Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|SuperLenny|Toto2|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Trav

Tilbake til forum
V76 Bjerke
tim-dog Postet 18.10.2017 16:58 Regnskap
Forsøker meg på et V76 spill til kveldens omgang . Faktisk så er det e tspekket fint program denne kvelden  med 2 fine hoppe løp av begge sort i den fjerde og sjette avdelingen .

Til start . V76 1 :  2 Dæmro Kjempen har vi såvidt stiftet bekjenskap med. Solid inntrykk sist og kretsen rundt hesten raporterer om en hest som stod med livet i fare som 3 åring.  Jeg blir glad når jeg som spiller kommer over slike historier med et slikt utfall. Takk til kretsen  og takk til reportere / toto`n  som har delt denne historien til oss.

Blir mitt første valg i spillet men ingen alene strek. Tar med 6 hester .

Mitt spill : 1-2-3-5-9-13-14

V76 2 :  3 årig varmblods hoppe løp på banen . Her føler jeg varminger og fagblader avgjør hvor mange hester 
det blir. På forhånd er det 3 hester som skylder seg ut.  11 Denali, 7 Hearthammer og 9 Betty.
Tør ikke stå alene på disse 3 men for alt jeg vet så kan det sikkert holde.

Mitt spill : 2-6-7-9-10-11


V76 3 : 6 år gamle 8 Solfaks står med usle 76 tusen innkjørt på konto . Heroisk innasts etter gallop sist.
Det blir min soleklare banker nr 1 for omgangen tiltross for at jeg løper en risiko med banker spill på Solfaks som må innom en gallop eller to.

Noe åpent der bak hvis Solfaks garderes.  Drar frem 2 hester med dokumentert form derav 12 Jo Blessen og 6 Vest Odin som hest nr 2 og 3.

Mitt spill  : Bankerspill på 8 Solfaks


V76 4 : Et solid fint kaldblods hoppe løp der jeg singel streker 7 Alessandra fra et noe kjedlig spor i annen rekke.
Dette er også en hest som kretsen rundt  har klart å forvandle i en alder av 8 år.
Solid vinner moral og flyter på syn sterke fysikk. Traver ikke helt som ei klokke men farter helt inn til mål og vinner fra alle possisjoner med dagens form og utrustning. Kusken har godt tak på denne .

Garderes 7 Alessandra så skal 8 Sundbysøs først på kupongen . Åpningen første 500 m var nede på 20 tallet. Det er helt klart at med en slik åpning  full vei kan sette  seg i beina.
Er ikke helt sikker på at det er et slikt løp denne får idag.  Derbak følger en opptimist 4 Makita.

Mitt spill : Bankerspill på 7 Alessandra


V76 5 : Ble mektig imponert av 7 Clint Classic som sørget for at jeg røk ut av V75 sirkuset sist den vant på en rask Jarlsberg bane. Går ned en liten klasse motstandsmessig her. Spor langt ut på vingen med endel start raske på innsiden blir bare en av 5 hester på kupongen.

3 Sandsjøens Igor tror jeg sitter i tet etter 500 meter. Men derfra helt inn har jeg ingen svar på da jeg ikke vet hvordan løpet kjørt. 4 Southwind Gizzel tror jeg vokser en klasse i tet. Fint spor men men jeg tror ennå det er litt tøff motstand og mulig en distanse uten fordel.

Tyskeren til S. Kolnes 11 Fox Dragon ga meg et mektig inntrykk med å blåse til tet fra 8 spor bak bilen mot Derby debutanten Allaway GT sist.  Obs varsel alle veier her. 

Derbak følger 12 Duoblespin som kan være skrellbomben som er vanskeligst å regne på og en luring i 2 Viking Arrow som jeg går og venter litt på.

Mitt spill : 2-3-4-7-11-12

 
V76  6 : 2 Allways So Easy har virkelig levd opp til navnet med sine prestasjoner. Står med stolpe i raden og er omgangens største favoritt.  Formen virker uttømmelig på denne. Fint spor. Blir ingen banker for meg idag.

I dag er det opp til bevis. Møter sin tøffeste motstand slik jeg ser det på papiret.

4 Moviestile anser jeg som den aller beste i dette feltet. Men du verden for et løp den fikk sist. Var nede  på 7 tallet første 500 m og da snakker vi om åkjøre hester i senk.  
Denne har fått en helt riktig kusk i dag med tanke på løpet sist.

 6 Miley Goal spurtet til en herlig tredjeplass etter et fint løp. Blir det fart på forestillngen så kan denne dukke opp helt inn ved lista . 

Detbak blir det ytterligere 3 kryss til.

Min rank : 2-4-6-9-10-12


V76 7 : Avslutter omgangen med 3 kryss og ønsker en frisk meldt Olav Mikkelborg tilbake på banen og en gratulasjon for seier med 14 Myhreng Jerker som er tilbake etter sykdom med sin makker.

3-6-14

Bongen koster Snaut 2270 KR.

Mulighetene er der for deg å banker spille i et av siste løp for å gå ned på kronasjer og innsats.

Lykke til.

- Svar på innlegg