Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Trav

Tilbake til forum
V76 Bjerke 05.09
sent Postet 05.09.2018 15:10 Regnskap
Endret
05.09.2018 17:18 sent


 

V76-Analysen med Espen Haug - 5. september 2018    https://www.youtube.com/watch?v=-Fx9ICKF2NU

 


OBJEKTSERVICE

V76 Bjerke: Nesten 1M i jackpot

 

Ingen utbetaling for seks rette i forbindelse med Derby-kvalifiseringen forrige onsdag. Dermed ligger det 929 072 ekstra i kveldens syverpott istedet. Noen av favorittene er som vanlig overspilt.

V76 Bjerke 5.september v/Morten Rustad

 

Flere interessante hester i V76-1, der ordinære Riga Viktoria kun er én av flere og dermed kraftig overspilt som klar favoritt. De to på strek trenger ikke bli lette å hente inn. Rokne Bliss galopperte bort seieren og en lav 31-tid i årsdebuten. 4-årshoppa var godt igang fra tillegg da og er ventelig tethest. Perle Vilja har vært bedre enn raden i lang tid. Hang ok med mot for gode hester i kvalifisering til hoppe-derby sist; har en langt mer passende oppgave nå.

Lykke Ida er i flott utvikling. Galopperte i angrep sist og mistet en klar seier på det. Jevngod med Osen Expressa for noen starter siden - regnes tidlig. Børke Balderina leverte en enorm innsats mellom galoppene nest sist. Kunne blitt skummel også sist, men da feilet hun på vei mot tet på startsiden og tapte for mye. Er håpløst usikker, men avgjort istand til å overraske. HM Norne Rose holdt unna på sprint sist, slo bl.a. Lykke Ida der. Best på kort, men er startrask og får normalt en fremskutt smygposisjon. Lite uromoment.

 

Quite Cool Classic spurtet strålende etter pause sist. Kan godt slå til selv fra dårlig spor i et relativt lite V76-2. Global Tess fikk alt servert bak kjørende konkurrenter sist, var minst sliten til slutt og vant på det. Kan komme seg foran, men sårbar som favoritt. Luxury Tile normalt veldig aktuell, men skuffet sist. Kan skyldes både den kladdete banen og reisen, får stå som nøytral.

Delicious Dream ikke like god som Luxury Tile i samløp 30/6, men har kapasiteten som skal til. Chipie d'Yvi måtte åpne svært hardt for å beholde teten vha vifteform i samløp med Luxury Tile nest sist; orket ikke helt inn da. God spurt fra tredje innvendig i Drammen sist, kan få fint smygløp og er ikke borte. California Estelle avsluttet strålende fra baktroppen i samløp med Chipie d'Yvi sist, en dyping. Whitney Brodda slapp teten og manglet rom i samme løp, heller ikke helt borte.

 

Troll Svenn er overlegent best i V76-3, det står på galoppfaren. Har oppført seg bedre i monté enn med sulky, men er såpass ustabil at 77% hvertfall ikke er for lite. Sist ble det feil da han innledet i tredjespor i førsterunden før han fikk overta teten - bare for å galoppere. Motstanderne ikveld skremmer definitivt ikke. Lome Gant litt undervurdert og skrellaktuell bak. Galopperte i nest siste sving sist, tapte hvertfall 20m, kom fint tilbake og mistet nok seieren på det. Har i likhet med flere i dette feltet gjort det fint under sal.

 

To hester i V76-4. Mellby Frodo har overbevist i en rekke løp. Røk for Paulino fra tet tredje sist. Vant greit fra dødens sist. Gangen før avsluttet han ok, men hadde for langt frem fra tolvtespor. I samme løp var Gogo Hall toer, etter å ha klinket til 1300 igjen .........  ................   .....................

 

Les videre     http://www.objektservice.no/?mapping=71&produkt_nr=100978

 


 

BANE

 

Frodo og Svenn fikser jackpot kronene!

Skrevet av André Ringelien,  05.09.2018

 

Det er jackpot og nesten en million ekstra i syverpotten i V76 spillet. Omgangen ser spenennde ut og vi endte til slutt opp med Troll Svenn (V76-3) og Mellby Frodo (V76-4) som våre bankere i jakten på jackpot kronene.

 

Dagens bankere:

V76-3: 4 Troll Svenn

Er ikke helt til å stole på, men han er mer stabil i monté enn i travløp. Helene Kolle kjenner han godt og har et bra tak på Løvdal-traveren. Med få hester å runde er nok det viktigste for Helene å la Troll Svenn finne rytmen fra start og heller tape litt de første meterne. Når han først har funnet rytmen, så har Troll Svenn fart og styrke til å runde disse konkurrentene på en langside. Jeg tror Troll Svenn holder seg til trav og tar årets femte seier!

 

V76-4: 6 Mellby Frodo

Tok en sterk seier fra dødens i sin debut over sprint distanse sist. Det kan bli samme scenario i kveld og da må han være like god som sist. Sjansen for å komme seg til tet er også tilstede og da blir det normalt noe enklere å holde unna for konkurrentene til slutt. Motstanden skremmer ikke og jeg tror på ny seier for Bullern/Malmin-traveren!

 

Dagens luringer:

V76-1: 2 Rokne Bliss

Viste solid fremgang i årsdebuten, hvor hun galopperte mot siste sving og kom fint tilbake til tredje etter galoppen. Med kun to hester på grunndistansen, bør det bli et fint løpsopplegg og ditto vinnersjanse!

 

V76-7: 5 Paleo Pride

Har vist fin form i sine siste starter og har levert gode løp på Bjerke tidligere. 8-åringen matcher dagens konkurrenter og trives med høyt tempo hele veien. Det ligger det an til å bli med flere startraske hester i første rekke bak bilen. Ekvipasjen bør med på alle bonger!

SPILL VÅRE V76 FORSLAG HER

SPILL VÅRE V5 FORSLAG HER

 

Sjansevurdering:

LØP:1  Sjansev: 4 - 6 - 7 Outs: 5

LØP:2  Sjansev: 9 - 1 - 3 Outs: 12    V76-1

LØP:3  Sjansev: 3 - 8 - 7 Outs: 9

LØP:4  Sjansev: 4 - 6 - 8 Outs: 7

LØP:5  Sjansev: 6 - 8 - 3 Outs: 7

LØP:6  Sjansev: 2 - 1 - 4 Outs: 10

LØP:7  Sjansev: 4 - 8 - 9 Outs: 12

LØP:8  Sjansev: 1 - 6 - 5 Outs: 4    V76-7

LØP:9  Sjansev: 1 - 2 - 6 Outs: 10

 

Program  http://www.bjerke.no/Bjerke/Baneprogram/2018/BJ_03092018_69%20og%20BJ_05092018_70.pdf

 


VG

 

Vurderinger og kupongforslag fra Anders Olsbu

 

Jeg lar både 4 Troll Svenn (V76-3) og 6 Mellby Frodo (V76-4) stå ugardert i denne V76-omgangen, hvor en snau million kroner venter ekstra i syverpotten.

Alt fra Bjerke kan du se direkte på trav.vg.no onsdag fra kl. 17.30.

https://www.vg.no/sport/i/G1LQ8q/kveldens-travtips-to-jackpot-bankere-i-v76

 

4 Troll Svenn (V76-3) var helt overlegen i sitt siste travritt. Med samme innsats vinner han igjen. 6 Mellby Frodo (V76-4) tok en råsterk seier fra dødens i sitt siste løp, etter en knalltøff åpning. Kommer ut skoløs og med amerikanervogn nå. Jeg ser en hest i mot hver av dem, henholdsvis Spang Express og Gogo Hall.


Dagens banker:
4 Troll Svenn (V76-3) var knallgod til en suveren seier i siste travritt. Galoppen i mot.

Dagens luring:
2 Rokne Bliss (V76-1) var veldig positiv etter drøye ni måneders pause sist. Hun fikk dødens drøye runden igjen. Feilet der mot siste sving, men kom flott tilbake til tredje. Med det løpet i kroppen kan hun ventes ytterligere forbedret. Opheim-traveren står fint til på strek og skal regnes i striden.


Her er flere V76-luringer:

7 Quite Cool Classic (V76-2) avsluttet gnistrende etter pause sist. Satt i fjerde innvendig, og ble med i angrep i siste sving og tapte kun for gode Global Talk. Med det løpet i kroppen kan hun ventes ytterligere forbedret. Husk at hun holdt følge med en såpass god hest som stallkameraten Floris Baldwin fjerde sist og ble toer. Da travet hun sterke 1.14,3 over full distanse. Sporet er sjanseartet, men feltet er lite. Klaffer det med posisjonene kan hun yppe seg.

8 Mietor (V76-5) er litt variabel, men veldig bra på sitt beste. Siste avsluttet han fort, men var uheldig og feilet bort en trippelplass. Står sjanseartet til spormessig, og det må klaffe maksimalt om han skal vinne. Men helt umulig er det ikke.

5 Gentle Design (V76-6) ble med i angrep fra sjette utvendig på siste bortre i V75 sist, men feilet i siste sving. Kom fint tilbake selv om hun endte uplassert. Gangenfør vant hun enkelt i billig lag. Går gode løp hver gang og skal regnes blnant de tre igjen.

11 Enjoythefuture S.C. (V76-7)
har gått gode løp i det siste. Fikk maks sist, men rekordforbedret sist. Med overpace, noe det fort kan bli, runder han mange, muligens alle med maks klaff.

 


NETTAVISEN

 

Vurderinger og kupongforslag fra Petter Kristiansen

 

Onsdagen har sitt klare spillemessige høydepunkt på Bjerke. Der er det stor V76-jackpot på Bjerke onsdag med hele 929 072 kr ekstra i sjuerpotten. I tillegg er det som vanlig galopp til lunsj på onsdager.

Bjerke skal virkelig i fokus de kommende dagene, og hva er vel bedre enn at det ligger 929 072 kroner ekstra i sjuerpotten? Det er litt av et vorspiel til klasseløpshelgen! Omgangen er ikke bare spillemessig fin, det er veldig fine hester på farten. Vi har funnet frem til to bankere, og har følgende analyser å by på: 

https://www.nettavisen.no/sportspill/trav/

 

V76-4: 6 Mellby Frodo. Ja, dette mener jeg er en svært god vinnersjanse. Dette blir dagens klart beste banker for meg. Innenfor seg på startsiden har han ingen som er en trussel, med tanke på å bli svart opp. Han er rask selv, og skal ha veldig gode muligheter på å holde ute 7 Orlando Design og 8 Gogo Hall om den skulle bli kjørt med. Jeg tror Mellby Frodo er å finne i tet etter 200 meter, og derfra er vinnersjansen stor. 

 

Jeg har virkelig falt for denne hesten. Han virker veldig ærlig, og det er herlig å se. Formen er slikt jeg ser det helt på topp. I tillegg så utvikler 4-åringen seg for hvert løp som går. Fjerde sist sitter hesten i tet etter 500 meter, men så plutselig ble det ene hjulet ødelagt. Dermed slapp Malmin teten fra seg. Ikke viste han at Mellby Frodo skulle være så god at han satt bom fast til fjerdeplassen. Med et ødelagt hjul i 1500 er det ekstremt uvanlig å være så nære seieren. Med andre ord, hesten var dønn overlegen hadde møtt denne dagen, og det var ikke noe dårlig hester. 

 

Tredje sist måtte vallaken gi tapt for rågode Paulino, men dette er ingen skam. De to var dog langt foran resten. Nest sist spurter hesten strålende til tredjeplassen, men det ble for langt frem. På klokken sto det i underkant av 1.13 på Mellby Frodo den siste runden. Nå sist vinner Going Kronos-sønnen enkelt fra dødens. Det var herlig å se på når kusk og trener Malmin bare satt å så rundt seg og hadde masse å kjøre med. Dette er en svært stor vinnersjanse. All in i både V76 og V5. 

 

V76-6: 5 Gentle Design. Min personlig mening er faktisk at denne hesten er bedre enn favoritten på ren kapasitet. Derfor blir også dette førstevalget mitt. Nå er denne traveren virkelig i form. Inntrykket nest sist var femstjerners. Kusken bare sendte hoppa i angrep da det gjenstod 500 meter. Hun var klin overlegen motstanden. Nå sist var hun ute i et tøft V75-løp som Impression vant foran Faust Boko. Et trist åttendespor ødela mye for Gentle Design, for hun måtte bakkes sist fra start. Rundt den siste svingen hadde 6-åringen dog masse krefter igjen, men dessverre kom galoppen. Det virket som hun skulle levere en ordentlig sluttspurt, og hvem vet hvor langt fremme hun ville endt? Hadde vel vært bortimot favoritt om hun hadde spurtet godt til tredjeplassen sist her. Må regnes veldig tidlig denne!

 

Jeg prøver denne som en frekk DD-banker!V76-7: 5 Paleo Pride. Dette er en hest jeg har likt hele karrieren. Han har stor kapasitet. La meg ta dere litt gjennom historien med denne traveren. I 2014 tok han flere seiere på dagens bane for dagens trener Jonas Moberg. 14 mai 2014 sto han altså tyve meter bak I Love Paris i volten. Dette hindret ikke Paleo Pride til å spurte ned superhoppa I Love Paris enkelt. Gangen etter, også det i mai 2014, bare kjørte Moberg frem til tet og var klin overlegen. 

 

Dette så lovende ut, og i 2015 fortsatte fremgangene. Fem seire og slo flere gode hester. Det så lovende ut, og i 2016 ble 2-2-2 på ni starter. Men i 2017 starter hesten kun tre ganger, og kjørte inn null kroner. Han var skadet. Derfor ble hesten sendt til Flemming Jensen i Danmark, og 11. juni i år kom vallaken tilbake etter en pause på et drøyt år. Nå er han tilbake i regi Moberg, der han innledet karrieren så lovende. Hos nevnte Jensen ble det syv starter - en seier og tre andreplasser. Nest sist var han meget god til seier på 12-tallet. Nå sist måtte han gå en svært lang spurt. Det holdt til andreplass bak meget gode Da Pepperboy. Formen er ordentlig på gang, og med klaff underveis er det, med dagens form, en god vinnersjanse for Paleo Pride.             

 


JOKERSYSTEMET

 

Dagens banker:

V76-3: 4 Troll Svenn fikk et helt umulig løp sist så det er det bare å sette en strek over. Viste i sitt siste monteløp at den grenen passer han perfekt. Helt travsikker er han ikke, men galoppfaren under sal tror vi er mindre enn i sulkyløp. Feilfritt går han en 1.24-1.25 tid og da en han en vinner i dette løpet.


Dagens objekter:

V76-2: Både 2 Whitney Brodda og 4 California Estelle har vist at formen er på plass i sine siste løp uten at de har fått full uttelling. Vi syns dette er et åpent hoppeløp og begge våre objekter er gode nok til å kjempe i toppen med litt klaff med posisjonene og tempoet underveis.


V76-4: 6 Mellby Frodo kan være en alternativ banker etter innsatsen sist, men for de som velger å gardere må 8 Gogo Hall krysses. 3-års hingsten til Frode Hamre har trukket et vanskelig spor på sprint, men formen er meget bra og han kommer ut skoløs i dette løpet. Det overrasker oss ikke om han er først på foto selv fra denne utgangsposisjonen!


V76-5: 2 Wrons Frigg er sålangt et andrevalg i spillet men vi velger å sette han først på vår rank. Han står perfekt inne i løpet både med tanke på spor og grunnlag. Vi tror han sitter tidlig i tet for favoritten Best Ruggen skal trolig ha et ryggløp underveis. Feilfritt er Wrons Frigg da trolig vinneren av løpet.

 


TOTOPRO

 

V76 Bjerke onsdag 5. september 2018

BANKERE

V76-3 4-Troll Svenn er både den mest vinnervillige og kapable her. Tar dog ikke alltid i, men uansett oftere enn de fleste. God sjanse, grei banker.
V76-6 4-Encore un Sisu (S) har vunnet fra tet to ganger på rad, etter å ha galoppert i tre strake før det. Får trolig komme foran igjen her, og om det går i trav er sjansen for seier fin. Mulig banker.

DAGENS LURING

V76-1

7-H.M. Norne Rose overrasket med å vinne på Drammen sist, og slo et par av de mer betrodde her da. Vant to på rad sist hun var i vinnerhumør. Skal på til 3% onsdag formiddag.

 

OBJEKTER

V76-1 1-Perle Vilja hang ok med gode hester i hoppederby-kvalik sist. Står fint til her og er ikke ueffen i åpent løp.
 

6-Modijerva er minst spilt av alle her i skrivende stund. Løpet er dog åpent og vi ser mulig verdi i hoppa som tross alt vant to løp i fjor. Med på bred gardering.

---------------------------------------------------------------------

V76-2 5-Skytten Lisl (S) kommer ut etter pause med fine rapporter, og Erik Killingmo vet som regel hva han prater om. Farlig å utelate.
 

2-Whitney Brodda (DK) satt fast i samløp med flere her i Drammen sist, og er litt på gang. Møter noen tøffe, men kan kanskje sjokke fra fint spor.

---------------------------------------------------------------------

V76-3 2-Spang Express står 20 meter foran favoritten, vant sin siste start under sal, og ønsker seg nok fram for å styre begivenhetene. På om det garderes.
 

6-Krokstad Juvita holder fin form og er klart aktuell blant de tre. Kanskje mer om favoritten svikter.

---------------------------------------------------------------------

V76-4 1-Cromwells Aida slipper trolig til en av de to mer betrodde om hun svarer sporet i første omgang. Er i så fall aktuell blant de tre etter pent ryggløp.
 

11-Wheelie er i bra form, men står dumt til for sprint. Kan kanskje lukte på trippel om det klaffer.

---------------------------------------------------------------------

V76-5 3-Torvald går til mål hver gang. Sist ble det seier over en halv runde lenger. Regnes rett bak de to mest betrodde.
 

10-Lundrapp er i utgangspunktet god nok, men har gitt seg to ganger på rad og synes å være best når han er med der framme fra start. Det blir vanskelig her.

---------------------------------------------------------------------

V76-6 8-Logical Nora har tapt for 5 og 4 de to siste gangene. Sist tok hun nesten ned 4 fra lederrygg og dødens fra siste bortre. Står litt vrient til spormessig, men har altså toppform.
 

12-Prapai R. var god 4. i hoppederby-kvalik sist. Dumt spor, men kan duge en bit her. Trippel og bred gardering.

---------------------------------------------------------------------

V76-7 4-Support Kindness gav seg fra tet sist etter tøff massasje. Ryggløp varsles nå. Da må det løse seg til slutt.
 

3-Toto (DK) løp seg trøtt i tøft tempo i tet sist. Rapporteres forbedret. Kan være farlig å utelate herfra.

---------------------------------------------------------------------

https://www.radsoft.eu/no/totopro/?link=link-home

 


TGN.no    

http://www.tgn.no

 


Grøs Gratis Tips: Bjerke: Tipsener fra Grø

Travtips - Trav & tips

Hver eneste dag får du et gratis tips fra Øivind Grøstad her på siden. Det kan være alt fra et objekt, til en banker, til et lås til kanskje en overspilt favoritt eller et heldekk. I dag byr vi på en tipsener.

 

V76-7: 6 Rapide Frecel er strøket ned et spor og det er en klar fordel. Har raske hester på innsiden, men med tanke på at flere av de raskeste på startsiden nok ønsker en rygg, så kan Rapide Frecel komme seg foran om Hamre gasser fra start. Sist var han med på en tøff åpning, men holdt godt til seier. Distansen er kortere denne gang og skal stå først på rank.

https://www.travfakta.no/?mapping=71&produkt_nr=104638

https://www.stallskriket.com/spill/index.php#ekspert

 


 

 

 

- Svar på innlegg
Re: V76 Bjerke 05.09
sent Postet 05.09.2018 15:12 Regnskap
Endret
05.09.2018 15:21 sent

 


 


VG

Avd Markeringer
1 1, 2, 5, 7, 9, 10
2 3, 4, 5, 7, 8, 9
3 4 Troll Svenn
4 6 Mellby Frodo (S)
5 1, 2, 3, 4, 5, 8, 10
6 4, 5
7 1, 3, 4, 5, 6, 11

3024 rekker = kr 1 512,001)

NETTAVISEN

Avd Markeringer
1 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
2 3, 4, 7, 9
3 4 Troll Svenn
4 6 Mellby Frodo (S)
5 1, 2, 3, 4
6 4, 5, 7, 8, 9
7 5, 6

1920 rekker= kr 960,00

TOTOPRO

Avd Markeringer
1 13791012
2 3579
3 4 Troll Svenn
4 68
5 123
6 458
7 1456

1728 rekker = kr 864,001)

http://www.alltidhest.org/RaceInfo/Details/4597

 


LA KOLLE

Avd V76 - kr 432,00
1 1, 3, 9, 10, 11, 12
2 7, 8, 9
3 4 Troll Svenn
4 6 Mellby Frodo (S)
5 1, 2, 3, 4, 5, 8
6 4, 5
7 1, 4, 5, 6

 

FRODE GJESDAL

Avd V76 - kr 500,00
1 2, 7, 9, 10
2 1, 3, 5, 7, 9
3 4 Troll Svenn
4 6 Mellby Frodo (S)
5 1, 2
6 4, 5, 7, 8, 9
7 1, 3, 4, 5, 6

 

BANE

 

1. avd 9,2,10,12,3,1,5
2. avd 3,7
3. avd 4 Troll Svenn
4. avd 6 Mellby Frodo (S)

5. avd 1,2,8,5,3
6. avd 4,5,9,8,12,7,2
7. avd 6,5,1,3

Pris: 980 kroner *

 


 

Andre Ringelien

 

 

 

Det er JACKPOT på Bjerke Travbane i kveld! 929.072 ekstra til fordeling i syverpotten. I tillegg venter en bonus på 154.845 kroner til eventuell alenevinner med 7 rette. 2,5 millioner venter en alenevinner (for mer informasjon, se vinnersjanser) . André Ringelien byr som vanlig på sine tips. Husk innleveringsfristen kl. 19:00. 


Dagens bankere
V76-3: - 4 Troll Svenn er ikke helt til å stole på, men han er mer stabil i monté enn i travløp. Helene Kolle kjenner han godt og har et bra tak på Løvdal-traveren. Med få hester å runde er nok det viktigste for Helene å la Troll Svenn finne rytmen fra start, og heller tape litt de første meterne. Når han først har funnet rytmen, så har Troll Svenn fart og styrke til å runde disse konkurrentene på en langside. Jeg tror Troll Svenn holder seg til trav og tar årets femte seier!

 

V76-4: - 6 Mellby Frodo tok en sterk seier fra dødens i sin debut over sprint distanse sist. Det kan bli samme scenario i kveld, og da må han være like god som sist. Sjansen for å komme seg til tet er også tilstede, og da blir det normalt noe enklere å holde unna for konkurrentene til slutt. Motstanden skremmer ikke, og jeg tror på ny seier for Bullern/Malmin-traveren!


Dagens luringer
V76-1: - 2 Rokne Bliss viste solid fremgang i årsdebuten, hvor hun galopperte mot siste sving og kom fint tilbake til tredje etter galoppen. Med kun to hester på grunndistansen, bør det bli et fint løpsopplegg og ditto vinnersjanse!
V76-7: - 5 Paleo Pride har vist fin form i sine siste starter, og har levert gode løp på Bjerke tidligere. 8-åringen matcher dagens konkurrenter, og trives med høyt tempo hele veien. Det ligger an til å bli med flere startraske hester i første rekke bak bilen. Ekvipasjen bør med på alle bonger!

 

 


LA KOLLE

 

Svenn og Frodo

Jackpot V76 Bjerke: I en omgang med mer enn 700 000 kroner ekstra i syverpotten tror jeg datteren min vinner travrittet - og at en hest i rivende utvikling tar seg av V76-4.

 

Omgangens luring: 10 Lykke Ida i V76-1

1. avd: Her kan smellen komme, for løpet virker meget åpent. 1 Perle Lilja står fint til på strek og kan lede hver meter med klaff. 9 Riga Viktoria vant i herlig stil sist og har springspor på tillegg. Hun er god nok til å runde alle med klaff. 10 Lykke Ida feilet bort en mulig seier sist og har i det hele tatt hatt endel utur i det siste. Hun duger her med litt tur. Min egen 3 Kongs Nota er i fremgang og var positiv toer sist. Hun kan få et bra løpsopplegg her. 11 Tangen Marte og 12 Nord Skade står begge vrient til i annen rekke på tillegg, men er likevel nødvendige garderinger.


2. avd: 9 Luxury Tile har vært god i hele år. Nå blir det løp bakfra, og han kan fort vekk spurte ned alt og alle. 7 Quite Cool Classic spurtet fort sist og viste at hun kan være på vei mot en ny formtopp. Hoppa er rask fra start og kan sitte i tet på et tidlig tidspunkt. 8 Delicious Dream står riktig inne i løpet grunnlagsmessig og er ikke ueffen, men må ha litt tur fra spor åtte.


3. avd: 4 Troll Svenn er en god montèhest. Her synes jeg han har en skreddersydd oppgave, og jeg tror datteren min, Helene, sitter på en vinner.

4. avd: 6 Mellby Frodo er en meget god hest som har vunnet halvparten av startene i år. Han virker å være veldig sterk - og her har han en riktig oppgave. Klar sjanse.


5. avd: 1 Best Ruggen er tilbake i veldig bra form og leverte en solid avslutning fra køen sist. 2 Wrons Frigg vant sist - etter å ha fått et flott løpsopplegg i annet par utvendig. 8 Mietor har ikke fått klaff på en stund, men duger på sitt beste. 4 Eldjon er forbedret i ny regi og har bra spor. 3 Torvald var meget god da han vant sist, og formen er på topp. 5 Lex Odin er variabel, men god på sitt beste. Også han må med på bongen.


6. avd: Jeg har god tro på seier med 4 Encore Un Sisu. Hun har blitt stadig bedre og var bra på god tid sist. Det er først og fremst 5 Gentle Design å slå. Hun har et bra spor, er sterk og tåler å gjøre endel selv.


7. avd: 1 Spicy Challenger var under pari sist, men er god på sitt beste og kan ta umiddelbar revansje. Han er god fra start og kan klare tet. 6 Rapide Frecel har to knallsterke førsteplasser på rad, og her har han en god sjanse igjen. 4 Support Kindness ga seg fra tet sist, men er vanligvis tøff fra tet. Han er nok på jakt etter føringen igjen. 5 Paleo Pride pleier å ha tunge avslutninger. Med hardt tempo kan han runde alle.

 

 


V76-analysen med Espen Haug

Bjerke Travbane - 05.09.2018 | Richard Ekhaugen

Jackpot V76 Bjerke: Espen Haug løfter frem Troll Svenn som onsdagens beste holdepunkt i V76-spillet. Husk at det er 929 072 kroner ekstra i syverpotten.

 

Helene til topps

Bjerke Travbane - 05.09.2018 | Frode Gjesdal

Jackpot V76/V5 Bjerke: Troll Svenn er den beste montéhesten i V76-3, og han har meget talentfulle Helene Kolle som makker.Vi snakker om en stor vinnersjanse. 

 

Varmingsrapport V76

Bjerke Travbane - 05.09.2018 | Even Elvenes

Jackpot V75, Bjerke: Varmingsrapport tar til kl. 18:00 og oppdateres under kveldens gang. 

 

- Sjanseartet startspor

Bjerke Travbane - 05.09.2018 | Jan Elvestad

Jackpot V76 Bjerke: Førstespor bak startbilen er noe de aller fleste setter stor pris på. Ole Johan Østre er langt fra sikker på at det er de beste utgangsposisjonen for Best Ruggen onsdag. 

 

- Kvikk ut, jeg ladder

Bjerke Travbane - 05.09.2018 | Even Elvenes

Jackpot V76 Bjerke: Jonas Moberg, han holder til rett over grensen ved Østfold, er spent. Veldig spent.  - Mine to hester på Bjerke onsdag er begge i form, det kan bli med en seier hjem. Og på søndag skal Categorical delta i Norsk Derby, åpner han.

 

- God nok fra dødens

Bjerke Travbane - 05.09.2018 | Rolf-Henning Pedersen

Jackpot i V76: - Vi kjører for tet, men hesten er så bra at jeg tror vi kan vinne selv fra dødens, sier en optimistisk Kristian Malmin før Jackpot-omgangen med 979 072 ekstrakroner i sjuerpotten.

 

V5 Bjerke

Bjerke Travbane - 05.09.2018 | Frode Gjesdal

V5-tips til Bjerke av Frode Gjesdal: Bankeren har vist fom i en solid periode. Nå rigges han med tanke på tet. Jeg tror Mellby Frodo kommer til å sprinte fort i V5-1.

 

V76 Bjerke

Bjerke Travbane - 05.09.2018 | Frode Gjesdal

V76-tips til Bjerke av Frode Gjesdal: Det ligger 929 000 ekstrakroner i sjuerpotten. Jeg mener Troll Svenn og Mellby Frodo er de beste bankerkandidatene. 

 

Det blir kjøring!

Bjerke Travbane - 05.09.2018 | Rolf-Henning Pedersen

Jackpot i V76 Bjerke: Espen Gundersen varsler optimalt utstyr og en offensiv taktikk onsdag på den sterke vallaken som begynner å få fart i beina.

 

Svenn og Frodo

Bjerke Travbane - 05.09.2018 | Lars Anvar Kolle

Jackpot V76 Bjerke: I en omgang med mer enn 700 000 kroner ekstra i syverpotten tror jeg datteren min vinner travrittet - og at en hest i rivende utvikling tar seg av V76-4.


 

Dette forslaget koster kr. 480.00

http://trotter.lorentzenconsult.com:1000/trotter_web/index.jsp

   
   
   

Lykke til !

V5a FORSLAG

V5a-1
6 MELLBY FRODO 72
     
7 ORLANDO DESIGN 49
11 WHEELIE 48
8 GOGO HALL 48
3 NO REGRETS PELLINI 46
12 BROADWAY 42
10 DESTROYER 37
1 CROMWELLS AIDA 36
9 PYRECHEPT 34
2 NEARMISS 21
4 SIMPLY RED 10
5 I'M NO ANGEL 8
     
     
     
V5a-2
2 WRONS FRIGG 45
3 TORVALD 44
10 LUNDRAPP 43
1 BEST RUGGEN 42
8 MIETOR 35
5 LEX ODIN 30
4 ELDJON 24
9 LUKAS 20
     
6 TANGEN STEGG 17
7 BORK ODINA 14
     
     
     
     
     
V5a-3
4 ENCORE UN SISU 53
9 MARA BOUDREAM 44
8 LOGICAL NORA 43
12 PRAPAI R. 35
5 GENTLE DESIGN 30
     
3 BLUE SUN 27
1 ODD SUPERGIRL 23
7 UBET 22
6 CIRCUS VA BENE 21
11 A. PRIORI 20
10 K.L.M. GAZAULIN 17
2 ASPIRE 11
     
     
     
V5a-4
6 RAPIDE FRECEL 70
     
1 SPICY CHALLENGER 47
5 PALEO PRIDE 45
12 JEFFERSON DOTCOM 42
11 ENJOYTHEFUTURE S.C. 39
4 SUPPORT KINDNESS 37
2 NY KOMET 32
9 SANNER SID 30
7 K.W. TIGERLADY 26
3 TOTO 26
8 GIGANT SUPER 19
10 THAI PASSION 11
     
     
     
V5a-5
2 LIKE NO OTHER 28
12 SILVERBLIXT 20
5 EXPLOITMYDAY 19
7 MEGA CLASSIC 18
3 ZUNI KIVA 18
4 GOOD SMILE 16
8 ROSSO LIONHEART 14
9 MIDNIGHT PHOTO 14
1 ROYCE ROLLS 14
11 EVENTHOR JET 12
6 RED LOVE VICI 10
10 HARDSTYLE D'ESTINO 5
     
     
     
 Tipsene er laget av Tipskanalen.no 

Tipsene baserer seg på vekttallene som frekommer etter hestens navn.Vekttallet er en sammensatt verdi av hestens meritter på travbanen. I tillegg ser man på kusk og bane. 

Rangeringen er ment som et hjelpemiddel for hurtig å få oversikt over styrke forholdet mellom hestene i et løp. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Svar på innlegg