stenberg-traveren får den den dyktige stallmannskusken Joakim Rasmussen fra Bergen i sulkyen. Vi setter vår lit til at ekvipasjen tar seg av V76 finalen.

Onsdagen innledes med et V4 spill kl. 18:10
V76 må leveres før kl. 19:00
V5 spillet starter kl. 20:05
Dagens Dobbel må leveres før kl. 20:45
 

Dagens banker:
V76-7: 4 Hvalstad Odin
Innledet året med å gå til topps i et V75 løp på Bjerke 20. januar. Det var gode hester han beseiret ved den anledning og kveldens motstand virker noe enklere. Joakim Rasmussen er en dyktig stallmannskusk fra Bergen og vi satser på at han ivaretar Hvalstad Odins sjanser på best mulig måte. Trolig blir det tidlig tetkjenning, men 7-åringen er langt fra avhengig av tet for å vinne!

 

Dagens luringer:
V76-1: 7 Arvesølv
Er variabel, men viste solid form sist. Hun står fint inne i løpet og med få hester i feltet, er sjansen brukbar for posisjonsklaff. Har hun en god dag, kjemper hun helt i toppen!

 

V76-3: 4 Brown Va Bene
Er på gang og nærmer seg en seier. Har fått på seg en del spill uttover dagen, men er fortsatt spillbar på sine 9%.

 

V76-4: 9 Floris Baldwin
Har også fått på seg mye spill, men fortsatt spillbar da den i skrivende stund er et annetvalg. Vi rangerer Anderssen-traveren først i løpet fordi han står fint til og kan få alt servert med tempo i front.

 

V76-6: 6 Photo Va Bene
Er garantert forbedret med løp i kroppen. Høitomt-traveren tåler å gjøre mye selv underveis, men er også giftig på en speed. De fleste av konkurrentene har ikke samme register å spille på og det kan fort bli avgjørende for løpsutfallet.

 

Løpsprogram   http://www.bjerke.no/Bjerke/Baneprogram/2018/BJ_07022018_11 %20og%20BJ_08022018_12.pdf
 

SPILL VÅRE V76 FORSLAG HER

SPILL VÅRE V5 FORSLAG HER

SPILL VÅRE V4 FORSLAG HER

 

Bjerke Travbane 07.02.2018 (V76)

Bane:

Bjerke Travbane   www.bjerke.no

Løpsdag: 07.02.2018
Tips av: Frode Gjesdal
Spilltype: V76
Kommentar:

V76-tips for Bjerke av Frode Gjesdal: En interessant meny rent spillemessig denne Bjerke-onsdagen. Jeg velger meg bankere i amatør/ungdomsløpet og i løpet for de stallansatte.  

 

Dagens banker:

8 BONGO (V76-3) var overlegen fra annet utvendig sist. Sporet er ikke optimalt, men det er kun 10 hester i feltet, og således grenser for hvor dårlig posisjonen kan bli. Hesten vant tre løp på rappen i begynnelsen av karrieren, og ser nå ut til å være ordentlig på gang etter en liten downperiode. 4 HVALSTAD ODIN (V76-7) spurtet storstilet til seier etter at Glenn K Stenberg tilsynelatende hadde blitt sittende da toget forlot perrongen i V75 sist. Det er litt hardere grunnlagsmessig nå, men hesten står fint til, og selskapet er alt i alt ikke avskrekkende.

 

Dagens outsider: 11 MASSIVE SPEED (V76-3) skuffet kanskje litt ved å ikke holde unna for Thats Good Chip på Momarken. Nest sist slo han gode Highland Breeze på Momarken. Jeg synes han skal på bongen om man garderer Super Orlando og Floris Baldwin.

 

V76 Tips   http://www.bjerke.no/Tips/Bjerke-Travbane-07022018-V76/

V5 tips      http://www.bjerke.no/Tips/Bjerke-Travbane-07022018-V5A/

V4 tips      www.bjerke.no/Tips/Bjerke-Travbane-07022018-V4/

 

 


VG

 

Vurderinger og kupongforslag fra Anders Olsbu

 

Hei!

4 Hvalstad Odin (V76-7) var veldig god til seier i V75 sist. Med samme innsats vinner trolig Stenberg-traveren dette løpet for de stallansatte.

Alt fra Bjerke kan du se direkte på trav.vg.no onsdag fra kl. 17.30

 

4 Hvalstad Odin (V76-7) er bra fra start og kan fort stikke til tet, selv om det finnes utfordrere. Feilfritt og på sitt beste har han uansett en god sjanse for velkjørende Joakim Rasmussen, som vant ti løp og tok 30 trippelplasser på 88 forsøk i fjor.

Dagens banker:
4 Hvalstad Odin (V76-7) var solid til V75-triumf sist. Møter enklere lag nå og kan absolutt vinne igjen.


Dagens luring:

1 Broadway (V76-2) trenger muligens et løp i kroppen etter sykdom og pause før han er på topp. I sin siste start før pausen gikk han en bra langspurt fra fjerde utvendig og sto på helt inn til tredje. Gangen før vant han lett fra tet foran Super Orlando, som siden har gjort det meget sterkt. Sistnevnte har etter det kjørt inn 150 000 kroner etter fem seirer, en annen og en tredje. Broadway møter ingen av hans kaliber her og kan muligens lede hele veien igjen.


Her er flere V76-luringer:

8 Bleke Huldra (V76-1) avsluttet bra etter sen åpning til fjerde i V75-løpet Tao Elda snappet seieren fra Lykkje Borka. Gangen før gikk hun en solid opphenting til annen bak Alessandra etter galopp. Kunne vunnet uten galoppen. Brækken-traveren er mer enn god nok feilfritt, men feiler lett. En evig outsider.

1 Golden's Pride (V76-3) var meget bra fjerde sist. Da forsvarte han sporet og åpnet i 1.12-13-fart. Ledet i det aller lengste, men måtte se seg knepent slått av gode Bulldozer da. Møter ikke noen av hans kaliber her, men distansen er lenger. I de to neste startene var han feilskodd og unnskyldt. Sist ble han sittende fast mot gode hester i V76. 7-åringen er kjapp fra start og kan lede lenge om han forsvarer sporet, kanskje helt inn.


4 That's Good Chip (V76-4) knep seieren fra Massive Speed sist. Er bra fra start og skulle han komme foran, stiger sjansene.

4 Ulla del Ronco (V76-5) har vært solid fra dødens i sine to siste starter, hvor hun har holdt farten oppe. Nest sist ble hun toer bak Charlock Alma, mens hun vant foran Restless By The Sea sist. Skulle Hamre-traveren komme seg foran, kan hun absolutt vinne igjen.

6 Photo Va Bene (V76-6)
sto på fint til sjette etter pause i et V75-løp Rafolo vant sist. Kan ventes ytterligere forbedret med det løpet i kroppen. Kommer han seg bare feilfritt ut fra det trange fjerdesporet, kan han kjempe helt i toppen.

 


NETTAVISEN

 

Vurderinger og kupongforslag fra Kurt Rune Leirvåg

 

Merk at det også denne onsdagen er ekstra V4-omgang på Bjerke, de to siste V4-løpene er identiske med de to første V76-løpene.Og nettopp på Bjerke har det vært bra tips av undertegnede de to siste månedene. Forrige onsdag ble det ny flott suksess

Onsdagens Bjerkemeny er som vanlig utfordrende og det er ikke mange bankeralternativer å velge blant. Jeg fant tilslutt min banker i V76-7/DD-2. Det er et løp for stallansatte og det er betydelig skille på hestene til tross for 30 000 kr i førstepremie.

 

Perfekte forutsetninger
Det handler om 4 Hvalstad Odin som kommer fra rykende fersk V75-seier på Bjerke. Det var med treneren selv, Glenn Kramer Stenberg, i sulkyen. Onsdag er det dyktige (i denne type løp) Joakim Rasmussen som er tømmefører. Hvalstad Odin vant også på Bjerke tredje sist, mens hesten ble trøtt etter villmannskjøring i V75-finalen på Bjerke nest sist (16/12). Motstandsmessig har 4 Hvalstad Odin et optimalt løp og uten galopp og tøys på veien, skal det være en meget fin vinnersjanse. Jeg tror på seier og bankerspiller 4 Hvalstad Odin i V76-7 og bruker hesten banker også i DD.

 

Det ser ut som et klart tohesters-oppgjør i V76-5 og det er litt hipp som happ hvordan man rangerer 10 Millminx og 4 Ulla Del Ronco.

 

10 Millminx har vært strålende i fire starter regi Anders Lundstrøm Wolden og innfridde sprettlett som folkebanker i V76 forrige onsdag. Da satt hesten tidlig i tet, onsdag er det ellevtespor uten at jeg tror det betyr veldig mye. Frode Hamre-trente 4 Ulla del Ronco smalt til med karrierebeste som vinner av V76-2 på Bjerke i sin siste start. Fra dødens spant Hamre-hoppa fra mot mål. Men møtte ikke en hest av Millminx kaliber da. Har dog vunnet sportrekningen og kan vinner igjen. Jeg synes disse to skiller seg klart ut, ikke minst siden tredjevalget 12 Eeerin Am har trukket det iskaldet tolvtesporet.

 

V76-3 - Amatører/ungdommer - Varmblods. 2100 meter autostart.
I dette løpet kommer 8 Bongo til å bli en av onsdagens aller største V76-favoritter. Det på bakgrunn av en overlegen seier i et "pølselag" på Bjerke 10. januar. Fireårsvallaken som trenes av Marius Høitomt har ellers ikke imponert noe spesielt og jeg går ikke på et bankerspill på denne onsdag.Den store formhesten i løpet heter 4 Brown Va Bene. Sem-vallaken går minst ned en klasse motstandsmessig onsdag og må være høyaktuell i et slikt løp.

 

V76-1 - Kaldblodshopper. 2120 meter voltestart.
Kun ti hester stiller på startstreken i dette hoppeløpet og ingen fra strekdistansen 2100 meter. Det skal bety fordel hestene fra lengste tillegg og min favoritt heter 8 Bleke Huldra. Denne kapasitetshoppa til familien Brækken, har faktisk ikke litt mer enn 600 000 kr på konto. Det burde vært mye mer, men gjentatte galopper har kostet mye. Feilfritt så tror jeg dette er vinneren, da hun uten tvil er best på kapasitet her.

 


JOKERSYSTEMET

 

Dagens banker:

Kveldens første banker blir 10 Millminx i V76-5. Hoppa har vært kanongod etter at hun kom til Anders Lundstrøm Wolden og virker til å ha mye å gå på. Hun har ingen ulempe av spor i annen rekke og uten uhell på veien tror vi hun blåser rundt konkurrentene tilslutt. 


V76-6: Vår andre alenestrek for kvelden blir av den friske sorten. 6 Photo Va Bene gjorde et bra løp etter pause sist og kan ventes ytterligere forbedret her. Hesten er sterk og tåler å gjøre mye selv underveis og vi ser ikke hvem som skal klare å stå imot han tilslutt. Står i skrivende stund markert på kun 8% av innsatsene. 


Dagens objekter:

V65-1: 1 Nordlys Rosa så veldig fin ut da galoppen kom i ny regi i et V75 løp på Jarlsberg sist. Skulle hun holde seg til trav kan hun vinne dette.

V76-3: 9 Champlain er mye bedre enn det raden gir inntrykk av. Hadde trolig vunnet uten den siste galoppen sist og da hadde han allerede tapt 30meter på en galopp tidlig i løpet. Har Sigbjørn Kolnes klart å finne en løsning på galoppene tar han seg av dette løpet. Skal krysses.

V76-7: 10 Nordby Frøy gjør sine beste løp med ryggløp underveis. Christina Kjenner har et bra tak på hesten og skulle det klaffe underveis spurter han fort tilslutt. Skal markeres i tillegg til 4 Hvalstad Odin. 

 


 

 

- Svar på innlegg
Re: V76 Bjerke 07.02
sent Postet 07.02.2018 17:20 Regnskap
Endret
07.02.2018 17:43 sentTOTOPRO

 

Bongo imponerte selv om det var billig imot, da han vant overlegent på Bjerke 10. januar. Hadde da Robert Kruse i sulkyen, og får samme rutinerte sjåfør i V76-3 i dag som er forbeholdt amatører og rekrutter. Vi tror sterkt på en ny seier for Bongo og bankerspiller på alle våre V76-forslag. I tillegg benyttes Time For Money i V76-1 og Hvalstad Odin i V76-7 alene på det minste flatbongforslaget. 

 

Bankere

V76-3 8-Bongo imponerte med overlegen seier sist, riktignok i billigere lag. Rutinert kusk er en fordel i Amatør/rekruttløp. Sporet trekker ned. Uansett en god mulighet om vallaken presterer som sist. Grei banker.
V76-7 4-Hvalstad Odin vant V75 sist og holder god form. Ganske riktig i mot igjen, og spesielt om den kommer foran skal vallaken ha en fin sjanse. Mulig banker.
V76-2

7-Time for Money (S) var flink til 2. plass på Solvalla sist, og også bra til trippel i to løp om 2-åring på Färjestad i høst. 3-åringen er langt framme og kan fort hamle opp med disse konkurrentene med noenlunde klaff. Kan forsøkes alene.

 

Dagens luring

V76-4 3-Sao Paulo vant direkte etter pause sist og har ventelig gått ytterligere fram med løp. Har kapasitet og duger her på sitt beste. Mulig drag fra fint spor, under 5% onsdag formiddag.

Objekter

V76-1 7-Arvesølv er variabel, men god nok i sine beste stunder. Leverte et stekt oppløp bak bra hingster sist, og kan være på vei mot en liten formtopp. Bør på.
 

10-Trø Hera var sjanseløs på å hente 20 meter på 6-Kagge Lina sist, men leverte et fint oppløp og har bedre form enn raden tilsier. Kan overraske.

--------------------------------------------------------------------------------------------

V76-2 1-Broadway (S) kommer ut etter sykdomsavbrekk. Hadde en bra sesong i fjor selv om det bare ble en seier. Er nok tøffest i mot for favoritten om formen er noenlunde etter oppholdet. Ok rapporter.
 

6-Always A Star er formsterk til tross for to løp med bokstaver. Har mye inne og skal passes litt om det klaffer.

--------------------------------------------------------------------------------------------

V76-3 1-Golden's Pride svarer sporet og leder fort lenge. Formen er bra. Bør på om favoritten garderes.
 

4-Brown Va Bene har manglet litt klaff den siste tiden, men er en av de bedre her. Dog ingen stor vinner.

--------------------------------------------------------------------------------------------

V76-4 7-San Diego galopperte på Biri fredag og kanskje er formtoppen fra desember over. Er den ikke det kan den fort være med her, og trolig til fin verdi. Gardering.
 

10-Dahir Tariel hadde en formtopp i november. Skuffet fra tet sist, men trengte kanskje løpet. Kan gå bra bakfra om formen er på plass. Bred gardering.

--------------------------------------------------------------------------------------------

V76-5 12-Eerin Am (S) står med tre seirer på fire starter her til lands. Er dog urutinert i denne sammenheng, og møter tøffere hester fra dårlig spor nå. Litt vrien å sette inn, men uansett litt farlig å avskrive helt.
 

2-Extreme Hangover har aldri vunnet, men har abonnert på 2. plasser den siste tiden. Var sjanseløs på å følge 10-Millminx fra lederrygg sist, og er nok mest trippelaktuell igjen.

--------------------------------------------------------------------------------------------

V76-6 9-Mymanyyouare var ok til 2. plass godt bak Rafolo etter pause sist. Kan nok være med disse med litt formutvikling. Gardering.
 

5-El Toro B.R. avsluttet ok fra dypet etter pause sist og har gjerne gått fram med løp. Ikke borte opp mot sitt beste og det finnes fort ennå litt utvikling i 6-åringen.

--------------------------------------------------------------------------------------------

V76-7 2-Tusse Storm satt fast sist og holder nok fortsatt fin form. Bør være sikret fint løp herfra, og da er den trolig med der framme. Tidlig på ved gardering.
  7-Sol Faksa gav seg helt fra tet sist, etter å ha vært ok med i tøft hoppeløp nest sist. Er variabel og kanskje aller best på sprint, men vant tross alt fem løp i fjor og står ikke stort tilbake for noen av disse konkurrentene på en god dag. Et av flere mulige langskudd, om man vil grave litt dypt i finalen.

 


V76 Bjerke

Frode Gjesdal
V76-tips for Bjerke av Frode Gjesdal: En interessant meny rent spillemessig denne Bjerke-onsdagen. Jeg velger meg bankere i amatør/ungdomsløpet og i løpet for de stallansatte.  

Les mer

 

Tid for penger

Lars Anvar Kolle

V76 Bjerke: Jeg lot meg imponere av 7 Time For Money sist, og jeg synes hesten har en topp oppgave i V76-2. 4 Hvalstad Odin i V76-7 var meget god sist og har en minst like riktig oppgave nå.

Les mer

 


TGN.no

 

Fortsetter seiersferden?

V76-Bjerke: Millminx har innledet sesongen strålende i regi av Anders L Wolden. Kommer sesongens fjerde seier i kveld? Les mer

 


OBJEKTSERVICE

 

Ikke den høyeste sportslige kvaliteten på denne ukes onsdags-hester, selv om noen av deltagerne i V76-1 og V76-6 holder bra nivå. I Bonuspotten ligger det nå 241 585 og venter på den som skulle være alene om å ha syv rette.

Gratistips  V76 Bjerke 7.februar v/Morten Rustad

 

Bleke Huldra hadde krefter igjen i V75 på Leangen sist. Gangen før hadde hun nesten helt sikkert vært en vinner uten galoppen mot siste bortre; reparerte fint til annen bak Alessandra, som startet 40m foran. Slo Trons Torila og Trø Hera på samme betingelser som i V76-1. Er den med størst kapasitet, men Bleke Huldra har aldri vært stabil, og er derfor sjelden spillemessig interessant i positiv retning når hun er favoritt. Se opp for Nordlys Rosa. Galopperte seg bort i sin første start i ny regi, men kom fint tilbake før hun feilet igjen på oppløpet. Viste stor fart mellom galoppene på Harstad, og holdt ved ett tilfelle unna for elitehesten Myr Faksen, som var uten mulighet til å hente 60m tillegg. Arvesølv kjørte frem til dødens i V75-løpet mot bl.a. Nordlys Rosa 13/1. Ga seg der, men var langt kvikkere i spurten mot noen svært gode hester sist. Også en liten luring.

 

V76-3 holder ikke høy klasse. Bongo vant greit sist og har tidvis vist litt kapasitet; det er forståelig at hesten blir favoritt. Men over 60% er samtidig i overkant på denne ekvipasjen. Bongo har aldri vært helt patent i travet. Løpets store obs-hest må bli Golden's Pride. Satt stengt i løpet Ulla del Ronco vant fra dødens sist og er enklere ute her. Prøvde seg i V75 de to foregående startene, mens det fjerde sist bare ble knepent nederlag for formhesten Bulldozer. Golden's Pride er rask ut, hestens eneste seier ifjor kom fra tet i Drammen. Full vei er kanskje ikke optimalt, til gjengjeld bør det være mulig å få dirigere litt om han først forsvarer sporet. 8-9% er fristende.

 

Mange gode hester på farten i V76-4. Et stykke ned på rangeringen finnes det et par som kan være spillemessig spennende. Obrigado Brazz holdt farten greit, men ikke mer, etter å ha blitt med angripere i tredjespor fra køen sist. Tilbake med god kusk kan man forvente mer. Uheldig med filvalget tredje sist, ellers hadde den sterke spurten resultert i V75-seier. Gangen etter ble det feil idet hesten ble sjenert da det ble tatt opp i annetspor og hesten foran galopperte. Obrigado Brazz sendte frem til dødens etter hendelsen. Definitivt undervurdert på 3-4%. Fairyman er startrask og kan innlede i tet herfra. Slapp teten og ble sittende stengt i Sverige tredje sist. Ikke like god i de to påfølgende startene; sist ble han sendt frem til dødens og trakk seg noe rundt siste sving. Har vunnet og levert en rekke sterke løp på Bjerke tidligere. Det står på formen.

 

Hvor god er Millminx? Vant greit fra tet sist etter å ha fått bestemme. Det eneste løpet hun har tapt ............   .................   .................

 

Les videre    http://www.objektservice.no/?mapping=71&produkt_nr=100894

 


 

 

Grøs Gratis Tips: Bjerke: Tipsener fra Grø

Travtips - Trav & tips

 

Idag byr vi på en tipsener

V76-3: 8 Bongo er blitt storfavoritt fra et leit spor. Sist ble det en overbevisende seier, selv om motstanden var enkel. Har en god kusk i Robert Kruse og feltet er lite. Rapportene er gode fra Stall Høitomt og er en grei tipsener,

https://www.travfakta.no/?mapping=71&produkt_nr=103923

 


 

 

 

 

- Svar på innlegg
Re: V76 Bjerke 07.02
sent Postet 07.02.2018 17:24 Regnskap
Endret
07.02.2018 17:37 sent
07.02.2018 17:37 sent
07.02.2018 17:37 sent

 

AlltidHest   http://www.alltidhest.org/RaceInfo/Details/4317

Datarank    trotter.lorentzenconsult.com:1000/trotter_web/
http://trotter.lorentzenconsult.com:1000/trotter_web/index2.jsp

Systemspill  http://www.spilltjeneste.no

STATISTIKKER    http://www.travsport.no/Sport/Statistikk/Statistikk-2017/

Hver måned oppdateres V75-statistikkene for kusk og trenere, samt trenerstallstatistikkene.

 


 

 

VG

Avd Markeringer
1 1, 6, 7, 8, 9, 10
2 1, 4, 5, 6, 7
3 1, 4, 8, 9
4 1, 3, 4, 9, 11
5 4, 10
6 6, 7, 10, 11
7 4 Hvalstad Odin

4800 rekker = kr 2 400,001)

NETTAVISEN

Avd Markeringer
1 6, 7, 8, 9
2 1, 5, 6, 7
3 4, 8, 9
4 1, 4, 9, 11
5 4, 10
6 2, 6, 7, 9, 11
7 4 Hvalstad Odin

1920 rekker= kr 960,001)

TOTOPRO

Avd Markeringer
1 1, 6, 7, 8, 9, 10
2 1, 7
3 8 Bongo
4 1, 3, 4, 7, 9, 11
5 4, 10, 12
6 5, 6, 7, 9, 10, 11
7 2, 4, 10

3888 rekker= kr 1 944,001)

 


LA KOLLE

Avd V76 - kr 288,00
1 1, 6, 7, 8, 9, 10
2 7 Time for Money (S)
3 1, 4, 8
4 1, 4, 9, 11
5 4, 10
6 6, 7, 10, 11
7 4 Hvalstad Odin

 

FRODE GJESDAL

Avd V76 - kr 432,00
1 1, 6, 7, 8, 9, 10
2 1, 4, 5, 7
3 8 Bongo
4 1, 9, 11
5 4, 10
6 2, 3, 6, 7, 10, 11
7 4 Hvalstad Odin

 

BANE
 


1. avd  8-7-6-9-1      
2. avd  7-1      
3. avd  8-4-1-2-9      
4. avd  9-1-11-4      

5. avd  10-4-12      
6. avd  6-11-3-7-10      
7. avd  4 Hvalstad Odin        

Pris:  1500  kroner *

 


 

Markeringsoversikt   http://www.spilltjeneste.no/trotting/game/153306

                                 https://www.radsoft.eu/no/totopro/?link=game-link-express

 

 


 

Tre vinnerkandidater

Bjerke Travbane - 07.02.2018 | Rolf-Henning Pedersen

V76 Bjerke: Erlend Rennesvik har hatt en strålende innledning på 2018 med ti seire og ti annenplasser på kun 38 starter. Onsdag tror vi statistikken bedres ytterligere.

Fra outsider til banker

Bjerke Travbane - 07.02.2018 | Frode Gjesdal

V76/V4/V5 Bjerke: Sist Bjerke kjørte V75 varslet jeg for Hvalstad Odin som dagens outsider. Han vant for Glenn K. Stenberg. Nå lanserer jeg hesten som banker med Joakim Rasmussen.

Varmingsrapport V76

Bjerke Travbane - 07.02.2018 | Even Elvenes

V76 Bjerke: Varmingsrapport tar til kl. 18:00 og oppdateres under kveldens gang. 

- Absolutt god nok

Bjerke Travbane - 07.02.2018 | Magne Engebretsen

V76 Bjerke: På det meste hadde han 18 hester i trening. Nå har han en, men den er god: - Jeg har stor tro på at 1 Nordlys Rosa i 3. løp/V76-1 får en topp sesong. Hun kan vinne med klaff, men innersporet kan bli en felle, sier han.

- Trives godt i Norge

Bjerke Travbane - 07.02.2018 | Even Elvenes

V76 Bjerke: - En bra hest, hun trives dessuten godt i Norge. Treneren er fornøyd, 2 May Winall (V76-3) trakk et fint startspor. Vi skal regnes i toppen.

I toppen fra godstolen?

Bjerke Travbane - 07.02.2018 | Magne Engebretsen

V76 Bjerke: Nettopp hjemkommet etter to operasjoner i ankelen håper Per Oleg Midtfjeld at han får et par gode timer i godstolen når stallhestene starter på Bjerke.

Se; V76-duellen

Bjerke Travbane - 07.02.2018 | Jan Elvestad

V76 Bjerke: Espen Haug og Asbjørn Vederhus duellerer om å sette opp den beste bongen til onsdagen spennende V76-omgang på Bjerke. Tormod Hynne er programleder.

Gamling mot formen

Bjerke Travbane - 07.02.2018 | Rolf-Henning Pedersen

V76 Bjerke: 10-årige 6 Photo va Bene gjør onsdag karrierens 99. start. Kusk, trener og deleier Marius Høitomt er ikke fremmed om at det kan ende i den 26. seieren.

V5 Bjerke

Bjerke Travbane - 07.02.2018 | Frode Gjesdal

V5-tips til Bjerke av Frode Gjesdal: V5-2 og V5-5 ser ut som tohestersoppgjør. Spesielt ser jeg fram til duellen mellom Milminx og Ulla del Ronco i V5-2.

V4 Bjerke

Bjerke Travbane - 07.02.2018 | Frode Gjesdal

V4-tips til Bjerke av Frode Gjesdal: Børke Balderina har en passende oppgave på papiret. Hun blir min alenestrek i kveldens første V-spill. 

V76 Bjerke

Bjerke Travbane - 07.02.2018 | Frode Gjesdal

V76-tips for Bjerke av Frode Gjesdal: En interessant meny rent spillemessig denne Bjerke-onsdagen. Jeg velger meg bankere i amatør/ungdomsløpet og i løpet for de stallansatte.  

Tid for penger

Bjerke Travbane - 07.02.2018 | Lars Anvar Kolle

V76 Bjerke: Jeg lot meg imponere av 7 Time For Money sist, og jeg synes hesten har en topp oppgave i V76-2. 4 Hvalstad Odin i V76-7 var meget god sist og har en minst like riktig oppgave nå.


 

 

 

 

 

- Svar på innlegg