Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|SuperLenny|Toto2|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Trav

Tilbake til forum
V76 Bjerke
thai me up Postet 27.09.2017 17:04 Regnskap
http://stanghjornet.no/nyheter/copy-that/#more-20839

- Svar på innlegg
Re: V76 Bjerke
sent Postet 27.09.2017 18:12 Regnskap
Endret
27.09.2017 18:23 sent
27.09.2017 18:23 sent
27.09.2017 18:28 sent
27.09.2017 18:28 sent
27.09.2017 18:46 sent


 

Strykninger

Løp Produkt/Avdeling Strykninger
1   5 Coktail Street S.K.8 Eddie Arctous
3 V76-2 11 Lykkje Tveiten
7 V76-6, V5A-3, DD-1 2 N.Y. Diamond In The Sky5 Apollo Hornline (S)12 Sharpshoother (DE)
8 V76-7, V5A-4, DD-2 1 Villas Cato
9 V5A-5 12 Myklejenta Karin

Rapporterte kjøreendringer

Løp Hest Opprinnelig kusk Ny kusk
4 6 Norva Young Johanne Ulrica Øveraasen Christina A. Hande

 

 

BANE

 

http://www.bjerke.no

http://www.bjerke.no/Andre-elementer/Tips-til-sportsjefens-hjorne/V76-onsdag-16-mars/

http://www.bjerke.no/Andre-elementer/Tips-til-sportsjefens-hjorne/V5-onsdag-16-mars/

 


VG

 

Vurderinger og kupongforslag fra Anders Olsbu

 

Både 9 U.S. Male E.P. (V76-6) og 4 Gentile F. Boko (V76-5) skal ha solide vinnersjanser denne superonsdagen, hvor snaue 900 000 kroner ekstra venter i syverpotten.

Alt fra Bjerke kan du se direkte på trav.vg.no onsdag fra kl. 17.30.

 

9 U.S. Male E.P. (V76-6) var helt rå til en overlegen seier sist tross en tøff tur i sporene. Med samme innsats spør han neppe noen om seieren.

4 Gentile F. Boko (V76-5) innledet med to strake seirer i Norge, men har måttet nøye seg med to annenplasser på slutten. Vi tror Kolnes-traveren er tilbake i seierssirkelen igjen nå.

 

Dagens banker
9 U.S. Male E.P. (V76-6) var helt fantastisk til en suveren seier sist. Normalt vinner han igjen.

Dagens luring
11 Kolnes Kjell (V76-7)
avsuttet fort til tredje bak tilleggshestene Tekno Jerken og Odd Herakles sist. Møter ingen av deres kaliber og med samme innsats kan han overraske.


 
Her er flere V76-luringer:
3 Darco (V76-1) feilet et par ganger sist i langløpet Valley Ivan vant sist. Hadde kjempet i toppen uten galoppene. Tredje sist feilet han som vinner på siste bortre. Kom strålende tilbake da. Har kapasitet, men feiler lett. En evig outsider.

3 Høvding Jaros (V76-2) tapte kun for meget gode Kaksen i en V75-finale sist, dog klart. Tapte også for sistnevnte og Nordby Frøy i V75 gangen før, etter en flott spurt. 5-åringen fortjener snart en seier igjen etter mange gode løp, men han er kanskje ikke så lett å lure først.

2 Wallner (V76-3) gikk fort i sitt montéprøveløp. Landet på 1.17,4 og blir spennende i sin montédebut her. Har også dyktige Siv Emilie Løvvold på ryggen og kan kjempe om seieren direkte fra en flott utgangsposisjon.

6 Tusse Storm (V76-4) hang ute i sporene hele veien sist og fullførte mesterlig til sjette. Blir kuskeforsterket med landschampion Eirik Høitomt nå og kan vinne igjen, som han gjorde det nest sist, da Nebbenes Friggi noe hardt ble flyttet ned.

 


NETTAVISEN

 

Vurderinger og kupongforslag fra Kurt Rune Leirvåg

 

En herlig onsdag som består av galopp til lunsj og trav til kvelds, er som vanlig ingrediesene når det er onsdager. Det er Øvrevoll som har regien for galoppløpene og landets eneste galoppbane byr på både internasjonal V4 og V5. Til kvelden er det superonsdag på Bjerke. Bonuspotten skal fordeles på alle med 7 rette og det betyr hele 866 715 ekstra i sjuerpotten.

I denne artikkelen skal det heretter handle om V76-løpene på Bjerke. Siste onsdag hver eneste måned så deles altså Bonuspotten ut og i kveld er det 866 715 kr ekstra i sjuerpotten og spillemessig er det som alltid en flott meny på disse Bjerkeonsdagene. bankeren blir storfavoritt, men det er seks øvrige løp som skal vurderes, så det betyr trolig lite.

 

Må galoppere for å tape
9 U.S. Male E.P. er sine konkurrenter totalt overlegen på kapasitet i V76-6/DD-1. Var fantastisk bra i seiersløpet på Bjerke 9. september og kom alene til mål på råsterke 12.7/2100 meter. Tåler å bli brukt knallhardt underveis og møter ikke noe veldig tøff motstand i dette løpet. 9 U.S. Male E.P. blir min klare V76-banker på Bjerke onsdag og bankerspilles også i DD.

 

Sjanser på to i bånn
Til tross for at det er meget bra sportslig klasse på V76-7/DD-2, tar jeg sjansen på ¨å stå på to hester i V76-finalen. 7 Gandolf har funnet enda et nytt gir i det siste og tiåringen som hadde en liten mellomsesong i 2016, har vært fryktelig bra på slutten. Solid V75-seier nest sist, ble fulgt opp av et knallsterkt seiersløp i Årjäng sist. Spor sju bak startbilen betyr neppe allverden for denne tøffingen.

9 Roli Eld la seg ikke til fra førstespor i volta i V75-løpet på Klosterskogen nest sist, men i V75-finalen på Bjerke under Klasseløpslørdagen var seiersmaskinen tilbake som en vinner etter tet hele veien. Bakspor nå, men niendespor var ikke det verste da med tanke på baksporet. Roli Eld vet hvor målstreken er og blir sammen med 7 Gandolf mitt tohesters-lås i V76-7.

 

V76-3 - Varmblodshester. Monteløp. 1609 meter autostart.
Fire hester på de to minste V76-forslagene og fem hester på de to største V76-forslagene blit mitt valg i dette spennende monteløpet. Kristine Kvasnes er veldig positiv på forhånd med montedebutanten 8 Red Bolt og henne er det verd å lytte til. Får et knepent vinnertips i et jevnt felt.

 

V76-4/V5-1 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
12 Eldhusodin har vist strålende utvikling den siste tiden og innfridde som stor favoritt på Bjerke sist, etter en solid avslutning. Tolvtespor i kveld betyr mange å runde, men holder han seg unna galoppen, er det en meget sannsynlig vinner.

 

8 Spydomann Ø.K. er den klart tøffeste utfordreren slik jeg ser det. Fireåringen er under flott utvikling og jeg tror ikke åttendesporet betyr allverden for denne tøffingen. Feilfritt tror jeg han er god nok til å utfordre Eldhusodin og jeg står på disse to på de tre minste V76-forslagene.

 

V76-5/V5-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
I dette løpet kommer kveldens nest største favoritt til start. Det dreier seg om 4 Gentile F. Boko og Åsbjørn Tengsareid. Sviktet som storfavoritt fra tet i et lunsjløp på Bjerke nest sist og var sjanseløs mot vinneren Hazil Boko et lunsjløp sist. På bakgrunn av de to prestasjonene, kan ikke jeg anbefale et bankerspill i kveld, men i mangel av et bedre forslag, setter jeg ham først.

 


TOTOPRO

 

Det er siste onsdag i måneden, og dermed skal Bonuspotten på 866 715,- fordeles blant alle som klarer syv rette. Det gir særs gode betingelser for oss spillere, så husk å levere V76 senest tre minutter før kl. 19 i kveld om du er systemspiller.

Vi forsøker oss med to bankere på alle våre forslag i kveldens V76-omgang, mens vi går litt i dybden i de øvrige avdelingene i håp om en skrell eller to. Det står blant annet et vid åpent montéløp og et par småskumle kaldblodsløp, hvor det fort kan smelle, på menyen.

BANKERE

V76-6 9-U.S. Male E.P.* (DK) har stort sett vært overlegen i klassen, om man ser bort fra innsatsen i Sverige sist da det meste ble feil. Sporet passer helt fint og er han som sist reiser han fra disse siste runden. Banker.
V76-5

4-Gentile F. Boko (DE) har nøyd seg med 2. plass i de to siste startene, etter seier i de to første her til lands. Står bra til og sjansen er stor for at den får overta føring om Tengsareid stiller spørsmålet. Fra tet tror vi ingen av disse konkurrentene tar seg forbi til slutt. Grei banker.

 

DAGENS LURING

V76-4

7-Z.M.'s Jerven holder meget fin form. Var god som uplassert i debykval nest sist, ellers er tre av de fire siste vunnet. Opplagt gardering i åpent løp.

 

OBJEKTER

V76-1 10-Viking Arrow klaffet det ikke for på Sørlandet sist, og han hadde vel heller ikke sin beste dag. Står i fint spor her og kan komme greit til raskt, kanskje til og med til tet. Spilles.
 

8-J.C. Royale fikk det tøft i Bronsedivisjonsfinalen på Bjerke sist, og er i så måte enklere ute her, selv om det er noen gode i mot. Føles mer trippel enn seiersaktuell.

----------------------------------------------------------------------------

V76-2 7-Sørtroll ble sliten etter tøft opplegg sist, men har fordel av sprint som her. Kjapp i vei og kommer nok fornuftig til. Bør med om man går utover de to heteste.
 

9-Brenne Viking har bra form og trives med sprint. Løser det seg litt er vallaken i alle fall trippelaktuell. Kanskje mer.

----------------------------------------------------------------------------

V76-3 8-Red Bolt montedebuterer med gode skussmål fra Kristine Kvasnes som har ridd både prøveløp og senere testing. Spilles.
 

2-Wallner gjør også montedebut. Holder usikker form, men utstyres med Løvvold og da gjelder det å være på vakt.

----------------------------------------------------------------------------

V76-4 9-Frøyu Petter står ikke tilbake for noen her på kapasitet, men sliter gjerne med aksjonen. Har dog vunnet seks av ti og aldri vært utenfor trippel, og skal selvsagt spilles.
 

3-Idfaxen vant sist etter siste trippel nest sist, og er definitivt i form. Noen bra i mot, men traver han feilfritt er han med der framme herfra.

----------------------------------------------------------------------------

V76-5 10-I'll be Back (S) skuffet litt sist etter å ha vært god i hele sommer. Rapporteres tilbake i bra slag på trening. Skal på om favoritten garderes.
 

9-Star Frecel var flink i comebacket sist etter tidlig galopp. Kan ha gått fram med løp. Har aldri vunnet, men er draget i løpet.

----------------------------------------------------------------------------

V76-6 6-Rocknroll Fi (IT) har manglet litt på sitt aller beste i hele år, men var positiv sist og er nok litt på gang. Klart trippelaktuell på en god dag.
 

8-Divided By Zero var kanonbra på sitt beste i sommer, men synes å ha kommet litt ut av det de siste startene. Dårlig spor her, men klart aktuell for trippel.

----------------------------------------------------------------------------

V76-7 3-Polar Northug overtok føringen etter en halv runde på Forus sist, og holdt strålende til siste trippel bak Ulsrud Tea og Lex Lodney. Holder toppform og skal spilles.
 

12-Will Prinsen vant noe overraskende Derby i sin siste start. Står vrient til mot eldre hester her, og har ikke vist noe som tilsier at han skal slå dem. Er dog på vei opp og fram, og kan kanskje snuse på en trippelplass med klaff.

----------------------------------------------------------------------------

 


RIKSTOTO

 

 

 

Superonsdag på Bjerke Travbane! 866.715 kroner ekstra i syverpotten. Du kan vinne 2,5 millioner. André Ringelien byr som vanlig på sine tips og lanserer to bankere for omgangen.

Dagens bankere
V76-5: - 4 Gentile F. Boko har gått fire fine løp i regi Sigbjørn Kolnes. Nest sist skuffet han muligens noe da han ikke klarte å svare opp da hesten som satt i rygg på leder fikk åpning. Var bedre igjen sist da han avsluttet fint til annen bak Hazil Boko. Dagens motstand er enklere enn sist og sporet er bra. Her kan det bli tidlig tetkjenning og fra tet vinner 4-åringen dette løpet. Blir det ikke tet er uansett vinnersjansen stor og Gentile F. Boko forsvarer et bankerstempel.


V76-6: - 9 U. S. Male E.P. går fra klarhet til klarhet og seiler opp som en av landets aller beste varmblodshester for tiden. Wolden-traveren er uøm for posisjoner og har både fart og styrke til å avgjøre løpene på egen hånd. Motstanden skremmer ikke og U.S. Male E.P. tar normalt årets syvende seier uten uhell på veien.Dagens luringer
V76-1: - 9 Double Spin har vist strålende form i de to siste startene. Brinck-traveren har vært rytmisk og fin. Sist hadde han full fart og fin spenst i steget nedover oppløpet. Får ekvipasjen en god start, så dreier dette seg om en solid vinnermulighet. Kapasitetsmessig tror jeg han er best i feltet!
V76-3: - 8 Red Bolt er Kristine Kvasnes sitt valg i løpet. Hun har vært fornøyd med 5-åringen i et hurtigarbeid nylig og tror på en god sjanse. Den vurderingen er nok til at Red Bolt må krysses tidlig.
V76-7: - 3 Polar Northug har hevet seg etter at han kom inn på stallen til Marius Høitomt og hadde kun Ulsrud Tea og Lex Lodney foran seg i mål sist. Sporet er bra og med tilsvarende innsats som sist kjemper han i toppen!

 


TGN.no

 

 

Hjemmehester som bankere

V76-Bjerke: Det er 866 715 ekstra kroner i sjuerpotten i kveldens V76-spillere. Mange spillere setter sin lit til to hjemmehester.

VG

Avd Markeringer
1 2, 3, 4, 6, 9, 10, 11
2 3, 5, 9
3 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9
4 6, 8, 9, 11, 12
5 4 Gentile F. Boko (DE)
6 9 U.S. Male E.P.* (DK)
7 3, 7, 9, 10, 11

4200 rekker = kr 2 100,001

 

NETTAVISEN

Avd Markeringer
1 3, 9, 10, 11
2 3, 4, 5, 6, 9, 12
3 1, 5, 7, 8, 9
4 8, 12
5 4, 5, 9, 10
6 9 U.S. Male E.P.* (DK)
7 7, 9

1920 rekker= kr 960,001)

 

TOTOPRO

Avd Markeringer
1 2, 3, 9, 10, 11
2 3, 4, 5, 7, 9
3 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9
4 7, 8, 9, 11, 12
5 4 Gentile F. Boko (DE)
6 9 U.S. Male E.P.* (DK)
7 3, 7, 8, 9

4000 rekker  = kr 2 000,001)

 

 


LA KOLLE

Avd V76 - kr 600,00
1 2, 3, 9, 10, 11
2 3, 5, 9, 12
3 1 Garfieldz Prinze (S)
4 7, 8, 9, 11, 12
5 4, 9, 10
6 9 U.S. Male E.P.* (DK)
7 7, 9, 11, 12

rikstoto

PÅL SOLHEIM

Avd V76 - kr 315,00
1 9, 11
2 5 Tyri Loke
3 1, 2, 5, 6, 7, 8, 9
4 9, 11, 12
5 3, 4, 5
6 9 U.S. Male E.P.* (DK)
7 3, 7, 9, 10, 11

rikstoto

BANE

 Kr. 1620,00


1. avd 9-11-10-3-2-6

2. avd 5-3-9

3. avd 7-8-1-9-2-6

4. avd 12-8-11-7-9-3

5. avd 4 Gentile F. Boko (DE)

6. avd 9 U.S. Male E.P.* (DK)

7. avd 9-3-7-8-11

 


 

 

 

OBJEKTSERVICE

V76 Bjerke: Bonuspotten skal ut

 

 

 

866 715,- i Bonuspotten fordeles på alle med syv rette ikveld. Selv med en legitim storfavoritt i form av US Male EP som holdepunkt kan det bli høye premier. Flere av de øvrige løpene er åpne. Tre gode objekter på farten i V76-5. 


V76 Bjerke 27.september v/Morten Rustad


Kick Off Classic
 overspilt favoritt i åpen V76-1. Har gjort det bra, men skuffet stort ved ikke å vinne et billig løp fra tet sist. Ingen mangel på gode utfordrere her. Går Darco feilfritt kan han komme seg tidlig foran - og vinne. Sterke Black Jack Rich har holdt solid etter tunge opplegg i mange løp. Galopperte i tet på startsiden i sitt siste volteløp, og blir også farlig fra front. Kapable Sandsjöns Igor har levert flere gode løp i V75 tidligere. Avsluttet godt og seiret i årsdebuten i mai, tidlig aktuell etter ny pause. Svenske Arnie Dream har vunnet på Bjerke før. Kan som de øvrige strekhestene få et fint opplegg; ikke borte spillemessig på 3,9%.


Tyri Loke
 kom seg tidlig til tet sist, hadde siden full kontroll. Skal være favoritt, men med flere startraske i første rekke er han mer avhengig av velvilje for evt å komme seg foran igjen. Dermed for tung på 50% i vidåpen V76-2Høvding Jaros har utviklet seg flott. Toer bak seiersmaskinen Kaksen sist, startrask og klar tetkandidat. Har ikke prøvd sprint på en stund. Bjørmemyr Texa gjorde det bra etter galoppen sist. Fordel av sprint. Alsaker Pumbaa en av de startraske med tetmulighet. Lykkje Tveiten slo Høvding Jaros forrige gang sistnevnte prøvde sprint. Aaby Knekten er i sitt livs form. Nume Elden var klart positiv på Biri nest sist, ytterligere fremgang i Årjäng sist i et løp Gandolf vant. Sjokksjanser.


Åpent mellom en håndfull i monteløpet i V76-3Paddington Face imponerte i sin montedebut. Tapte 30m på galopp, men avsluttet sterkt og spurtet forbi en så god hest som Ramona's Fighter. Garfields Prinze også et tidlig objekt. Sterk innsats på Klosterskogen sist der han hang i tredjespor de to første svingene før det ble tet. Etter å ha dratt for hardt unna holdt det likevel nesten inn. Red BoltWallner og Norva Young er alle interessante montedebutanter.


Tre svært spennende objekter på farten i V76-5Siberian Photo leverte en .............................................

 

 

Les Videre   http://www.objektservice.no/?mapping=71&produkt_nr=100823

 

 


 

V76 tips Hegnar  http://forum.hegnar.no/thread.asp?id=2410712


V76-Duellen onsdag 27. September 2017     

https://www.youtube.com/watch?v=UaPLwa8gKm4


 

 


 

GRØSTAD gratis tips:

 

Hver eneste dag kan du nå få et gratis tips fra Øivind Grøstad her på siden. Det kan være alt fra et objekt, til en banker, til et lås til kanskje en overspilt favoritt eller et heldekk.

 

I dag byr vi på en klar tipsener.

 

V76-2: 5 Tyri Loke var en klar banker sist og innfridde våre forventninger. Gangen før var han ute i Derby-kval og ble kjørt offensivt og hadde også en forkjølelse i kroppen. Vi vet at kretsen rundt har siktet inn dette løpet og har fått et fint spor. Denne går alle distanser og vil nok bli kjørt offensivt igjen. Virker travsikker og skal være favoritten. 

https://www.travfakta.no/?mapping=71&produkt_nr=103923

 


 

 

 

 

- Svar på innlegg